0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلام خدمت همه اساتید اوبونتویی . می خواستم عاجزانه خواهش کنم در مورد ساخت VPN Connection راهنمائیم کنید . پدرم در اومد از بس جستجو کردم و نرم افزارهای مختلف دیدم دیوانه شدم . عاجزانه خواهش می کنم منو در مورد نصب VPN Connection راهنمائیم کنید . من برای استفاده از اینترنت از یک شبکه VPN در ویندوز استفاده می کنم و حالا برای استفاده در اوبونتو هم باید VPN Connection رو داشته باشم . در این انجمن هم جستجو کردم اما به نتیجه ای نرسیدم . پیشاپیش از لفطتون صمیمانه سپاسگذارم .
نقلقول از: varooneh در 01 اسفند 1387، 08:14 بظسلام خدمت همه اساتید اوبونتویی . می خواستم عاجزانه خواهش کنم در مورد ساخت VPN Connection راهنمائیم کنید . پدرم در اومد از بس جستجو کردم و نرم افزارهای مختلف دیدم دیوانه شدم . عاجزانه خواهش می کنم منو در مورد نصب VPN Connection راهنمائیم کنید . من برای استفاده از اینترنت از یک شبکه VPN در ویندوز استفاده می کنم و حالا برای استفاده در اوبونتو هم باید VPN Connection رو داشته باشم . در این انجمن هم جستجو کردم اما به نتیجه ای نرسیدم . پیشاپیش از لفطتون صمیمانه سپاسگذارم .سلام و خوش اومدید این کار به آسانی خوردن یه لیوان آبه http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,6411.msg51829.html#msg51829اگر باز مشکلی بود بفرمائید موفق باشید
حالا چرا intrepid رو نصب نمی کنی اخه با ۲ تا بسته به راحتی می تونی انواع vpn رو وصل کنیتازه kvpnc هم خوبه راستی تو ۸.۱۰ اول نباید پسوردتو بدی یا سیوش کنیوقتی زدی کانکت شه ازت می خواد تا واردش کنیبعد پسورد رو میدی و وصل میشهاینم ی تست کن شاید شد .
نقلقول از: هه ژار معروفی در 02 اسفند 1387، 09:44 بظحالا چرا intrepid رو نصب نمی کنی اخه با ۲ تا بسته به راحتی می تونی انواع vpn رو وصل کنیتازه kvpnc هم خوبه راستی تو ۸.۱۰ اول نباید پسوردتو بدی یا سیوش کنیوقتی زدی کانکت شه ازت می خواد تا واردش کنیبعد پسورد رو میدی و وصل میشهاینم ی تست کن شاید شد .ممنون از راهنمائیتون . اما من 8.10 رو ندارم . اگه بخوام free سفارش بدم تا 10 هفته طول می کشه . برای خریدش هم باید 3 4 برابر قیمت خود cd پول پست و این حرفها بدم . پول تو سرش بخوره . کارم گیره باید با همین راه بندازم .
نقلقول از: varooneh در 02 اسفند 1387، 09:50 بظنقلقول از: هه ژار معروفی در 02 اسفند 1387، 09:44 بظحالا چرا intrepid رو نصب نمی کنی اخه با ۲ تا بسته به راحتی می تونی انواع vpn رو وصل کنیتازه kvpnc هم خوبه راستی تو ۸.۱۰ اول نباید پسوردتو بدی یا سیوش کنیوقتی زدی کانکت شه ازت می خواد تا واردش کنیبعد پسورد رو میدی و وصل میشهاینم ی تست کن شاید شد .سلام . ببخشید عنوان تاپیک باعث سردرگمی شما شد . از راهنمائیتون ممنون . اما IP من استاتیک هست و نمی تونم از IP داینامیک استفاده کنم . آیا واقعا" راهی برای کار با اوبونتو نیست ؟ واقعا" اوبونتو و سایر توزیع ها اینقدر در این زمینه ضعیف عمل می کنند یا مشکل از کاربر هست ؟ خیلی جالبه که من از توزیع های لینوکس برای برنامه نویسی استفاده شدید می کنم و تا حالا به مشکلی بر نخوردم اما در مورد اینترنت و VPN اینجوری کلافه شدم . ممنون میشم اگه راهی داره راهنمائیم کنید . اگه هم راهی نداره کلا" بی خیال سکوی لینوکس بشم و برم رو یه سکوی دیگه مثل اپل مکینتاش یا همون ویندوز قراضه و داغون . ممنون از راهنمائیتون . اما من 8.10 رو ندارم . اگه بخوام free سفارش بدم تا 10 هفته طول می کشه . برای خریدش هم باید 3 4 برابر قیمت خود cd پول پست و این حرفها بدم . پول تو سرش بخوره . کارم گیره باید با همین راه بندازم . سلام آخر عنوان زدید حل شد ولی اگه یک پست هم میزدید بد نبود امیدوارم حل شده باشه ولی یه توضیح بدم راجع به مشکل ۸.۰۴ با vpn که مشکل عمده ۸.۰۴ با استاتیک آی پی هستش ، اگه استاتیک نباشید کار خیلی راحته .موفق باشید
