انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: پاسخ به چند شبهه لینوکسی  (دفعات بازدید: 3631 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Y

• Full Member
  • *
  • ارسال: 195
پاسخ به چند شبهه لینوکسی
« : 02 اسفند 1392، 09:57 ب‌ظ »
سلام. دیروز با دوستام صحبت میکردیم و بحث به این سمت کشیده شد که اندروید از هسته لینوکس استفاده میکنه و من گفتم پس علاقه ام به لینوکس بیش تر شد بعدش چند تا سوال پرسیدن که دوست دارم با هم راجبش بحث کنیم: :P

۱.یه بنده خدایی گفت:

لینوکس و اوپن سورس هیچ وقت پیشرفت نمیکنه، چون حامی نداره و سطحی پیش میره. وقتی کار یه شرکت باشه، میتونه سریع رشد کنه. لینوکس هرگز بزرگ نمیشه و بعد هم گفت که اوپن سورس مثل گله. قصر هم بسازی باز از گله. آسون میریزه و بدرد نمیخوره. >:(

۲. سرعت پیشرفت لینوکس خوب بوده کلا؟ یعنی واقعا روزی جهانی میشه؟ ???

۳. یکی دیگه هم گفت:
لینوکس چون که معروف نیست کم ویروس داره. اگه جهانی بشه چون اوپن سورسه مثل چی ویروس میریزه براش! ](*,)

نتونستم خوب قانعشون کنم.

دوست دارم منو کمک کنید لطفا. ;)

آفلاین desatir7316

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 499
پاسخ : پاسخ به چند شبهه لینوکسی
« پاسخ #1 : 02 اسفند 1392، 10:19 ب‌ظ »
خوب دوستات راست گفتن دیگه

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #2 : 02 اسفند 1392، 10:28 ب‌ظ »
ویروس:بیشترین درصد استفاده در سرور ها رو لینوکس داره.یعنی نفوذ به لینوکس میتونه صد ها برابر ارزش مند تر از بقیه باشه.چون کلی اطلاعات روشه و شاید حتی از طریق اون بشه چندین کلاینت رو هم ناکار کرد.
جهانی؟مگه به چی میگن جهانی؟
گل و... هم که...:|
این توصیه رو به عنوان کمک داشته باش:وقت و اعصابت و انرژیت رو با بحث کردن با افراد بیسواد هدر نده.البته خوب فقط یه توصیه هستش.;)
« آخرین ویرایش: 02 اسفند 1392، 10:40 ب‌ظ توسط احسان☺ »

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
« پاسخ #3 : 02 اسفند 1392، 10:30 ب‌ظ »
برای سرعت پیشرفت ، نمودارهای مربوط به رشد سهم هر سیستم‌عامل رو روی کامپیوترهای مهم (مثل سرورها و...) نشونشون بده.
وقتی توی خیابون راه می‌رید ، زیر پاتون الماس نریخته ولی وقتی خونواده‌های پردرآمد رو می‌بینید که الماس دارند ؛ چی قضاوت می‌کنید؟

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
« پاسخ #4 : 02 اسفند 1392، 10:36 ب‌ظ »
تقریبا 22/23 سال از عمر این هسته میگذرد و هنوز 1/5 درصد از کل دسکتاب های دنیا از این میز کار استفاده میکنند و اگر بنا بود جهانی بشه تا کنون شده بود،اما لینوکس تنها در کامپیوترها نیست که کاربرد داره بلکه در بیشتر ابزارهای الکترونیکی دنیا استفاده میشه مانند رادیو،تلوزیون و ماشین رخت شویی و هرچیزی که فکرش را بکنید
برای لینوکس ویروسهای زیادی نوشته شده و خواهد شد اما این که این ویروسها عمل کنه یا نه بستگی هوشیاری و مهارت کاربر داره

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #5 : 02 اسفند 1392، 10:36 ب‌ظ »
اینو بخون بد نیست :D

http://wiki.ubuntu-ir.org/windows-vs-linux

آفلاین desatir7316

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 499
« پاسخ #6 : 02 اسفند 1392، 10:42 ب‌ظ »
تقریبا 22/23 سال از عمر این هسته میگذرد و هنوز 1/5 درصد از کل دسکتاب های دنیا از این میز کار استفاده میکنند و اگر بنا بود جهانی بشه تا کنون شده بود،اما لینوکس تنها در کامپیوترها نیست که کاربرد داره بلکه در بیشتر ابزارهای الکترونیکی دنیا استفاده میشه مانند رادیو،تلوزیون و ماشین رخت شویی و هرچیزی که فکرش را بکنید
برای لینوکس ویروسهای زیادی نوشته شده و خواهد شد اما این که این ویروسها عمل کنه یا نه بستگی هوشیاری و مهارت کاربر داره

قبلا شنیده بودیم که جاوا همه جا کاربرد داره، چطوره لینوکس هم اینطوره؟

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
« پاسخ #7 : 02 اسفند 1392، 10:53 ب‌ظ »

نقل‌قول
قبلا شنیده بودیم که جاوا همه جا کاربرد داره، چطوره لینوکس هم اینطوره؟
ابزارهای الکترونیکی امروزه مانند گذشته نیست که فقط با یک دکمه روشن و خاموش بشند شما هر وسیله ای حتی ماشین رختشویی رو که روشن کنید با یک منو پیچید روبرومیشید که دها گزینه رو پیش روتون میگذارد و این کار بدون سیستم عامل ممکن نیست ماشین رخت شویی ساده ترین مثلی بود که من زدم اما در یک تلوزیون یا پارابول (رسیور ماهواره)شما تقریبابا یک  میزکار روبرو میشید که دسته کمی از کامپیوتر نداره
« آخرین ویرایش: 02 اسفند 1392، 10:56 ب‌ظ توسط سیروس »

آفلاین Y

• Full Member
  • *
« پاسخ #8 : 02 اسفند 1392، 11:06 ب‌ظ »
برای سرعت پیشرفت ، نمودارهای مربوط به رشد سهم هر سیستم‌عامل رو روی کامپیوترهای مهم (مثل سرورها و...) نشونشون بده.
وقتی توی خیابون راه می‌رید ، زیر پاتون الماس نریخته ولی وقتی خونواده‌های پردرآمد رو می‌بینید که الماس دارند ؛ چی قضاوت می‌کنید؟
این نمودار را از کجا پیدا کنم؟ سند میخوام.

الماس؟ یعنی چه؟

آفلاین Y

• Full Member
  • *
« پاسخ #9 : 02 اسفند 1392، 11:07 ب‌ظ »

آفلاین Y

• Full Member
  • *
« پاسخ #10 : 02 اسفند 1392، 11:10 ب‌ظ »
سر قدرت گسترش یابی اش بیشتر دوست دارم بدونم.

لطفا یاری ام کنید

آفلاین sajjadrb

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
« پاسخ #11 : 03 اسفند 1392، 12:52 ق‌ظ »

لطفا یاری ام کنید

دوتا اتفاق جالب در حال رخ دادن هستن که احتمالا باعث افزایش کاربران  لینوکس میشن(منظورم کاربران دسکتاپ هستش وگرنه همه دنیا یه جوری کاربر لینوکس هستن!):
۱. پایان عمر ویندوز XP تا چند هفته آینده که حدود ۳۰ درصد از کاربران دسکتاپ رو تشکیل میدن.(حالا این ۳۰ درصد سرگردان چی رو انتخاب میکنن خدا میدونه!)
۲. استیم! خیلی از خوره های بازی احتمالا به استیم او اس یه سیستم عامل بر پایه دبیان روی میارن باید تا آغاز فروش استیم باکس صبر کنیم ببینم چه تعداد کاربر میان سراغش! رشد ۹۰۰ درصدی بازی های لینوکسی استیم در یک سال! http://www.omgubuntu.co.uk/2014/02/steam-linux-500-games

آفلاین پیام

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 348
« پاسخ #12 : 03 اسفند 1392، 01:38 ق‌ظ »
اولا که پیشرفت رو چی حس میکنی ؟  مثلا یه نگاهی به سیر تکامل لینوکس و ویندوز بکن مثلا ویندوز با وجودی که کلی حامی نرم افزاری داره ولی هنوز که هنوزه حتی نسخه ۸ هم همون ویندز اکس پی سابقه فقط یکم رابط گرافیکیش عوض شده

با وجودی که cmd  ویندوز تو سرور ۲۰۰۸ به بعد خیلی فعال تره ولی هنوز که هنوز همون داسه

بعد هم کی میگه لینوکس جهانی نیست اگر یه نگاهی به اندرویید بکنی یه نگاهی به سیستم های هوشمند سینما خانگی بکنی یه نگاهی به مینی سیستم عامل هایی که دارن رو دستگاه ها کار می کنن نگاه کنی میبینی همه از کرنل لینوکس استفاده می کنن ویندوز این وسط سهمی نداره

حالا بیایم سر ویروس مثلا ویروس هایی که رو اکس پی گیر میکنن اگر انتی ویروس نداشته باشی همون رو ۸ هم ویروسی می شه ینی عملا هیچ اتفاقی نیوفتاده

حالا لینوکس به خاطر تنوعش و اونم به خاطر گستردگیش عملا همه جور چیزی که شما میخواید وجود داره سیستم عاملی شبیه به چیزی که شما میخواید مثلا سیستم عاملی مخصوص علم و دانش سیستم عاملی مخصوص سیستم های چند رسانه ای سیستم عامل های مخصوص ...
سیستم عامل هایی که مربوط به پدافند موشکی یا مثلا سیستم های کلاسترینگ و ... ویندوز راهی توش نداره چون عملا یه بار وسط کار صفحه ابی مرگ بیاد بالا کار تمومه

شما با لینوکس کارهای طرف باشید  قطعا یه عده مختصص هستن نه هر کسی که مامان باباش براش براش سیستم میخره یه ویندوز هم روش نصبه البته متخصصین ویندوزی هم کم نیست 

یکی از بهترین کارهایی که با لینوکس میتونید انجام بدید اینه که مثلا شرکت های بزرگ تهیه وتولید انیمیشن یا فیلمهای بزرگ مطرح  لینوکس رو طوری کانفیگ میکنن که فقط یه برنامه اجرا بشه و بقیه پروسس سیستم خالی بمونه برای اجرای برنامه اصلی  شما کجا با ویندوز همچین کاری میتونید انجام بدید

گذشته از لینوکس یه انقلابه مردمیه هر کسی وظیفه داره اگر میتونه و میدونه مشکلاتی که حل کرده خودش رو با بقیه به اشتراک بزاره این موضوع خیلی زیباییه که چهره صنعتی لینوکس رو جذاب تر میکنه من اینو بیشتر دوست دارم

آفلاین Milandini

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
« پاسخ #13 : 03 اسفند 1392، 11:09 ق‌ظ »
 وقتی یک عده آدم نا آگاه مفهوم کامپیوتر رو فقط در pc خلاصه کنن از این بیشتر انتظاری نمیره
یادداشت های یک روسونری
http://r-rajai.blog.ir/

آفلاین Y

• Full Member
  • *
« پاسخ #14 : 03 اسفند 1392، 06:11 ب‌ظ »

لطفا یاری ام کنید

دوتا اتفاق جالب در حال رخ دادن هستن که احتمالا باعث افزایش کاربران  لینوکس میشن(منظورم کاربران دسکتاپ هستش وگرنه همه دنیا یه جوری کاربر لینوکس هستن!):
۱. پایان عمر ویندوز XP تا چند هفته آینده که حدود ۳۰ درصد از کاربران دسکتاپ رو تشکیل میدن.(حالا این ۳۰ درصد سرگردان چی رو انتخاب میکنن خدا میدونه!)
۲. استیم! خیلی از خوره های بازی احتمالا به استیم او اس یه سیستم عامل بر پایه دبیان روی میارن باید تا آغاز فروش استیم باکس صبر کنیم ببینم چه تعداد کاربر میان سراغش! رشد ۹۰۰ درصدی بازی های لینوکسی استیم در یک سال! http://www.omgubuntu.co.uk/2014/02/steam-linux-500-games

استیم قضیه اش چیه؟