انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: [حل شد] مشکل با مودم USB ADSL از نوع Conexant  (دفعات بازدید: 6941 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سرعت

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
[حل شد] مشکل با مودم USB ADSL از نوع Conexant
« : 04 اسفند 1387، 12:05 ق‌ظ »
سلام

من خیلی دوست دارم که از ویندوز به لینوکس مهاجرت کنم ولی مثل خیلی‌ها مشکل مودم دارم! مودم من از نوع Planet ADU-2110A هست که فقط پورت USB داره (می‌دونم چون USB هست نصبش تو لینوکس سخته ولی از طرفی هم نمی‌خوام یه مودم جدید اترنت بخرم). راهنمای ویکی رو هم خوندم ولی تو سایت http://eciadsl.flashtux.org/modems.php اصلاً مودم‌های Planet ذکر نشده و این راهنما متأسفانه به کمکم نیومده. خیلی هم تو گوگل و سایت اوبونتو سرچ کردم. تنها چیزی که دستگیرم شد این بود که باید firmware مودم رو نصب کنم. بنابراین از سی دی درایور مودم، فایل CnxEtU.sys رو توی هاردم کپی کردم و با هزار مکافات برنامه‌ای که اینو به bin تبدیل می‌کنه رو گیر آوردم و یه سری عملیات (اونایی که به درستی انجام می‌شد رو کامل انجام دادم و اونایی که به مشکل برمی‌خورد رو رد کردم) که تو یه فروم انگلیسی بود انجام دادم تا در نهایت تونستم چراغ مودم رو روشن کنم (بعد از ۲۰ ثانیه چراغ ثابت می‌شه). بعد اومدم با استفاده از دستور pppoeconf مودم رو config کنم که اصلاً مودم رو نشناخت. سر همین موندم چیکار کنم. کسی هست که مودمش مثل من یا حداقل planet باشه و اونو تو لینوکس با موفقیت نصب کرده باشه؟
« آخرین ویرایش: 27 اسفند 1387، 07:37 ب‌ظ توسط سرعت »

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
پاسخ به: مشکل با مودم USB
« پاسخ #1 : 04 اسفند 1387، 09:23 ق‌ظ »
مودم های یو اس بی همون مودمهای اینترنال هستن که فقط بیرون هستن و یه روکش روشون کشیدن همین و بس.
دستورات lsusb رو قبل و بعد از اتصال کابل USB اینجا بذارید ببینیم

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #2 : 04 اسفند 1387، 11:35 ق‌ظ »
با سلام
نقل‌قول
بعد اومدم با استفاده از دستور pppoeconf مودم رو config کنم که اصلاً مودم رو نشناخت
یعنی چی نشناخت ؟ در کدام مرحله مشکل داشت ؟
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 04 اسفند 1387، 12:49 ب‌ظ »
آهان مودم شما ماله ADSL هستش . خروجی اون دستورات رو که گفتم که نذاشتید ببینیم

آفلاین سرعت

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 04 اسفند 1387، 02:04 ب‌ظ »
مودم های یو اس بی همون مودمهای اینترنال هستن که فقط بیرون هستن و یه روکش روشون کشیدن همین و بس.
دستورات lsusb رو قبل و بعد از اتصال کابل USB اینجا بذارید ببینیم

قبل از اتصال مودم:

Bus 005 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
Bus 004 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 003 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 002 Device 004: ID 0d62:0800 Darfon Electronics Corp. Magic Wheel
Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub

بعد از اتصال مودم:

Bus 005 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub
Bus 004 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 003 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 002 Device 005: ID 0572:cb00 Conexant Systems (Rockwell), Inc. E-Tech ADSL Modem v2
Bus 002 Device 004: ID 0d62:0800 Darfon Electronics Corp. Magic Wheel
Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub
Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0001 Linux Foundation 1.1 root hub

آفلاین سرعت

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 04 اسفند 1387، 02:09 ب‌ظ »
آهان مودم شما ماله ADSL هستش . خروجی اون دستورات رو که گفتم که نذاشتید ببینیم

بله مودم من ADSL هستش. ببخشید دیر شد. توقع نداشتم این‌قدر زود کسی جواب منو بده  ;D

تو پست قبلی خروجی دستورات رو نوشتم. یه چیز خیلی عجیبه: مودم منو E-Tech ADSL Modem v2 تشخیص داده نه Planet ADU-2110A

آفلاین سرعت

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 04 اسفند 1387، 02:20 ب‌ظ »
با سلام
نقل‌قول
بعد اومدم با استفاده از دستور pppoeconf مودم رو config کنم که اصلاً مودم رو نشناخت
یعنی چی نشناخت ؟ در کدام مرحله مشکل داشت ؟
یا علی

تو صفحه‌ی اول ۲تا ethernet Device پیدا کرده

eth0
pan0

بعدش Yes رو انتخاب می‌کنم. شروع می‌کنه به scan کردن device ولی بعد از scan کردن این پیغام رو می‌ده:
نقل‌قول
Sorry, I scanned 2 interfaces, but the ACCESS Concentrator of your provider did not respond. Please check your network and modem cables. Another reason for the scan failure may also be another running pppoe process which controls the modem.

