سلام دوسِتان
من موقعی که اوبونتو داشتم لیبره آفیس رو به صورت دیفالت داشت. ولی توی زوبونتو مجبور شدم خودم نصبش کنم.
حالا چندتا سوال
بهترین راه برای نصب لیبره آفیس چیه؟؟
دیشب رفتم توی سایت آفیشیالش و ورژن 4.2.1 رو دانلود کردم. بعد یه فایل tar.gz داشت که موقع extract کردن دوتا پوشه توش بود. readme & DEBS که توی DEBS فایل های deb زیادی داشت و مسلما کلیک کردن روی اونها کار عاقلانه ای نبود. راستی وقتی روشون کلیک می کنم اتفاقی نمی افته و هیچی نصب نمیشه؟؟ مشکل از کجاس؟؟ موقع دابل کلیک کردن نه اوبونتو سافتور سنتر باز میشه نه هیچی. کلا هیچ اتفاقی نمی افته. طبق راهنمایی بچه ها با دستور sudo dpkg -i *.deb نصبش کردم. ولی بعدش یه ارور اومد توس تسک بار که میگفت این فایل هایی که نصب کردی مشکل دارن. بعد از آپگرید کردن دوباره مشکلم حل شد ولی خب سیستم مجبور شد که لیبره آفیس رو پاک کنه. خب پس با این راه به نتیجه نرسیدم.
یه راه دیگه پیدا کردم توی ویکی که میگفت باید به صورت دستی مخازن لیبره آفیس رو اضافه کنم. خب منم همین کار رو کردم و لیبره آفیس نصب شد. ولی وقتی لودش می کنم می نویسه نسخه ی 4.1.
با این دستورات:
sudo mousepad /etc/apt/sources.list
sudo apt-key adv --keyserver keyserver.ubuntu.com --recv-keys 1378B444
sudo apt-fast update
sudo apt-fast install libreoffice
اینم پیدا کردم و توی ترمینال زدم و آپدیت کردم ولی بازم تغییری توی نسخه اش بوجود نیومد.
sudo add-apt-repository ppa:libreoffice/ppa
sudo apt-fast update
sudo apt-fast install libreoffice
یعنی الآن آخرین نسخه ی موجود تو مخازن همین 4.1 هست؟؟ خب پس چرا وقتی مخازن مخصوص 4.2 رو به صورت دستی وارد کردم بازم 4.1 نصب کرد؟؟
در کل بهترین راه بعد از سافتور سنتر برای نصب آخرین ورژن لیبره آفیس چیه؟؟ سافتور سنتر رو نرفتم چون موقع نصب چندتا پکیج رو انتخاب کرده و چندتا هم تیک نداشتن. منم ریسک نکردم. خواستم به صورت اورجینال نصب بشه