انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: پاسخ به چند شبهه لینوکسی  (دفعات بازدید: 3626 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Y

• Full Member
  • *
  • ارسال: 195
پاسخ : پاسخ به چند شبهه لینوکسی
« پاسخ #15 : 03 اسفند 1392، 06:24 ب‌ظ »
خوبه. پوزشون رو میزنم امروز فردا  ;D

فقط:

اوپن سورس با توجه به این که شرکت خاصی خیلی پشتش نیست، میتونه جهانی بشه (با توجه به همین اصل وگرنه جهانی شدنش که مورد بحث قرار گرفت)

ممنون ;)

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
« پاسخ #16 : 03 اسفند 1392، 08:35 ب‌ظ »
کرنل لینوکس استفاده ی بیشتری از ویندوز داره هرکی جز این گفت بزنید تو دهنش با پشت دست.پس این اندروید رو چی بنا شده؟

و بعدش کی گفته شرکتای بزرگ پشت کرنل نیستن؟ پس این میلیون دلارایی که آی بی ام و گوگل و ردهت میزارن وسط براش چیه!

!!
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین sajjadrb

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
« پاسخ #17 : 03 اسفند 1392، 10:47 ب‌ظ »

استیم قضیه اش چیه؟

فکر کنم پارسال بود که شرکت valve استیم رو برای اوبونتو ارائه کرد و خودشون هم تصمیم گرفتن که یک سیستم عامل مخصوص بازی درست کنن(بر پایه دبیان)، بعد هم استیم باکس(کنسول بازی اختصاصی استیم). سیستم عامل استیم او اس هنوز نسخه آزمایشیش ارائه شده و در حال توسعه هستش!
الان هم تعدادی بازی خوب برا استیم لینوکس وجود داره مثل dota2 که بین کاربران استیم خیلی طرفدار داره.
http://en.wikipedia.org/wiki/Steam_%28content_delivery%29

آفلاین Y

• Full Member
  • *
« پاسخ #18 : 03 اسفند 1392، 11:03 ب‌ظ »

استیم قضیه اش چیه؟

فکر کنم پارسال بود که شرکت valve استیم رو برای اوبونتو ارائه کرد و خودشون هم تصمیم گرفتن که یک سیستم عامل مخصوص بازی درست کنن(بر پایه دبیان)، بعد هم استیم باکس(کنسول بازی اختصاصی استیم). سیستم عامل استیم او اس هنوز نسخه آزمایشیش ارائه شده و در حال توسعه هستش!
الان هم تعدادی بازی خوب برا استیم لینوکس وجود داره مثل dota2 که بین کاربران استیم خیلی طرفدار داره.
http://en.wikipedia.org/wiki/Steam_%28content_delivery%29
این کار اگه بگیره عالی میشه!  \\:D/

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
« پاسخ #19 : 04 اسفند 1392، 09:26 ق‌ظ »
دنیا داره به کجا حرکت میکنه ما به کجا..!!!
بابا دوست عزیز مومن رفیق مشتی تو چیکار به حرف بقیه داری! مگه لینوکس رو بخاطر کل کل با دوستات انتخاب کردی! از لینوکس دارن تو هزار و یک زمینه استفاده می کنند و روش جلو می رن بعد هنوز ما ببخشید عین پاتینگا و پوتینگا میزنیم تو سر هم که لینوکس بهتره یا ویندوز!  ;D شما اگه داری از لینوکس استفاده می کنی دیگه بحث نداره برو دنبال کارایی که روش میشه کرد مشتی
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
« پاسخ #20 : 04 اسفند 1392، 11:48 ق‌ظ »
بابا دوست عزیز مومن رفیق مشتی تو چیکار به حرف بقیه داری! مگه لینوکس رو بخاطر کل کل با دوستات انتخاب کردی! از لینوکس دارن تو هزار و یک زمینه استفاده می کنند و روش جلو می رن بعد هنوز ما ببخشید عین پاتینگا و پوتینگا میزنیم تو سر هم که لینوکس بهتره یا ویندوز!  ;D شما اگه داری از لینوکس استفاده می کنی دیگه بحث نداره برو دنبال کارایی که روش میشه کرد مشتی
دمت گرم گل گفتی
واقعا به راه انداختن تاپیک نیازی نبود ???

آفلاین Y

• Full Member
  • *
« پاسخ #21 : 04 اسفند 1392، 09:06 ب‌ظ »

قطعا حرفت درستی زدی.  خفن تر بودن لینوکس مث سفید بودن ماست برای خود من روشن شدست اما برای بحث با دوستام و دعوتشون به لینوکس نیاز دارم.

برای دعوت دیگران اول باید خودم ریزه کاری ها رو بدونم تا بتونم دیگران رو قانع کنم یا نه؟ ???

ممنون از جوابت.