0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
دوستان آیا کتاب زیر به فارسی ترجمه شده ؟ dive into python apress pub
نقلقول از: deadmarshal در 14 فروردین 1393، 12:05 قظدوستان آیا کتاب زیر به فارسی ترجمه شده ؟ dive into python apress pubمن که کلی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم. فقط برای dive into python3 یه چیزایی رو بیش از ۱سال پیش پیدا کردم. یه مدت پیش که دوباره سر زدم متاسفانه چیزی اضافه نشده.شاید هر سال یک پیچ اضافه میکنن
ممنون از دوستان عزیز مخصوصا مارشال عزیزمن زبان برنامه نویسی بلد نیستم یعنی در حد اشنایی کممیخواستم پایتون که یکی دو سالی هست میشناسمش کار کنم مشکلی که نداره یا قبلش احتیا دارم به زبان دیگری؟
نقلقول از: lord_theone در 29 فروردین 1393، 11:18 بظممنون از دوستان عزیز مخصوصا مارشال عزیزمن زبان برنامه نویسی بلد نیستم یعنی در حد اشنایی کممیخواستم پایتون که یکی دو سالی هست میشناسمش کار کنم مشکلی که نداره یا قبلش احتیا دارم به زبان دیگری؟نه پایتون یکی از بهترین زبان ها برای شروع برنامه نویسی هستش . خودم هم برنامه نویسی بلد نیستم ولی میخوام با پایتون شروع کنم انشاالله تابستون هم خودم یاد میگیرم هم ترجمه میکنم شما یاد بگیرید .
دوستان مقالات جدید من به صورت طبقه بندی شده به سایت پای سوشال قسمت پایتون اضافه شده . لطفا به آنجا رجوع کنید . مرسی pysocial.com