انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: به نظر شما اوبونتو باید آنتی ویروس داشته باشه؟  (دفعات بازدید: 1571 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
به نظر شما حالا که روی اوبونتو WINE نصب کردم باید آنتی ویروس CLAM-AV یا نسخه رابط کاربری دار CLAM TK رو نصب کنم.البته شنیدم NOD32 هم برای لینوکس آنتی ویروس داره
موندم نصب کنم یا نکنم.ارزششو داره سرعت اوبونتو پایین بیاد؟؟؟
نظرتون چیه؟
من دوست ندارم از wine برای نصب IDM یا Foxit PDF reader يا photoshop استفاده کنم.معادل اینها رو دوست دارم یاد بگیرم و استفاده کنم.اگرچه معادل های دانلود منیجر مجتمع نداره.مثلا axel سرعت دانلودش خوبه و flareget کمی مجتمع به نظر میرسه ولی سرعت خوبی نداره.ولی باز هم من سراغ معادل ویندوزی نمیرم.یا من فکر نمیکنم لینوکس هنوز PDF reader خوبی مثل foxit pdf نداره.من عاشق خط خطی کردن کتابم ;D.از wine برای نصب دیکشنری لانگمن استفاده میکنم(من نسخه لینوکسش رو ندارم.اگه شما دارید میتونید نسخه لینوکس رو توی سایت بزارید.البته اگه حجمش زیاد نیست) و بعضی از نرم افزارهای ایرانی ویندوزی.و اهل بازی هم نیستم.ویندوز رو هم در کنار لینوکس دارم.ولی دوست دارم بیشتر تو محیط لینوکس کار کنم.با اینکه ۱۲ ساله ویندوز کار کردم.ولی میخوام مهاجرت کنم.ویندوز رو هم خواستم پاک کنم.ولی پاک نکردم.چون نمیخوام تعصبی به قضیه نگاه کنم.هر کدوم یه خوبی هایی دارند.ویندوز بعضی موقع ها کار راه اندازه ولی خونه من باید لینوکس باشه.شاید برای شبکه هم لازم بشه virtual box رو نصب کنم و شبکه مجازی روی لینوکس با ویندوز داشته باشم.با این شرایط آنتی ویروس نصب کنم.کدوم آنتی ویروس در لینوکس سرعت و قدرت خوبی داره؟ میدونم ویروس لینوکس خیلی کمه ولی من روی هاردم ویندوز دارم.wine رو هم دارم و شاید بعدا VIRTUAL BOX رو هم نصب کنم.در محیط ویندوز NOD32 دارم نسخه ۷ اسمارت.فکر نکنم از اون بتونم برای ویروس کشی پارتیشتن EXT4 استفاده کنم.گیج شدم!!! please help me
« آخرین ویرایش: 10 اسفند 1392، 12:02 ب‌ظ توسط milad.ir86 »
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
سلام
توزیع لینوکس اگر آپدیت نگه داشته بشه نیازی به آنتی ویروس نداره!خیالت راحت ;)
آنتی ویروس ها هم معمولا برای این هستند که احیانا اگر ویروس ویندوزی داشته باشه اونا رو نابود کنن ، مثلا اگر یه وقتی فلشت ویروسی باشه کاری نمیتونه رو سیستم تو انجام بده ولی خب روی سیستم دوستان ویندوزیت میتونه!(من شخصا نصب نمیکنم ، بسیاری از دوستان هم مثل من هستند)
برای pdf خوان های لینوکسی هم این تاپیک رو بخونی توضیحات جامعی داده
یه دانلود منجر فوق العاده عالی! هست به نام XDM میتونی نصبش کنی(رایگان و متن باز هست و به زبان جاوا نوشته شده) ، بعدش برو تو قسمت option و تعداد connection رو بذار روی ۳۲ ! کولاک میکنه!اونوقت بعیده دوباره نیازی به IDM داشته باشی

در مورد دیکشنری هم goldendict رو از سافتویر سنترنصب کن که از glossary های Babylon استفاده میکنه . درباره شیوه استفادش هم تو فروم زیاد نوشتند . یه سرچ کنی پیدا میکنی

