انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: جلسات لینوکس کاران تبریز--Tabriz LUG-- www.tabrizlug.org  (دفعات بازدید: 39775 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
نخستین جلسه ی کاربران لینوکس تبریز امروز۲۷ بهمن ۱۳۸۷ ساعت ۷/۵ در یک مکان عمومی با حظور ۵ نفر از کاربران لینوکس تشکیل شد. در این جلسه پیرامون مکان جلسات تبادل نظر شد. امیدواریم این جلسات ادامه یابد و با استقبال بیشتری از طرف لینوکس کاران تبریزی همراه باشد.
« آخرین ویرایش: 03 تیر 1388، 10:19 ق‌ظ توسط پیام »
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
    • پلت ولگ
سهیل جان ببخشید بدون حضورت رای گیری کردیم. فعلا نظر دوستان این بود که از wordpress استفاده کنیم.

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
من یه بار که آقای پیام صادری فکر کنم بودن حضور داشتم . همینطور توسعه دهنده فروشگاه اینترنتی ویرتو آقای فرهاد زارع و آقای بیاضی

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
    • پلت ولگ
خوشحال میشیم باز هم اساتیدی مثل شما ما تازه کارها رو کمک کنن مهدی جان. امیدوارم بتونیم از راهنمایی های شما بهره مند بشیم.

آفلاین Linux

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 296
    • تبریزلاگ
خیلی خوب بود و برای شروع عالی امیدوارم ادامه داشته باشه

واقعا از دیدن دوستان خوشحال شدم  :)

من یه بار که آقای پیام صادری فکر کنم بودن حضور داشتم . همینطور توسعه دهنده فروشگاه اینترنتی ویرتو آقای فرهاد زارع و آقای بیاضی

یه بار هم یادتونه آقای بیاضی و آقای زبردست و شما بودین توی شاه‌گلی , امیدوارم این جمع رو دوباره ببینم
Before death knock on your door,share whatsoever you have.You can sing a beautiful song? sing it,share it.
You can paint a picture? Paint,share it ...
come across a man who has not much to share

آفلاین RezaVM

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
خوشحالم که تونستیم اولین جلسه رو برقرار کنیم امیدوارم که این جلسات ادامه داشته باشه.
من به بیشتر لینوکس کارهایی رو که می شناسم اطلاع خواهم داد.
به امید روزها بهتر  :)

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
خیلی خوب بود و برای شروع عالی امیدوارم ادامه داشته باشه

واقعا از دیدن دوستان خوشحال شدم  :)
یه بار هم یادتونه آقای بیاضی و آقای زبردست و شما بودین توی شاه‌گلی , امیدوارم این جمع رو دوباره ببینم
درسته درسته، یادش بخیر عجب روزی بود بسیار هیجان انگیز بود. انشاالله دوباره میام من تا تبریز 3 ساعت فاصله دارم . حتما تو جلسات دیگه شرکت می کنم . یه طرح خوب برای جذب کاربرا دارم . بیایین باهم صحبت کنیم شاید به نتایج خوبی رسیدیم

آفلاین Linux

• Sr. Member
  • *
    • تبریزلاگ
عالیه  ;D

امیدوارم حتما شما رو توی جلسات بدی ببینم
Before death knock on your door,share whatsoever you have.You can sing a beautiful song? sing it,share it.

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
    • پلت ولگ
پاسخ به: نخستین جلسه ی کاربران لینوکس تبریز
« پاسخ #8 : 28 بهمن 1387، 05:36 ب‌ظ »
عاليه. دوستان براي  هماهنگي جلسه ي دوم بهتره زودتر اقدام كنيم. نظر من  يكشنبه 6 اسفند همون ساعت 7 و نيم عصر جلوي پله هاي شاه گليه. هفته ي آينده از 3 شنبه به بعد تعطيله. اما از هفته ي بعدش ميتونيم سه شنبه ها ساعت 5 به صورت مرتب و منظم جلسه داشته باشيم. شما هم نظرتونو بگين.
« آخرین ویرایش: 28 بهمن 1387، 06:00 ب‌ظ توسط پیام »

آفلاین Linux

• Sr. Member
  • *
    • تبریزلاگ
عاليه. دوستان براي  هماهنگي جلسه ي دوم بهتره زودتر اقدام كنيم. نظر من  يكشنبه 6 اسفند همون ساعت 7 و نيم عصر جلوي پله هاي شاه گليه. هفته ي آينده از 3 شنبه به بعد تعطيله. اما از هفته ي بعدش ميتونيم سه شنبه ها ساعت 5 به صورت مرتب و منظم جلسه داشته باشيم. شما هم نظرتونو بگين.

آره سه‌شنبه ها خوبه

آفلاین m.m.y

• Newbie
  • *
  • ارسال: 21
من از دوستان برای شرکتشون تشکر میکنم
امیدوارم جلسات ادامه دار باشه
اگه زمان جلسه بیشتر بشه بهتره .  :)

آفلاین m.m.y

• Newbie
  • *
  • ارسال: 21
برای رضا :
آقا این مقاله آماده شد در اسرع وقت برات ایمیل میزنم

آفلاین RezaVM

• Newbie
  • *

منم با ۳ شنبه موافقم ساعت ۵ هم خوبه

آفلاین RezaVM

• Newbie
  • *
برای رضا :
آقا این مقاله آماده شد در اسرع وقت برات ایمیل میزنم

مرسی عزیز دستت درد نکنه  :KS

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
    • پلت ولگ
به خاطر تعطیلات آخر هفته ی بعد که ممکنه عده ای از بچه ها نباشن جلسه ی دوم رو هم همون یکشنبه ساعت 7.5 برگزار کنیم. از جلسه ی سوم به بعد سه شنبه ها ساعت 5 میایم. در ضمن دوستان اگر پیشرفتی در زمینه ی مکان تشکیل جلسات یا نظری در این مورد داشتن بگن تا بررسی کنیم. پیشنهاد من اینه که چند تا آموزشگاه کامپیوتر و کتابخانه مرکزی رو امتحان کنیم. شاید فرجی حاصل شد!