نقلقول از: هه ژار معروفی در 02 اسفند 1387، 09:44 بظحالا چرا intrepid رو نصب نمی کنی اخه با ۲ تا بسته به راحتی می تونی انواع vpn رو وصل کنیتازه kvpnc هم خوبه راستی تو ۸.۱۰ اول نباید پسوردتو بدی یا سیوش کنیوقتی زدی کانکت شه ازت می خواد تا واردش کنیبعد پسورد رو میدی و وصل میشهاینم ی تست کن شاید شد .سلام . ببخشید عنوان تاپیک باعث سردرگمی شما شد . از راهنمائیتون ممنون . اما IP من استاتیک هست و نمی تونم از IP داینامیک استفاده کنم . آیا واقعا" راهی برای کار با اوبونتو نیست ؟ واقعا" اوبونتو و سایر توزیع ها اینقدر در این زمینه ضعیف عمل می کنند یا مشکل از کاربر هست ؟ خیلی جالبه که من از توزیع های لینوکس برای برنامه نویسی استفاده شدید می کنم و تا حالا به مشکلی بر نخوردم اما در مورد اینترنت و VPN اینجوری کلافه شدم . ممنون میشم اگه راهی داره راهنمائیم کنید . اگه هم راهی نداره کلا" بی خیال سکوی لینوکس بشم و برم رو یه سکوی دیگه مثل اپل مکینتاش یا همون ویندوز قراضه و داغون . ممنون از راهنمائیتون . اما من 8.10 رو ندارم . اگه بخوام free سفارش بدم تا 10 هفته طول می کشه . برای خریدش هم باید 3 4 برابر قیمت خود cd پول پست و این حرفها بدم . پول تو سرش بخوره . کارم گیره باید با همین راه بندازم .
نقلقول از: HardyLaity در 03 اسفند 1387، 02:39 قظنقلقول از: varooneh در 02 اسفند 1387، 09:50 بظنقلقول از: هه ژار معروفی در 02 اسفند 1387، 09:44 بظحالا چرا intrepid رو نصب نمی کنی اخه با ۲ تا بسته به راحتی می تونی انواع vpn رو وصل کنیتازه kvpnc هم خوبه راستی تو ۸.۱۰ اول نباید پسوردتو بدی یا سیوش کنیوقتی زدی کانکت شه ازت می خواد تا واردش کنیبعد پسورد رو میدی و وصل میشهاینم ی تست کن شاید شد .سلام . ببخشید عنوان تاپیک باعث سردرگمی شما شد . از راهنمائیتون ممنون . اما IP من استاتیک هست و نمی تونم از IP داینامیک استفاده کنم . آیا واقعا" راهی برای کار با اوبونتو نیست ؟ واقعا" اوبونتو و سایر توزیع ها اینقدر در این زمینه ضعیف عمل می کنند یا مشکل از کاربر هست ؟ خیلی جالبه که من از توزیع های لینوکس برای برنامه نویسی استفاده شدید می کنم و تا حالا به مشکلی بر نخوردم اما در مورد اینترنت و VPN اینجوری کلافه شدم . ممنون میشم اگه راهی داره راهنمائیم کنید . اگه هم راهی نداره کلا" بی خیال سکوی لینوکس بشم و برم رو یه سکوی دیگه مثل اپل مکینتاش یا همون ویندوز قراضه و داغون . ممنون از راهنمائیتون . اما من 8.10 رو ندارم . اگه بخوام free سفارش بدم تا 10 هفته طول می کشه . برای خریدش هم باید 3 4 برابر قیمت خود cd پول پست و این حرفها بدم . پول تو سرش بخوره . کارم گیره باید با همین راه بندازم . سلام آخر عنوان زدید حل شد ولی اگه یک پست هم میزدید بد نبود امیدوارم حل شده باشه ولی یه توضیح بدم راجع به مشکل ۸.۰۴ با vpn که مشکل عمده ۸.۰۴ با استاتیک آی پی هستش ، اگه استاتیک نباشید کار خیلی راحته .موفق باشید