هر لپتاپ جدیدی که فقط گرافیک اینتل داشته باشه و مانیتورش تاچ نباشه باید سازگار باشه! چه سخت افزاری وجود دارد که در لینوکس پشتیبانی نمیشه؟
دیدتون خیلی محدوده!
![Roll Eyes ::)](https://forum.ubuntu-ir.org/Smileys/default/rolleyes.gif)
اینکه بشه با لینوکس باهاش کار کرد، کافی نیست. میخوایم حداکثر پشیبانی رو داشته باشه و از سختافزار حداکثر استفاده رو بکنیم. به ندرت لپتاپی پیدا میشه که با لینوکس ۱۰۰ درصد به خوبی ویندوزی که روش هست کار کنه (حتی با همین شرایطی که شما میگید، کارت اینتل و مونیتور غیرتاچ)
خودم با لپتاپ dell vostro 3300 کلی مشکل داشتم
خیلی دوستانی رو هم دیدم که با لپتاپهاشون توی لینوکس مشکل داشتن (توی دانشگاه لپتاپهاشون رو میآوردن من درست کنم)
خیلی چیزا هست. مثلاً کارت گرافیک و وایرلس و بلوتوث و ... بهتره درایو آزاد داشته باشن و با تمام توزیعها کار کنن و ترجیحاً بدون نصب هیچ پکیجی، یا حداقل با لینوکسی که بطور پیشفرض روشون نصبه کار کنن.
(مثلاً فرض کنید کارت وایرلس رو نشناسه، هر بار بعد از آپدیت کرنل، باید کابل اترنت پیدا کنید و وصل کنید و به اینترنت وصل بشید و درایورش رو کامپایل و نصب کنید، این هم شد زندگی؟)
یا مثلاً اونایی که کارت گرافیک hybrid دارن توی لینوکس دردسر دارن و نمیشه از اون کار گرافیک قویتر به راحتی استفاده کرد.
قضیه خیلی پیچیدهتر از این حرفاست.