انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: برنامه نویسی به زبان C#  (دفعات بازدید: 16176 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amin3536

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
برنامه نویسی به زبان C#
« : 29 بهمن 1387، 04:00 ب‌ظ »
سلام خدمت همه دوستان

من تازه شروع به استفاده از اوبونتو کردم و از اوبونتو هاردی استفاده میکنم

میخواستم بدونم چه جوری میشه در اوبونتو با زبان سی شارپ برنامه نویسی کرد . آیا IDE  برای این کار وجود داره ؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنید
برای مشکلات بن بستی نیست ، یا راهی خواهیم یافت ، یا راهی خواهیم ساخت .

آفلاین saeed

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 62
پاسخ به: برنامه نویسی به زبان C#
« پاسخ #1 : 29 بهمن 1387، 06:01 ب‌ظ »

آفلاین farbod69

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
« پاسخ #2 : 20 تیر 1388، 10:23 ق‌ظ »
mono و mono developer  رو نصب کنید .  :)

آفلاین aliiiiiii

• Full Member
  • *
  • ارسال: 238
    • Iranian RoboCuppers
« پاسخ #3 : 25 آذر 1388، 06:58 ب‌ظ »
با سلام
من میخواستم بدونم این برنامه ای که اینجا نوشته میشه در داخل ویندوز هم قابلیت کامپایل شدن رو داره یا نه؟
یعنی کتابخانه هاش به یک صورت هست که اگر این برنامه را هم توی ویندوز کامپایل کنید فایل exe بسازه و بالعکس
با تشکر

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 399
  • Life is Free and Beautiful
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #4 : 25 آذر 1388، 09:36 ب‌ظ »
با سلام
من میخواستم بدونم این برنامه ای که اینجا نوشته میشه در داخل ویندوز هم قابلیت کامپایل شدن رو داره یا نه؟
یعنی کتابخانه هاش به یک صورت هست که اگر این برنامه را هم توی ویندوز کامپایل کنید فایل exe بسازه و بالعکس
با تشکر
زبان‌های برنامه‌نویسی دات نت و یا جاوا از یک Runtime environment استفاده می‌کنند در واقع در هر سیستم‌عاملی که شما برنامه‌های #C یا جاوا رو کامپایل می‌کنید برنامه‌ٔ شما به یک زبان میانی که در جاوا به اون Byte Code و در خانواده‌ٔ دات‌نت CIL گفته می‌شود تبدیل می‌شود. برای اجرای برنامه‌‌های نوشته شده با این دو زبان شما نیاز به یک Runtime Environment دارید بنابراین برنامه‌هایی که با جاوا یا خانواده‌ٔ دات‌نت نوشته می‌شود نیاز به یک بار کامپایل کردن دارند و بنابراین فرقی نمی‌کند که شما با کدام سیستم‌‌عامل این برنامه‌ها رو بنویسید.
People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world. Richard Stallman
زندگی آزاد

آفلاین aliiiiiii

• Full Member
  • *
    • Iranian RoboCuppers
« پاسخ #5 : 25 آذر 1388، 11:54 ب‌ظ »
مرسی
یعنی میگید که c# هم جزو این دسته است؟
ممنون

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
« پاسخ #6 : 26 آذر 1388، 12:36 ق‌ظ »
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
« پاسخ #7 : 02 دی 1388، 08:21 ق‌ظ »
بهتره سی شارپ رو تو ویندوز وبا vs کار کنی کمتر اذیت میشی. مواردی که دوستان معرفی کردن بدنیست اما مشکلات خودشو داره که گاهی کلافه کننده میشه. مثلا mono به روش مهندس معکوس نوشته شده، بد نیست اما کامل نیست و راحتی vs رو نداره.
به نظر من بهتر که تو محیط استانداردش کار کنی
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #8 : 02 دی 1388، 01:13 ب‌ظ »
زبان برنامه‌نویسی چیست؟ مستنداتی که شخص یا گروه یا شرکتی برای نوشتن یک نرم‌افزار (که این نرم‌افزار کارش تبدیل کدهای سطح بالا به زبان ماشین است) تهیه می کنند. مستنداتی نظیر چگونگی پیاده‌سازی آرایه‌ها در زیان، Syntax زبان، نوع‌های موجود در زبان و ... که تمام این‌ها براساس این در نظر گرفته می‌شوند که یک زبان چگونه زبانی می‌خواهد باشد مثلا می‌خواهد تفسیری باشد، کامپایلری باشد و یا هیبرید باشد. و پارامترهای دیگری نظیر پارادایم برنامه‌نوسی هم دخیل است (یکی از پارادایم‌های زبان object oriented است). این مستندات می‌توانند استاندارد بشوند که استانداردسازی معمولا توسط سازمان‌های غیرانتفاعی (non-profit)  مانند  ECMA ،ISO و خیلی دیگر سازمان‌ها انجام می‌شود. خیلی از زبان‌ها هم هستند که تا مدت‌ها استاندارد نمی‌شوند مثل زبان ++C که از سال 1983 تا سال 1998 استاندارد نشد.

نرم‌افزار تبدیل کد سطح بالا به زبان ماشین (کامپایلر-مفسر) چیست؟ نرم‌افزارهایی که توسط شخص، گروه و یا شرکت‌ها نوشته می‌شوند و این نرم‌افزارها میتونند غیرآزاد باشند مانند Microsoft .NET که یک پیاده‌سازی از مجموعه زبان‌های NET.  است و نرم‌افزارهای آزادی نظیر mono وجود دارد که این هم پیاده‌سازی مجموعه زبان‌های NET. است اما آزاد

حق امتیاز یا حق اختراع (Patent) چیست؟ حق امتیاز (پتنت) حق انحصاری است كه در قبال اختراع ثبت شده به مخترع یا نماینده قانونی او اعطا می‌شود. و کسی که یک چیزی رو به عنوان حق اختراع ثبت میکنه. کسی دیگر نمیتونه از اون به صورت تجاری استفاده کنه مگر با اجازه از کسی که حق اختراع به نامش ثبت شده است.

