انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در بوتیبل بودن مادر بورد (حل شد)  (دفعات بازدید: 665 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
مشکل در بوتیبل بودن مادر بورد (حل شد)
« : 12 اسفند 1392، 09:49 ب‌ظ »
سلام دوستان.
من موقعی که توی XP‌بودم با انواع و اقسام نرم افزار هایی که فلش رو بوتیبل می کردن کار می کردم. مثل لی لی یا یومی یا xboot و...
همین الآن هم کول دیسکم ( نمی دونم هنوز میگن کول دیسک یااینکه فلش دیسک جا افتاده  ;D ) با یومی بوتیبل شده. ( تا جایی که جا داشته توزیع ریختم روش  ;D )
حالا یه مشکل وجود داره. اینکه تا چند وقت پیش سیستمم کول دیسک رو بوت میکرد ولی حالا نمی کنه. مشکل از کول دیسک یا نرم افزار بوتیبل نیست. چون همه جا امتحان کردم جواب داده. فقط سیستم خودم جواب نمیده. تا دو هفته پیش راحت جواب میداد. حالا می خوام بدونم مشکل از کجاس؟؟؟ بایوس؟؟ مادربورد؟؟ راهی هست که درستش کنم؟؟
همه جور راهی رو امتحان کردم. تنظیمات بایوس رو دیفالت کردم. فرست بوت رو روی کول دیسک تنظیم کردم. توی بوت سریع ( همینی که یه منو میاد بالا و لیست سخت افزارهایی که به سیستم وصله رو میاره تا خودمون بوت رو انتخای کنیم ) هم وقتی کول دیسک رو انتخاب می کنم اتفاقی نمی افته. همین جور مثل این آدمای کف کرده میشینه نگام می کنه.  >:(
یکی میگفت اگه باطری مادربورد رو بردارم و دوباره بذارم سر جاس درست میشه. به نظرتون تاثیری داره؟؟
« آخرین ویرایش: 03 بهمن 1393، 12:47 ق‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت