انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: اشتراک فایل در یک شبکه خانگی با میانجی گری مودم؟  (دفعات بازدید: 2563 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
روش مستقیم وصل کردن دو رایانه به هم از طریق کابل رو می دونم. در اینجا موضوع سوالم رابط بودن مودم در این قضیه است. یعنی چند  تا سیستم دارند از یک مودم اینترنت می گیرند (بعضی با کابل و بعضی با سیم). در این وضعیت چطوری میشه از یکی به دیگری فایل انتقال داد؟
منطقا باید امکان پذیر باشه چون نرم افزارهای ریموت از طریق مودم باعث می شن کامپیوترهای داخل شبکه اینترنت همدیگر رو ببیند یا با مودم به پرینتر وصل میشن.

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
هر دو سیستم رو عضو یک workgroup کنید. در ویندوز که مشخصه. در اوبونتو (من مینت دارم) از طریق shared folders و در بخش general properties اسم مورد نظرتون رو برای workgroup (که باید در هر دو سیستم یکسان باشه) وارد کنید. در بخش shared folders هم میشه مشخص کرد کدوم فولدرها رو به اشتراک می‌گذارید.
بعد از انجام این کار از طریق network میتونید سیستم‌های عضو workgroup رو هم ببینید.
البته فکر کنم از طریق samba هم میشه تنظیمات مشابه رو انجام داد.
« آخرین ویرایش: 28 اسفند 1392، 03:28 ب‌ظ توسط vandu »
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
در حالتی که چند دستگاه با سیم و چند دستگاه بی‌ سیم به مودم وصل‌اند. من فقط از با سیم به با سیم و از بی سیم به بی سیم پینگ دارم. چطور این مشکل رو برطرف کنم

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
من فکر می کردم مودم وسط ارتباط باشه فرق می کنه که نه اینطور نبود و فرقی نداشت!
فقط چرا سرعت انتقال از طریق شبکه با اینکه محتوا رو بریزم روی یک فلش و ببرم روی سیستم دوم کپی کنم کندتره؟ یعنی از فلش استفاده کنم سریعتر کپی میشه دیگه اگه از پورت USB3 استفاده کنم که توی این مقایسه، شبکه درجا میزنه!

آفلاین mehrzadmo

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 77
نقل‌قول
فقط چرا سرعت انتقال از طریق شبکه با اینکه محتوا رو بریزم روی یک فلش و ببرم روی سیستم دوم کپی کنم کندتره؟ یعنی از فلش استفاده کنم سریعتر کپی میشه دیگه اگه از پورت USB3 استفاده کنم که توی این مقایسه، شبکه درجا میزنه!
دلیلش خیلی ساده است ! سرعت انتقال توی شبکه های محلی در صورتی که تمام مدیا ها ازش پشتیبانی کنند یکی از این مقدار هاس :
10
100
1000

10GbPS

معمولا تجهیزات معمولی توی بازار همون 100 مگ رو پشتیبانی می کنن که نهایت سرعت انتقالش میشه حدود 10 مگ و خوردی !
نقل‌قول
USB 3.0 has transmission speeds of up to 5 Gbit/s, which is 10 times as fast as USB 2.0 (480 Mbit/s) before taking into account that USB 3.0 is full duplex whereas USB 2.0 is half duplex, giving USB 3.0 the potential total bandwidth if utilized both ways to 20 times that of USB 2.0.[5]
http://en.wikipedia.org/wiki/USB_3.0
حالا اینو با سرعت یو اس بی مقایسه کن !

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
من چند سالی هست که یک شبکه خونگی با استفاده از مودم به عنوان هاب دارم.
در مورد سوالت (و مشکل آقای باغبان) فکر می‌کنم بیشتر به مودم مربوط بشه تا تنظیمات در کامپیوتر، چون عملا نیاز به تنظیم کردن چیزی نیست.
مودم فعلی من TP-Link هست و چهار پورت لن ۱۰۰ مگابیت و یک وایرلس ۱۵۰ مگابیت داره و تابه‌حال مشکلی باهاش نداشتم. IP دستگاه‌های متصل (باسیم یا بی‌سیم، موبایل یا کامپیوتر) رو از طریق مودم به‌دست آوردم و برای استفاده‌های مختلف از ابزارهای مختلفی استفاده کردم مثل ssh, ftp, apache, samba.
سرعتش هم (۱۲ مگابایت بر ثانیه) با USB قابل مقایسه نیست، هرکدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن.

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
IP دستگاه‌های متصل (باسیم یا بی‌سیم، موبایل یا کامپیوتر) رو از طریق مودم به‌دست آوردم
چطوری؟
من فقط بلدم با ifconfig آی پی سیستم اول (مبدا) رو بدست بیارم و بعد از سیستم دومی (مقصد) این آی پی رو میزنم و از سیستم اول (به عنوان سرور) روی دومی دانلود می کنم.
سرعتش هم (۱۲ مگابایت بر ثانیه) با USB قابل مقایسه نیست، هرکدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن.
متوجه منظورتون نشدم. یعنی می گید که سرعت انتقال از طریق شبکه خانگی بیشتر از ریختن و برداشتن روی فلش-مموریه؟

آفلاین Ma3X

• *
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
نقل‌قول
چطوری؟
من فقط بلدم با ifconfig آی پی سیستم اول (مبدا) رو بدست بیارم و بعد از سیستم دومی (مقصد) این آی پی رو میزنم و از سیستم اول (به عنوان سرور) روی دومی دانلود می کنم.
گفتم که! از طریق مودم.
برای من:  مرور به 192.168.1.1 انتخاب Interface Setup و بعد LAN. این‌جا لیست IP تمام دستگاه‌های متصل رو نشونم میده.
نقل‌قول
متوجه منظورتون نشدم. یعنی می گید که سرعت انتقال از طریق شبکه خانگی بیشتر از ریختن و برداشتن روی فلش-مموریه؟
همون‌طور که گفتم، هرکدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن. مثلا من امروز ۱۰۰ گیگابایت فایل بین دو تا از دستگاه‌ها انتقال دادم، راحت و بی‌دردسر؛ با یک کلیک! حدود ۳ ساعت طول کشید...
من یک فلش مموری USB3.0 هشت گیگابایتی هم دارم ولی تصور کن چقدر دردسر داشت انتقال ۱۰۰ گیگابایت با این فلش! ضمن این‌که مدت زمان بیشتری هم طول می‌کشید انتقال فایل‌ها...

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
آیا روش انتخابی برای انتقال اطلاعات در شبکه خانگی (FTP/Web-Server/Dukto/...)بر سرعت انتقال تاثیری داره؟

مثلا من امروز ۱۰۰ گیگابایت فایل بین دو تا از دستگاه‌ها انتقال دادم، راحت و بی‌دردسر؛ با یک کلیک! حدود ۳ ساعت طول کشید...
من یک فلش مموری USB3.0 هشت گیگابایتی هم دارم ولی تصور کن چقدر دردسر داشت انتقال ۱۰۰ گیگابایت با این فلش! ضمن این‌که مدت زمان بیشتری هم طول می‌کشید انتقال فایل‌ها...
من بحثم سر زمان در شرایط مساویه! می خوام مطمئن بشم که این عادیه و مشکلی در اتصالات سیستم-مودم من وجود نداره! من تجربه سریعتر رو با USB3 دارم.
سوال رو دقیق تر بپرسم:‌کدوم یکی از روش های زیر سریعتر می تونه 4 گیگابایت اطلاعات رو بین دو تا رایانه در خانه انتقال بده؟
۱. مبدا->مودم->مقصد
۲. مبدا->USB3 | USB3->مقصد
(فقط سرعت انتقال مدنظرم هست بدون زمانی که صرف زدن/کندن USB3 می کنیم. (از نوع USB3 دو تا فلش 32 دارم و بیشتر از 30 یا 40 گیگ هم نیاز نشده که انتقال بدم))

آفلاین Ma3X

• *
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
نقل‌قول
آیا روش انتخابی برای انتقال اطلاعات در شبکه خانگی (FTP/Web-Server/Dukto/...)بر سرعت انتقال تاثیری داره؟
اگر یکی از کامپیوترها خیلی ضعیف باشه، سرعت انتقال با ssh میاد پایین ولی ftp این‌طور نیست. بقیه هم اختلاف سرعتشون محسوس نیستش.
نقل‌قول
من بحثم سر زمان در شرایط مساویه! می خوام مطمئن بشم که این عادیه و مشکلی در اتصالات سیستم-مودم من وجود نداره! من تجربه سریعتر رو با USB3 دارم.
اگر سرعت روتر شما ۱۰۰ مگابیت هست و سرعت ترنسفر حدود ۱۰ تا ۱۲ مگابایت بر ثانیه هستش، همه چیز طبیعیه. تحت هیچ شرایطی نمی‌تونید از ۱۲ مگابایت بیشتر بکنید سرعت انتقال رو (با مودم فعلی). البته تعداد فایل‌ها روی سرعت انتقال تاثیر گذاره...
در مورد USB3.0 ممکنه کمی سرعت نوشتن بیشتر باشه، ولی خب یک‌بار باید روی فلش کپی کنی، یک بار هم باید از روی فلش در کامپیوتر مقصد کپی کنی که هم سربار بیشتر میشه، هم دردسر داره.
نقل‌قول
سوال رو دقیق تر بپرسم:‌کدوم یکی از روش های زیر سریعتر می تونه 4 گیگابایت اطلاعات رو بین دو تا رایانه در خانه انتقال بده؟
اگر با هارد اکسترنال انتقال بدی، فکر می‌کنم هارد سریع‌تر بشه، ولی در حالت کلی؛ کپی با LAN سریع‌تر از فلش مموری هستش.

آفلاین omid.sohily

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
یه نرم افزار هست استفاده ازش هم راحته (U-Air)
http://michal0468.github.io/u-air/