منظورتون نا مشخصه. میشه بگید نصب در ویندوز چه ربطی به لینوکس داره؟
من اين مودم رو تازه تهيه کردم و اطلاعات زيادي راجبش ندارم.و گفتم که راحت ترين کار همون استفاده از LAN است.

من اتفاقي که افتاده رو همنطور بي کم و کاست گفتم.براي راست و دروغش ميتونيد امتحان کنيد.

تا اونجا که من مي دونم اين مودم درايوري براي لينوکس نداره ولي Firmwareش قابلیت پشتیبانی از گنو-لینوکس رو داره و اگه شما یک بار روتر رو در هر سامانه عاملی و با هر رابطی پیکربندی کنید، می تونید از مودم در سامانه عامل دیگه البته با همون رابط استفاده کنید.البته فکر کنم در خود لینوکس هم با وارد شدن به تنظیمات روتر از طریق LAN، بشه براساس USB پیکربندی اش کرد.(البته زیاد درمورد چیزایی که گفتم اطمینان ندارم چون 1ماه هم کمتره که از این مودم استفاده می کنم و چون کارم راحت راه افتاد زیاد باهاش ور نرفتم)
به هر حال اگر شما پیکربندی این مودم رو براساس USB در گنو-لینوکس کامل توضیح بدید متشکر میشم چون لااقل اشتباهم این ثمره رو داره که چیزی یادگرفتم.
صلا اینطور نیست. لطفا اگر راجع به چیزی اطلاعات ندارید، دیگران رو گمراه نکنید.
بله کاملا حرفتون درسته. من چون از ابتدا مودم رو با USB پیکربندی کردم، کارت LAN به حالت no-operation بود و سرعت نقل و انتقال(Link speed) رو 10Mbps نشون میداد ولی حالا که از رابط LAN استفاده کردم و LAN به حالت operational در اومد، سرعت نقل و انتقال به 100Mbps رسید که از سرعت نقل و انتقال USB که در حالت operational، حداکثر به 12Mbps می رسه خیلی بیشتره و حق کاملا با شماست.

در هر حال منو بخاطر اظهار نظر بیجا ببخشید

، از تذکرتون هم متشکرم.

ناربه عزیز از یادآوری شما هم متشکرم.