با سلام به همه دوستان گرامی - بعد از خوندن یه مقاله در این رابطه تو همین انجمن - مصمم شدم که یه کامپیوتر قدیمی رو که دارم وارد خط کنم و تنظیمش کنم برای دانلود شبانه - برای این کار اوبونتو رو بدون رابط گرافیکی نصب کردم(چون یکم سیستم قدیمی هست حال گرافیک رو نداره) - اوکی شد - آریا2 رو هم نصب کردم - تست های اولیه رو انجام دادم ، اوکی بود، حالا دوتا مشکل اساسی دارم
من برای دانلود از دستور زیر استفاده میکنم
aria2c -c -x16 -s16 -k 1M -i "/home/agape/nightdownload/links.txt" -d "/home/agape/nightdownload/" -l tlog --log-level=info
البته بیچاره شدم تا این فرمان اگه تو یوزر روت اجرا نشه کار نمیکه!!! البته هنوز نفهمیدم چرا؟
اگه از این قضیه بگذریم تو کرون تب هم فرمان شروع دانلود رو وارد کردم، برای این کار چون یوزر ادمین باید اجرا کنه این فرمان رو نوشتم
crontab -e -u root
دستور رو به این صورت وارد کردم
10 01 * * * aria2c -c -x16 -s16 -k 1M -i "/home/agape/nightdownload/links.txt" -d "/home/agape/nightdownload/" -l tlog --log-level=info
برای قطع شدن دانلود از خط زیر رو وارد کردم
45 07 * * * pkill aria2c
ولی خوب ساعت یک و نیم نگا کردم دیدم که هیچ دانلودی شروع نشده - با فرمان nload ترافیک شبکه رو نگا کردم- ترافیک تقریبا صفر بود و مسجل شد برام که انگار دانلودی شروع نشده
صبح فایل لاگ آریا2 رو چک کردم خالی بود !!!!
حالا چطور میشه بفهمم که چرا اجرا نشده ، اگه به خطا خورده - خطاش رو از کجا میتونم ببینم