برای جایگزینی فوتوشاپ میتونی از GIMP استفاده کنی(رایگان و متن باز هست و داخل سافتویر سنتر موجوده) . نرم افزار قدرتمندی هست ولی به قدرت فتوشاپ نیست . اما باز هم خیلی از کارهای ویرایش عکس رو میتونی انجام بدی (فکر میکنم راهنمای فارسیش هم هست یه کم سرچ کنی ) و شاید از فتوشاپ هم بی نیاز شدی
اگر استفاده کاری از ویندوز داری ،virtual box گزینه  مناسبی هست (اگر رم کافی داری و سی پی یو خوبی داری) میتونی ویندوز رو داخل اوبونتوت داشته باشی و از یه سری نرم افزارها مثل فتوشاپ استفاده کنی
در آخر سعی کن برای هر سوال یه تاپیک جدا باز کن(البته قبلش حتما توی انجمن سرچ کن) و دوم : اگر جواب گرفتی دو کلمه ((حل شد)) رو به اسم تاپیک اضافه کن
« آخرین ویرایش: 10 اسفند 1392، 12:47 ب‌ظ توسط علیرضااااا »

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
دوست عزیز واسه هر مشکل یه تاپیک جدید باز کنید.مشکلات رو بهتره به همراه ورژن سیستم عامل,مشخصات سیستم و کارایی که کردین به نتیجه نرسیدین لیست کنید(1-...2-...)اینقدر نوشته هاتون تو هم بود که من نتونستم درست و حسابی بخونم
در اخر همه این مشکلات شما تو انجمن طرح شده و راه حل هم مطرح شده با یه جستجوی ساده به جواب میرسیدین.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
@ علیرضااااا
سلام
XDM رو به سایتش رفتم ولی روی لینکش که کلیک میکنم یه صفحه با کلی متن عجیب غریب باز میکنه
چطوریه ؟
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
@ علیرضااااا
سلام
XDM رو به سایتش رفتم ولی روی لینکش که کلیک میکنم یه صفحه با کلی متن عجیب غریب باز میکنه
چطوریه ؟
روی اون لینکی که گذاشتم کلیک کن
گزینه اول دانلود برای ویندوز هست
گزینه دوم دانلود برای دبیات بیس هست (مثل اوبونتو)
گزینه سوم برای بقیه توزیع های لینوکس
گزینه چهارم برای همه سیستم عامل ها میشه استفاده کرد

شما گزینه دوم یا چهارم رو میتونی انتخاب کنی

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
ممنون از همه دوستان
مرسی از راهنمایی تون
اولین پستم بود
سعی میکنم شلخته ننویسم و منظم باشم.
ولی من همه پست هایی رو که گفته بودید خوندم
آدم گیج میشه.یکی میگه XDM خوب نیست و جاواست و کنده و از این حرف ها و یکی میگه خوبه
برای PDF Reader رو هم همین مشکل هست.همه رو فکر کنم باید نصب کنم و ببینم کدوم بهتره!!!
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
ممنون از همه دوستان
مرسی از راهنمایی تون
اولین پستم بود
سعی میکنم شلخته ننویسم و منظم باشم.
ولی من همه پست هایی رو که گفته بودید خوندم
آدم گیج میشه.یکی میگه XDM خوب نیست و جاواست و کنده و از این حرف ها و یکی میگه خوبه
برای PDF Reader رو هم همین مشکل هست.همه رو فکر کنم باید نصب کنم و ببینم کدوم بهتره!!!
xdm کند نیست!
انتقاد دوستان به این برنامه برای این هست که بر اساس جاوا هست و از منابع سی پی یو زیاد استفاده میکنه و کمی لود سی پی یو شما بالا میره
برای حل این مشکل وقتی دانلودی رو داخل این برنامه شروع کردید روی صفحه ای که روند دانلود رو نشون میده دکمه background رو بزنید و پنجره کلی برنامه رو هم ببندید!اینجوری مصرف منابع به حداقل میرسه

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
ببخشی منظورم رو بد گفتم.منظورم از کندی همون کند کردن سیستم و مصرف بالای پردازنده بود به خاطر ماشین مجازی جاوا و ...
ولی ایراد دیگه ای که دیدم ازش میگیرن.اساتید نوشته بودن جاوا حفره امنیتی داره و از این حرف ها.
ولی از نظر سرعت هیچ کس از این نرم افزار ایراد نگرفته.چون ۳۲ کانکشن میسازه.
ولی بیشتر مشکلش ظاهرا همین جاوا بودنه.ولی من این رو مشکل نمیدونم.
مرسی از علیرضا.