انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: شبه راهنمای نصب Enlightenment  (دفعات بازدید: 7625 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

lomion

  • مهمان
شبه راهنمای نصب Enlightenment
« : 04 اسفند 1387، 10:00 ب‌ظ »
گنوم یا کی دی ای؟ مساله این است!
شاید این موضوع برای خیلیها مطرح باشه که بالاخره کی دی ای یا گنوم! اینجا دوست دارم این موضوع ر از جهت خیلی افراطی و کاملا غیر جدی بررسی کنم:
مساله این نیست که کسی نمی خواد از محیط گرافیکی خودش کوتاه بیاد! موضوع لجبازی نیست!‌ اگه کسی تاریخ ر بخونه می‌بینه که سر این مساله جنگهای زیادی اتفاق افتاده :o (!) و خیلیها جونشون ر سر این موضوع گذاشتن و اگه احیانا حتی یه تعریف از یک برنامه از جبهه مقابل انجام بشه، به خون عزیزان و آرمان دوستان همرزم  توهین شده! چه برسه به اجرا که حکم تردید در اصول ر داره و عوض کردن محیط گرافیکی که دیگه نـــــــــــــــــــــــــــــــــه!  :-s

موضوع یه طوریه که یا شما طرفدار گنوم و از اهل نجات و یا طرفدار کی دی ای و اهل جهنم هستید! ویا برعکس اگه کی دی ای داشته باشین در راه هدایتید و اگه گنوم داشته باشید از فرق ضاله و خونتون مباحه!
اگه این احساس ر در خودتون دارین ;) احتمالا وارد گروهی شدین به نام طرفداران دوآتیشه کی دی ای یا گنوم! (توجه داشته باشین که در این نوشته سعی شده برای جلوگیری از دلخوری توی ترکیبات یکبار گنوم  اول اومده و یک بارکی دی;) )

در موارد پیشرفته این جانبداری، موضوع در رفتارها و شئون فرهنگی هم بروز می‌کنه :biggrin:. محققین برای روشن شدن موضوع، یک تحقیق فراگیر روی تعداد بی شماری از طرفدارای هر دو گروه انجام دادن. :-k موضوع تحقیق بازی اسم فامیل بوده که در شرایط کنترل شده انجام گرفته. یک منبعی که خواست اسمش فاش نشه گفت که دلیل انتخاب این بازی، مخفی موندن هدف اصلی تحقیق بوده. آزمایش به اینصورت انجام شد که فرمهای بازی اسم فامیل  :biggrin: به گروهای آزمایش داده شد و یه گروه آدم عاقل به عنوان گروه شاهد انتخاب شدن!! نتایج بدست اومده جالبه. در اینجا به دونمونه به صورت خلاصه اشاره میشه:

نام: کی قباد/ نام خانوادگی: کیانی/ میوه: کیوی/ سیاره مورد علاقه:‌ کیوان/ رنگ مورد علاقه: کاکستری/ میز کار: کی دی ای
نام: گرسیوز/ نام خانوادگی: گودرزی/ میوه: گلابی/ سیاره مورد علاقه: سیاره گنده/ رنگ مورد علاقه: گلی/ میزکار: گنوم

همونطوری که نتایج نشون می ده، در موارد پیشرفته طرفدار مزبور کی دی ای نسبت به  کلماتی که با گاف شروع میشه حساسیت پیدا می کنه. همین مطلب هم در مورد طرفدار گنوم و کلمات شروع شده با کاف دیده شده. هر دو دسته سعی می کنن کمتر فرهنگ (!) طرف مقابل ر رواج بدن! از این رو، این طرفدارای دو آتیشه مجبورن یا حقایق ر عوض کنن و یا یه جور دیگه به قضیه نگاه کنن! مثلا طرفدارای افراطی گنوم به جای استفاده از یه برنامه خوب مثل K3B برای رایت سی دی به صورت حرفه ای به زور با برنامه های دیگه گنوم یا شده به صورت دستی رایت کنه! (نگا. سیاره گنده به جای ژوپیتر) فقط برای اینکه کی دی استفاده نکنن! یا در سمت مقابل یه کی دی ای کار افراطی حاضره هر کاری کنه که از برنامه حرفه ای GIMP استفاده نکنه و با هر چی شده به زور یه چیزی سر هم کنه که گنوم نباشه! (نگا. کاکستری به جای خاکستری)

برای تکمیل این تحقیق، رفتار چند نمونه خیلی بارز مورد بررسی قرار گرفتن که خلاصه نتایج از بررسی به شرح ذیل است: ;)

- گنوم کارها محیط کاریشون، منظم مرتب هست و هر چیزی سر جاشه چه دلت بخواد چه دلت نخواد! معمولا در اکثر موارد دوتا نوار چسب بالا و پایین میز کارشون می چسبونن. :o برای تنظیم همه چی منجمله تلفن به دنبال کنسول می گردن. پایداری خوبی دارن و به بیماریها مقاومترن!
 
- کی دی ای کارها، محیط کاریشون به دلخواه خودشون چیده میشه. دقیقا مطابق سلیقه. گاهی دیده شده که بعضی از وسایل ر تکه تکه می گنن و به جای ویجت بکار می‌برن! :o برای تنظیم هر چی حتی اتومبیل به دنبال یه برنامه می گردن! کرش جزو عادی زندگیشونه برای این، سکته در این افراد خیلی معمولیه!

اما لازم به تذکره که در کنار این طرفدارای افراطی، دسته سومی هم هستن که از هر دو محیط طوری استفاده می کنن اما یه طوری معلوم نیست که محیط کار کی دی ای هست یا گنوم!‌ از لحاظ معنوی این کار یعنی صلح و پذیرش! اما از لحاظ تکنیکی معمولا نتیجه جالبی نمی ده و همه برنامه ها با مشکل جدی مواجه میشن :(. لذا باید اینطوری کار کرد که محیط گرافیکی از اصالت خودش نیفته تا کارایی مناسب هم وجود داشته باشه.  :)

همون محققین  :P کذایی که اون آزمایشها ر انجام دادن توصیه می کنن که استفاده از چند برنامه از محیط دیگه زیاد اذیت نمی کنه! گرچه خوردن یه کمی آنتی هیستامین برای حساسیت هم در مواردی که تب و لزر هست، توصیه می کنن! ;)

موضوع دیگه ای هم هست که شاید بحث گنوم و کی دی ای ر کمی بازتر کنه و این موضوع وجود محیطهای شناخته شده گرافیکی دیگه ای مثل XFCE (برای زوبونتو) و همچنین محیطهای کمتر شناخته شده ای مثل enlightenment و Flubox و ... هم وجود داره که باعث میشه تقسیم دنیای متن باز به دوجبهه ر، کم رنگتر کنه.  :)

آشنایی با این محیطها می‌تونه که تنش ر کمتر کنه و اینطوری شاید شاهد جنگها و خونریزیهای کمتری در محیط متن باز باشیم ;) و این حرکت با انسجام بیشتری ادامه پیدا کند. (این همون پیام اخلاقیشه! :P)


از محیطهای دیگه صحبت شد، محیطهایی که ویژگیها و جذابیتهای خودشون ر دارن. Enlightenment یا E محیط موضوع اصلی این شبه راهنماست که در ادامه میاد.

و اما شبه راهنما....
Enlightenment یا E یک محیط گرافیکی دیگه هست که به سبک بودن، زیبایی و سرعت مشهوره. شاید کامپیوتر شما قدیمی باشه، شاید از نظر بعضی به درد نخور بیاد. اما گزارشهایی هست که با ماشینهایی با ۶۴ مگابایت رم هم این محیط گرافیکی کار می کنه.
جنبه دیگه ای که شبه راهنما برای اون نوشته شده، زیبایی قابل توجهی هست که به ازای منابع بسیار کم مصرفی ارایه میده. این محیط جلوه‌های ویژه به اون صورت نداره، اما اگه Screenshot ازش ببینید، زیبایی اش ر خواهید دید. مثلا این محیط از پس زمینه های متحرک به صورت پیشفرص پشتیبانی می‌کنه. در کل، یه طوریه که کمبود جلوه‌های ویژه توش حس نمیشه. گرچه یه نسخه ازش به تازگی اومده که جلوه‌های ویژه ر هم داره و به این محیط زیبایی دو چندان میده.

این محیط از محیطهایی که هنوز جای کار داره، اما همین نسخه فعلیش هم نیازهای اصلی ر از یک محیط گرافیکی رفع میکنه، پس توقع یه محیط کامل مثل کی دی ای و گنوم نباشید که همه برنامه‌هاشون کامله.

توجه: بعضی از قسمتهای این محیط گرافیکی ناقصه و گاهی دچار مشکل خواهید شد. پس اولا تعجب نکنید! ثانیا احتیاط کنید.

 آخرین نسخه پایدار Enlightenment نسخه 0.16 هست که به e16 معروفه و توی مخازن وجود داره. با دستور sudo aptitude install e16 قابل نصبه و با لاگ اوت می تونید این محیط گرافیکی ر تست کنید. :)

اما چیزی که به این راحتی در دسترس نیست، نسخه 0.17 (البته دقیقا 0.16.999) هست.
لذا اگه دنبال یه نگاه هستید، e16 ر از مخازن نصب کنید. اما اگه می خواید یه محیط کاملتر و جذابتر داشته باشید می‌تونید نسخه e17 رنصب کنید. این کار کمی سخت تره اما به نظرم ارزش امتحان داره.
این روش نیاز به دانلود نسبتا حجیم داره، پس لطفا دقیقا تصمیم بگیرین :)

روش اول نصب، گرفتن سورس از svn و کامپایل اون هست. اینطوری جدیدترین بسته ها ر میشه بدست آورد. یکی از توسعه دهنده ها اسکریپتی نوشته به نام easy_e17.sh که به صورت خودکار سورس ر می گیره و کامپایل می کنه. این وسط شما نیاز به دانشی از بسته ها هستید که بتونید استفاده اش کنید. چون کلی کتابخونه باید نصب کنید. این روش چون سخته به خود دوستان واگذار می کنم. اما خودم تستش کردم و جواب می ده.

روش دوم که یه جورایی باز به اولی مربوطه. خودم از این طریق نصب نکردم ولی خیلی از دوستان نصب کردن و من بر اساس کار اونا این روش ساده ر آوردم.
این مخزن ر اضافه کنید:
deb http://cafelinux.org/Downloads/oz-os tinwoodman main
کلید مخزن یادتون نره:
wget -q http://cafelinux.org/Downloads/oz-os/key.asc -O- | sudo apt-key add -
بعد یه بروز رسانی مخازن:
sudo apt-get update
برنامه cvsر نصب کنید. ظاهرا یه باگ توی یکی از ماژولها هست که باید این برنامه نصب باشه.
sudo apt-get install cvs
و حالا نصب e17
sudo apt-get install e17-svn
و تمام! می تونید با لاگ اوت کردن این محیط ر امتحان کنید.
همونطوری که گفتم، این محیط هنوز کامل نیست و برای اجرای برنامه هاتون نیاز به استفاده از برنامه های محیطهای دیگه هستین. اما این محیط یه خاصیت داره...

سادگی زیباست... برای این enlightenmentرا دوست دارم ;)

ممنون که تا آخر این شبه راهنما همراهم بودین.

توجه! توجه!: اگه از احیانا مطلبی داخل این شبه راهنما باعث ناراحتی کسی شده باشه، من عذر خواهی می کنم. چون قصد بدی نبوده و حتما بگید که ویرایشش کنم. :)

« آخرین ویرایش: 05 اسفند 1387، 02:53 ب‌ظ توسط lomion »

آفلاین ahmed

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1069
  • جنسیت : پسر
    • یادداشت‌های یک دوست‌دار نرم‌افزارهای آزاد
پاسخ به: شبه راهنمای نصب Enlightenment
« پاسخ #1 : 04 اسفند 1387، 10:35 ب‌ظ »
من Enlightenment رو خیلی دوست دارم، به خاطر سادگی و زیبایی اش... ;)
قبلا من با Elive کار کرده بودم، اما اونقدر Elive رابط نصبش مسخره بود که اشتباهی پارتیشن home ام رو به جای Swap فرمت کردم :(
در کل بابت این پست خوب ممنونم ;)

آفلاین alis313

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 313
  • جنسیت : پسر
  • هو معکم اینما کنتم
پاسخ به: شبه راهنمای نصب Enlightenment
« پاسخ #2 : 04 اسفند 1387، 10:43 ب‌ظ »
بسیار جالب و قابل توجه بود .
در ضمن به نظر من بهتره به شما لقب گل اقای انجمن بدن چون با متنی زیبا واقعیتهای تلخ وشیرین رو برای بچه ها جذاب و خواندنی تر می کنید در کل دستت درد نکنه استاد.

آفلاین هه ژار معروفی

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 140
  • جنسیت : پسر
  • http://mahalug.wordpress.com
    • لاگ مهاباد
پاسخ به: شبه راهنمای نصب Enlightenment
« پاسخ #3 : 04 اسفند 1387، 11:29 ب‌ظ »
اونقد با آب و تاب نوشتی که که آدم مجبور میشه ی بار امتحان کنه
خوبه مسئول تبلیغات صدا و سیما نشدین !
توضیح کاملی بود . ممنون
http://mahalug.wordpress.com/   تازه های لینوکس و اینترنت

آفلاین sudotux

  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
پاسخ به: شبه راهنمای نصب Enlightenment
« پاسخ #4 : 05 اسفند 1387، 01:11 ق‌ظ »
خیلی ممنون علی جان. خیلی جالب و زیبا نوشتی ...

نقل‌قول
یا در سمت مقابل یه کی دی ای کار افراطی حاضره هر کاری کنه که از برنامه حرفه ای GIMP استفاده نکنه و با هر چی شده به زور یه چیزی سر هم کنه که گنوم نباشه!

کاربران کی دی ای میتونن به جای Gimp از Krita استفاده کنند  ;) :P :D

در مجموع فکر نکنم در بین اکثر کاربران دو آتیشه ی این دو دسکتاپ معروف , تعصب خاصی در مورد نرم افزارهای این دو دسکتاپ وجود داشته باشه. من خودم از کاربران همیشگی Synaptic هستم.

نقل‌قول
آخرین نسخه پایدار Enlightenment نسخه 0.16 هست که به e16 معروفه و توی مخازن وجود داره. با دستور sudo aptitude install enlightenment قابل نصبه و با لاگ اوت می تونید این محیط گرافیکی ر تست کنید.

بسته ای به اسم enlightenment در مخازن وجود نداره. بجاش باید بسته ی e16 نصب بشه:  sudo aptitude install e16


نقل‌قول
موضوع دیگه ای هم هست که شاید بحث گنوم و کی دی ای ر کمی بازتر کنه و این موضوع وجود محیطهای شناخته شده گرافیکی دیگه ای مثل XFCE (برای زوبونتو) و همچنین محیطهای کمتر شناخته شده ای مثل enlightenment و Flubox و ... هم وجود داره که باعث میشه تقسیم دنیای متن باز به دوجبهه ر، کم رنگتر کنه.  Smiley

آشنایی با این محیطها می‌تونه که تنش ر کمتر کنه و اینطوری شاید شاهد جنگها و خونریزیهای کمتری در محیط متن باز باشیم Wink و این حرکت با انسجام بیشتری ادامه پیدا کند. (این همون پیام اخلاقیشه! Tongue)
LXDE هم از دسکتاپ های خیلی سریع و خوب هست.

آفلاین Freeman

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
پاسخ به: شبه راهنمای نصب Enlightenment
« پاسخ #5 : 05 اسفند 1387، 02:17 ق‌ظ »
Kعلی جان  :o متنات همیشه زیباست گرچه ما که کرش ندیدیم کسی بدونه داره چیکار میکنه مشگلی نیست  ;) رو هر دسکتاپی که میخواد باشه خودت که دستت تو کاره میدونی  ;D
 
ولی جدی تعصبی تو کاربری نرم افزارا نیست منم ازقضا همین سیناپتیک رو مثه حسین خیلی دوس دارم و یا همون گیمپ و یا تو گنوم که بودم همش نرم افزارهای حرفه ای KDE بود حالا تو کوبی کلی برنامه عالی هست سر جاش دو سه تا نرم افزار گنومیم روش

شده نور علی نور جمع خوبان  ;D

ولی این دسکتاپ انلایت منت چون دیدم میدونم زیادی سریعه واسه سیستمای ضعیف عالیه

معرفی دسکتاپای مختلف کار خیلی قشنگیه جدا تشکر

در ضمن این راهنما برای دبیان مناسبه ماله گروه اوبنتو نیست  ??? تو خونواده اوبنتو به هیچ وجه توصیه نمیشه بجاش بسادگی همون  e16 رو از تو مخازن universe بهتره نصب کنید با همون دستوری که حسین گفت وابستگیاشم راحت میگیره

موفق باشید ;)
« آخرین ویرایش: 05 اسفند 1387، 05:43 ب‌ظ توسط حسن حبیبی »

lomion

  • مهمان
پاسخ به: شبه راهنمای نصب Enlightenment
« پاسخ #6 : 05 اسفند 1387، 03:05 ب‌ظ »
اون enlightenmnet ر به e16 تغییر دادم.  جالبه چون با یکی دو تا از بچه هایی که اوبونتو استفاده می کنن هم چک کردم  ???
پ.ن. به دلایل فنی فعلا روی دبیان لنی هست تا نسخه جدید اوبونتو بیاد  :) ببخشید.

ضمنا این راهنما برای اوبونتو هست و منبع راهنما انجمن اوبونتو هست با توزیع OzOS که یه اوبونتو با همین محیط گرافیکیه.
« آخرین ویرایش: 05 اسفند 1387، 03:09 ب‌ظ توسط lomion »

آفلاین Zartosht

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جنسیت : پسر
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
پاسخ به: شبه راهنمای نصب Enlightenment
« پاسخ #7 : 06 اسفند 1387، 01:46 ب‌ظ »
من که هیچ تعصبی ندارم جز اینکه میگم فقط گنوم!!!!!!!!!!!!!!!
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Freeman

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
پاسخ به: شبه راهنمای نصب Enlightenment
« پاسخ #8 : 06 اسفند 1387، 02:08 ب‌ظ »
من که هیچ تعصبی ندارم جز اینکه میگم فقط گنوم!!!!!!!!!!!!!!!

اره مشخصه  خیلی  :D   ;D

آفلاین Lucid Lynx

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 295
  • جنسیت : پسر
  • ONLY FREEDOM
پاسخ به: شبه راهنمای نصب Enlightenment
« پاسخ #9 : 06 اسفند 1387، 03:23 ب‌ظ »
من که هیچ تعصبی ندارم جز اینکه میگم فقط گنوم!!!!!!!!!!!!!!!

 =D> =D> =D>

آفلاین کسری کشاورز

  • High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 608
  • جنسیت : پسر
  • Don't Look Back With Linux
پاسخ به: شبه راهنمای نصب Enlightenment
« پاسخ #10 : 07 اسفند 1387، 06:43 ب‌ظ »
 =D>

lomion

  • مهمان
پاسخ به: شبه راهنمای نصب Enlightenment
« پاسخ #11 : 08 اسفند 1387، 07:54 ق‌ظ »
دوستان تاپیک مربوط به Enlightenment هست، برای نصب و راه اندازیش. لطفا از تبدیل آن به بحث گنوم و کی دی ای و آف تاپیک کردن آن بپرهیزید. :)

آفلاین پیام ابراهیمی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
  • جنسیت : پسر
    • پلت ولگ
پاسخ به: شبه راهنمای نصب Enlightenment
« پاسخ #12 : 18 اسفند 1387، 09:35 ب‌ظ »
من مخازن رو اضافه کردم و سعی کردم e17 رو بنصبم اما این ارور رو از سیناپتیک گرفتم.

e17-svn:
 Depends: librsvg2-dev but it is not going to be installed
 Depends: libxrandr-dev but it is not going to be installed

دنبال این دو پکیج هم گشتم. برا هر کدومش تا دو نسل قبل ارور depends گوناگون میداد
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

lomion

  • مهمان
پاسخ به: شبه راهنمای نصب Enlightenment
« پاسخ #13 : 18 اسفند 1387، 10:12 ب‌ظ »
از  دستور aptitude به جای apt-get استفاده کنید. ببینید چی میشه.

آفلاین پیام ابراهیمی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
  • جنسیت : پسر
    • پلت ولگ
پاسخ به: شبه راهنمای نصب Enlightenment
« پاسخ #14 : 18 اسفند 1387، 10:39 ب‌ظ »
شد اما نزدیک ۶۰ تا lib رو پاک کرد که libavahi هم جزئش بود. چرا؟