نقل‌قول
مثلا mono به روش مهندس معکوس نوشته شده،
خوب حالا با تعاریف میتونیم بگیم که این‌جا مهندسی معکوسی وجود نداره به خاطر این که نیازی به مهندسی معکوس نیست چون تمام مستندات استاندارد شده است و در اختیار همه نیز هست. زمانی ما از مهندسی معکوس استفاده می‌کنیم که نمیدونیم یک وسیله چگونه ساخته شده است در واقع از عملکرد آون وسیله به مستندات می‌رسیم و این‌جا نیازی به این کار نیست.

نقل‌قول
بهتره سی شارپ رو تو ویندوز وبا vs کار کنی کمتر اذیت میشی
VS در ویندوز فقط یک IDE مشابه SharpDevelop در ویندوز است و یا MonoDevelop در تمام سیستم‌عامل‌ها. خوب هر IDE مطابق سلیقه‌های کاربرانش ساخته می‌شود. طبیعی است که کسی که با VS کار می‌کند سوئیچ کردن بر روی MonoDevelop مقداری برایش سخت است. چون به VS عادت کرده است. 

نقل‌قول
به نظر من بهتر که تو محیط استانداردش کار کنی
پس تمام این IDEها استاندارد هستند و شما میتونید با هر کدوم که دوست داشتید کار کنید. خوب برای هر کس یک سری پارامترها در انتخاب IDE وجود دارد مثلا برای من آزاد بودن یک IDE برام خیلی مهمه اما این میتونه برای یکی دیگه اهمیت نداشته باشه

نقل‌قول
بد نیست اما کامل نیست و راحتی vs رو نداره.
پروژهای بسیار قوی‌ای با mono نوشته شده است که میتونی در لینک زیر اونا رو ببینی
http://en.wikipedia.org/wiki/Mono_%28software%29#Software_developed_with_Mono

اما شاید برای شما این سوال پیش اومده چرا هنوز ریچارد استالمن با وجود این که mono یک نرم‌افزار آزاد است تاکید می‌کند که از mono استفاده نکنید.
دلیل ریچارد استالمن وجود حق امتیاز یا اختراع از طرف شرکت مایکروسافت بر خانواده NET. است.
همونطور که در لینک بالا میتونید ببینید نرم‌افزارهای خیلی قوی‌ای با mono نوشته شده است مانند Tomboy، Banshee, GNOME Do 
ریچارد استالمن میگه مایکروسافت با داشتن حق امتیاز میتونه تهدیدی برای برنامه‌های نوشته شده با مونو باشد و برنامه‌نویسان رو از برنامه نوشتن با مونو و #C منع میکنه.
People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world. Richard Stallman
زندگی آزاد

آفلاین aliiiiiii

• Full Member
  • *
    • Iranian RoboCuppers
« پاسخ #9 : 07 بهمن 1388، 07:48 ب‌ظ »
با سلام
من یه برنامه نویشتم تو ویندوز و با VS
ولی اوردمش توی مونو فرم اصلی رو هر کاری کردم نتوستم ببینم
ولی کامپایل که میکنم مشکلی نداره!!! برنامه بالا میاد و کار میکنه
چطوری میتونم فرم را ببینم
اصلا چطوری میتونم فرم طراحی کنم و مثل VS باش کار کنم
با تشکر

آفلاین Ali.M

• Full Member
  • *
  • ارسال: 124
« پاسخ #10 : 20 بهمن 1388، 07:40 ب‌ظ »
سلام
منم یه برنامه رو توی ویندوز با ویژوال استودیو نوشتم حالا توی مونو میخوام کامپایلش کنم ولی ارور زیر رو بهم میده باید چیکارش کنم؟ ](*,) ](*,)
Assembly 'System.Deployment' not found. Make sure that the assembly exists in disk. If the reference is required to build the project you may get compilation errors.در ضمن چجوری میشه فرم رو توی مونو آورد و طراحیش کرد؟ هر کاری کردم نتونستم فرم رو بیارم

آفلاین aliiiiiii

• Full Member
  • *
    • Iranian RoboCuppers
« پاسخ #11 : 21 بهمن 1388، 12:15 ق‌ظ »
سلام
منم یه برنامه رو توی ویندوز با ویژوال استودیو نوشتم حالا توی مونو میخوام کامپایلش کنم ولی ارور زیر رو بهم میده باید چیکارش کنم؟ ](*,) ](*,)
Assembly 'System.Deployment' not found. Make sure that the assembly exists in disk. If the reference is required to build the project you may get compilation errors.در ضمن چجوری میشه فرم رو توی مونو آورد و طراحیش کرد؟ هر کاری کردم نتونستم فرم رو بیارم

منم همین مشکل را دارم
ولی انگار کسی نیست جواب ما رو بده!!!

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
    • وبلاگ شخصی من
زندگی آزاد

آفلاین aliiiiiii

• Full Member
  • *
    • Iranian RoboCuppers

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #14 : 22 بهمن 1388، 12:20 ق‌ظ »
sudo apt-get install subversionحالا می‌تونی طبق صفحهٔ زیر پیش بری و نصب کنی
http://www.mono-project.com/WinForms_Designer
زندگی آزاد