سلام به همه ی اوبونتو کارای گل
ببخشید اگه موضوع این ارسال خیلی واضح و روشن نیست. نتونستم تاپیکی مناسب همشون پیدا کنم.
چند روزیه تصمیم گرفتم که در کنار ویندوز 8.1 از اوبونتو هم استفاده کنم و با محیطش آشنا بشم و اگه بتونم کارای روزانه و معمولی خودم رو به اوبونتو انتقال بدم. به صورت آزمایشی اوبونتو 13.10 رو نصب کردم و حالا چنتا سوال برام پیش اومده.
1. توی یکی از مقاله های همین فروم درباره پارتیشن های اولیه برای نصب اوبونتو خوندم. اینکه root و swap رو حتما باید داشت و home برای ذخیره ی اطلاعات کاربرا هستش و بعد از نصب مجدد سیستم عامل این اطلاعات حذف نمیشن. حالا سوال من اینه که اگه من home رو ایجاد کنم و زمانی بخوام اوبونتو رو مجدد نصب کنم، برنامه هایی که قبلا دانلود و نصب کردم هم باقی میمونن؟ به عبارت دیگه به جز تنظیمات و اطلاعات کاربری هر کاربر، دیگه چه چیزایی توی home ذخیره میشن؟ البته این و هم بگم که من محیطی واسه ذخیره و آرشیو اطلاعات نمیخوام. چون بقیه درایوهام که ntfs هستن رو دارم. بیشتر اوبنتو رو برای انجام کارایی مثل فیلم و موسیقی و وبگردی و... میخوام. از طرفی هم نمیخوام اگه اوبونتو رو مجدد نصب کردم بازم بشینم از اول همه ی تنظیمات رو شخصی سازی کنم.
2. توی ویندوز هر درایو توی my computer قابل مشاهده س. اما تا جایی که من دستم اومد، تو اوبونتو مثلا home به صورت یه پوشه نشون داده میشه. یعنی من اگه بخوام فایلی رو تو اوبونتو ذخیره کنم باید توی فولدر home کپی کنم؟
3. من روی سیستمم 3 عدد هارد 1 ترابایتی دارم.
هارد اول درایوهای C, D, E
هارد دوم درایو F
هارد سوم درایو G
واسه اوبونتو از درایو G مقداری حجم (30 گیگ، برای root, home, swap) جدا کردم. موقع نصب سیستم عامل جایی هست که میتونم یکی از هاردهام رو انتخاب کنم که مثلا فایل های بوت هر دو سیستم عامل ویندوز و اوبونتو اونجا ذخیره بشن. الان میخوام بدونم محل ذخیره فایل های بوت رو همون درایو C که ویندوز روش نصبه رو انتخاب کنم یا هارد سوم(G)؟ و اگه هر کدوم از این هاردها رو انتخاب کنم، با نصب مجدد اوبونتو یا ویندوز، صفحه ی انتخاب سیستم عامل حذف نمی شه؟ چون نمیخوام دردسر تعمییر فایل های بوت رو تحمل کنم.
4. درایور کارت گرافیکم رو از کجا می تونم واسه اوبونتو دانلود کنم؟
5. این "ترمینال" که میگن چی هست و از کجا میشه بهش دسترسی داشت؟
ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه