انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل بعد از نصب اوبونتو13.10 در کنار ویندوز8.1  (دفعات بازدید: 2218 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین maziar14

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
سلام.
من روی لپ تاپم(lenovo z500) ویندوز 8.1 نصب دارم. بنابه علاقه ای که به دنیای اوپن سورس و فلسفه اش دارم اومدم اوبونتو رو در کنار ویندوزم نصب کنم. دی وی دی اوبونتو رو که گذاشتم یه صفحه سیاه اومد که مربوط میشد به grub. چند تا گزینه داشت و من اینستال اوبونتو رو زدم و طبق آموزشی که برای دوال بوت در سایت بود. پیش رفتم و مطمئنم که درست پیش رفتم و ابونتو نصب هم شد. بعد از نصب ابونتو طبق آموزش دوباره رفتم تو ویندوز و تنظیمات مربوط به نرم‌افزارEasyBCD 2.2 رو به درستی انجام دادم و گزینه ابونتو هم پس از ریستارت در کنار ویندوز هشت هم اضافه شد. اما وقتی که روی ابونتو کلیک می کردم باز هم صفحه ی سیاه گراب می‌امد و ظاهرا باید اونجا چیزی می نوشتم. خلاصه موفق نشدم و سوال اینه که کجای کارم اشتباه بوده؟

آفلاین linuxworld

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 82
  • !opensource for openmind
احتمالا هنگام نصب اوبونتو grub را هم نصب کردی به خاطر همینه که grub را هم موقع انتخاب اوبونتو از EasyBCD رو می بینی! در واقع باید دو تا اوبونتو رو انتجاب کنی تا به اوبونتو وارد بشی !!!!!! اگر این مشکل رو داری - و تازه ویندوز و اوبونتو رو نصب کردی این کار رو کن همشون رو آنیستال (پاک) کن و اول اوبونتو رو بزن بعد ویندوز 8.1 رو!!!!
اگر این کار رو کنی اوبونتو لزومی برای نصب grub نمیبینه و اون رو نصب نمی کنه !!!!!!!! حالا بعد از اینکه ویندوز 8.1 رو بعد از اوبونتو نصب کردی با استفاده از نرم افزار Easy BCD تو ویندوز bual boot کن تا هم به ویندوز دسترسی داشته باشی و هم به اوبونتو !!!!! دیگه اونوقت اون صفحه مزاحم سیاه grub پس از انتخاب اوبونتو نمی بینی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پس اول اوبونتو رو نصب کن بعد ویندوز رو!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
مردم به جبران آزادي فكر كه به ندرت از آن بهره مي برند، خواستار آزادي بيان هستند.
(سورن كيركه گارد)

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
توصیه میکنم از easy bcd استفاده نکنید چون بسیاری از دوستان باهاش مشکل داشتند
اگر اوبونتو رو درست و بدون مشکل نصب کردی ،easy bcd رو غیر فعال کن و اوبونتو رو لا یو بیار بالا و برنامه boot-repair رو نصب واجرا کن و بعد از اجرا گزینه recommended repair رو انتخاب کن و بذار grub تعمیر بشه و در موقع اومدن گراب سیستم عاملت رو برای لاگین کردن انتخاب کن
sudo add-apt-repository ppa:yannubuntu/boot-repair && sudo apt-get update
sudo apt-get install -y boot-repair && (boot-repair &)

و در نتیجه همیشه توصیه میکنم اول ویندوز نصب کنید و بعد اوبونتو! چون اوبونتو ویندوز رو میشناسه و به گراب اضافه میکنه ولی ویندوز اوبونتو رو نمیشناسه و گراب رو هم خراب میکنه و دوباره مجبور میشید گراب رو نصب کنید
« آخرین ویرایش: 19 اسفند 1392، 10:27 ق‌ظ توسط علیرضااااا »

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
اگر اوبونتو را بعد از ویندوز نصب کردی چرا دیگه سراغ ایزیبی سی دی رفتی؟! راه حل علیرضا رو دنبال کن.

اگر این کار رو کنی اوبونتو لزومی برای نصب grub نمیبینه و اون رو نصب نمی کنه !
مگه سیستم عامل بدون بوت-لودر هم میشه؟!

آفلاین maziar14

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
مرسی از نظرات همه‌ی دوستان.
یه مدت امکان اینو نداشتم که به سایت سر بزنم.
مشکلم حل شد. بعد مدتی که ویندوزمو از ۸به ۷ تغییر دادم. یه بار دیگه ابونتو نصب کردم. بعد از نصب ویندوزم بالا نمی‌اومد و سیستمم مستقیم می‌رفت رو ابونتو. دوباره دی‌وی‌دی ویندوز رو گذاشتم و از قسمت ریپایر این دستورها رو وارد کردم و خوشبختانه درست شدو الان هر دو سیستم عامل رو باهم دارم. امیدوارم بتونم بطور کلی بیخیال مایکروسافت بشم.
اینم دستورها شاید به درد دوستان هم بخوره
bootrec.exe/fixboot
bootree.exe/fixmbr
و ریستارت سیستم
بازم ممنون بابت راهنمایی و معذرت بابت دیر جواب دادن!