Removing libgcj9-jar ...
Removing libdb4.5-java-gcj ...
Removing libxerces2-java-gcj ...
Removing liblog4j1.2-java-gcj ...
Removing libjaxp1.3-java-gcj ...
Removing libgcj-bc ...
Removing libgcj9-0 ...
rmdir: failed to remove `/var/lib/gcj-4.3': No such file or directory
Removing gcj-4.3-base ...
Removing gnuplot-nox ...
Removing telepathy-stream-engine ...
Removing libfarsight0.1-3 ...
Removing gstreamer0.10-plugins-farsight ...
Removing latex-xft-fonts ...
Updating fontconfig cache for /usr/share/fonts/truetype/latex-xft-fonts
No CIDSupplement specified for KochiMincho-Regular, defaulting to 0.
No CIDSupplement specified for KochiGothic-Regular-JaH, defaulting to 0.
No CIDSupplement specified for UMingCN, defaulting to 0.
No CIDSupplement specified for BousungEG-Light-GB, defaulting to 0.
No CIDSupplement specified for ShanHeiSun-Light, defaulting to 0.
No CIDSupplement specified for Dotum-Regular, defaulting to 0.
No CIDSupplement specified for Dotum-Bold, defaulting to 0.
No CIDSupplement specified for KochiMincho-Regular-JaH, defaulting to 0.
No CIDSupplement specified for Batang-Bold, defaulting to 0.
No CIDSupplement specified for Batang-Regular, defaulting to 0.
No CIDSupplement specified for KochiGothic-Regular, defaulting to 0.
Removing libaiksaurusgtk-1.2-0c2a ...
Removing libaiksaurus-1.2-0c2a ...
Removing libaiksaurus-1.2-data ...
Removing libart-2.0-dev ...
Removing libgnome2-dev ...
Removing libesd0-dev ...
Removing libaudiofile-dev ...
Removing libgnomevfs2-dev ...
Removing libavahi-client-dev ...
Removing libavahi-glib-dev ...
Removing libavahi-common-dev ...
Removing openoffice.org-java-common ...
Removing libsaxonb-java ...
Removing libdom4j-java ...
Removing libbackport-util-concurrent-java ...
Removing libsuitesparse-3.1.0 ...
Removing liblapack3gf ...
Removing libblas3gf ...
Removing libbonobo2-dev ...
Removing libcaptury0 ...
Removing libcapseo0 ...
Removing liblucene2-java ...
Removing libcommons-digester-java ...
Removing libcommons-beanutils-java ...
Removing libjaxme-java ...
Removing libcommons-codec-java ...
Removing libcommons-collections3-java ...
Removing libcommons-logging-java ...
Removing libcrypto++7 ...
Removing libdb-je-java ...
Removing libdb4.5-java ...
Removing libgcj-common ...
Removing libgconf2-dev ...
Removing libgtkmathview0c2a ...
Removing libgdome2-cpp-smart0c2a ...
Removing libgdome2-0 ...
Removing libgnome-keyring-dev ...
Removing liborbit2-dev ...
Removing libidl-dev ...
Removing libifp4 ...
Removing libxom-java ...
Removing libjaxen-java ...
Removing libxerces2-java ...
Removing libjaxp1.3-java ...
Removing libjdom1-java ...
Removing libjinglep2p0.3-0 ...
Removing libjinglexmpp0.3-0 ...
Removing libjinglexmllite0.3-0 ...
Removing libjinglebase0.3-0 ...
Removing libjline-java ...
Removing libjtidy-java ...
Removing liblink-grammar4 ...
Removing liblog4j1.2-java ...
Removing telepathy-mission-control ...
Removing libmissioncontrol-server1 ...
Removing libmissioncontrol-client0 ...
Removing libnjb5 ...
Removing libots0 ...
Removing libregexp-java ...
Removing libselinux1-dev ...
Removing libsepol1-dev ...
Removing libservlet2.3-java ...
Removing libsnack2 ...
Removing libsoup2.2-8 ...
Removing libt1-5 ...
Removing telepathy-gabble ...
Removing telepathy-salut ...
Removing telepathy-haze ...
Removing libtelepathy2 ...
Removing libtelepathy-glib0 ...
Removing libupnp3 ...
Removing libwxgtk2.8-0 ...
Removing libwxbase2.8-0 ...
Removing libxpp2-java ...
Removing libxpp3-java ...
Removing link-grammar-dictionaries-en ...
Removing orbit2 ...
Removing telepathy-butterfly ...
Removing python-msn ...
Removing python-crypto ...
Removing python-openssl ...
Removing python-pam ...
Removing python-serial ...
Removing python-telepathy ...
Removing python-twisted-web ...
Removing python-twisted-core ...
Removing python-twisted-bin ...
dpkg - warning: while removing python-twisted-bin, directory `/usr/lib/python2.5/site-packages/twisted' not empty so not removed.
Removing python-zopeinterface ...
Removing tcl-tls ...
Removing thunar-data ...
Removing xfdesktop4-data .
« آخرین ویرایش: 18 اسفند 1387، 10:43 ب‌ظ توسط پیام »
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...