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 04 اسفند 1387، 05:58 ب‌ظ »
شما با همین مودم تو ویندوز کار میکنین راحت ؟اینطوری که برمیاد یه مشکلی در این بین هستش .
به خروجی که بعد  از اتصال دادید نگاه کنید نوشته conexant . این مودم ها اینترنال هستن و اونطوری که گفتم فقط بیرون هستن و یه روکش براشون دوختند
این لینکها رو ببینید
https://help.ubuntu.com/community/UsbAdslModem
http://www.squeezedonkey.com/wiki/linux/index.php?title=How_to_Try_it

آفلاین سرعت

• Newbie
  • *
« پاسخ #8 : 04 اسفند 1387، 06:08 ب‌ظ »
شما با همین مودم تو ویندوز کار میکنین راحت ؟اینطوری که برمیاد یه مشکلی در این بین هستش .
به خروجی که بعد  از اتصال دادید نگاه کنید نوشته conexant . این مودم ها اینترنال هستن و اونطوری که گفتم فقط بیرون هستن و یه روکش براشون دوختند
این لینکها رو ببینید
https://help.ubuntu.com/community/UsbAdslModem
http://www.squeezedonkey.com/wiki/linux/index.php?title=How_to_Try_it

لینک اول رو قبلاً دیدم. اگه نگاه کنید یه همچین چیزی نوشته:
نقل‌قول
Depending on the driver you found in the list of USB ADSL modems, consult one of the following guides :

*

UsbAdslModem/SpeedTouch (UKSpeedtouchDSLHowTo)- Speedtouch modems.
    *

UsbAdslModem/ueagle-atm - Modems that use the Analog Devices Inc. eagle-usb I, II or III chipset. (Sagem Fast 800, Comtrend ct 350 etc.)
    *

UsbAdslModem/EagleUsb - The alternative driver for eagle-usb based modems. This guide covers the Dapper packages and source code install.
    *

UsbAdslModem/EciAdsl - Modems that use the Globespan GS7070 (Titanium) chipset. (ECI HiFocus, Globespan etc.)
    *

UsbAdslModem/AccessRunner - UsbAdslModem/e-techV2 - Connexant AccessRunner based modems.

گزینه‌ی آخر در مورد Connexant AccessRunner هست. تا اونجایی هم که می‌دونم Connexant یه نوع چیپ هست که تو بعضی از این مدل‌های adsl که پورت usb دارن استفاده می‌شه پس به نظرم چیزه عجیبی نیست. https://help.ubuntu.com/community/UsbAdslModem/AccessRunner هم نحوه‌ی کار با این نوع مودم رو به صورت خیلی خلاصه گفته. بهتر بگم نصب firmware رو گفته که فکر کنم اینو درست انجام دادم (چون چراغ مودم روشن می‌مونه و چشمک نمی‌زنه). با این مودم هم بدون هیچ مشکلی توی ویندوز کار می‌کنم.

آفلاین سرعت

• Newbie
  • *
« پاسخ #9 : 04 اسفند 1387، 06:13 ب‌ظ »
در ضمن تو سایت AccessRunner این مطلب ذکر شده:

نقل‌قول
Luckily, the drivers for the Accessrunner modems are as of Ubuntu 6.06 (Dapper) in the kernel. To use Accessrunner-based modems however, you will also have to install your modems firmware.

یعنی مشکل فقط نصب firmware هست؟ من که این کار رو انجام دادم پس چرا بازم مودمم شناخته نمی‌شه؟

آفلاین سرعت

• Newbie
  • *
« پاسخ #10 : 27 اسفند 1387، 07:26 ب‌ظ »
بالاخره مشکل رو تونستم حل کنم.

برنامه‌ای هست به نام UBUDSL که می‌تونید از http://www.ubudsl.com/ دانلود کنید. خودش هم میاد Firmware رو نصب می‌کنه و هم مودم رو config می‌کنه.

آفلاین Allahparast

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
پاسخ به: [حل شد] مشکل با مودم USB ADSL از نوع Conexant
« پاسخ #11 : 11 اردیبهشت 1389، 03:03 ب‌ظ »
سلام ، بعضی از دوستان با آپگرید نسخه جدید اوبنتو 10.4 دیگه نتوستن از ubudsl استفاده کنند .
می تونند از این روش استفاده کنند :
http://www.ubuntu-pomoc.org/ubudsl-na-ubuntu-9-10

موفق باشید  ;)