انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب اوبونتو  (دفعات بازدید: 1344 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین davar

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
نصب اوبونتو
« : 06 فروردین 1393، 12:32 ق‌ظ »
سلام.من 750 هارد دارم و میخوام ویندوزو حذف کنم و فقط اوبونتو استفاده کنم.20 گیگ به روت دادم.8 گیگ با اسواپ.بقیه هاردمو چیکار کنم؟
همشو بدم به home?

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
پاسخ : نصب اوبونتو
« پاسخ #1 : 06 فروردین 1393، 02:04 ب‌ظ »
60 یا یه کم بیشتر( بسته به نیازت داره ) بزار برای روت که یه وقت کم نیاد :P( اگه نرم افزار زیاد نصب میکنی )

8 تا هم که swap گذاشتی.باقیشم آره بزار برای home  :)

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
« پاسخ #2 : 06 فروردین 1393، 02:58 ب‌ظ »
سلام.من 750 هارد دارم و میخوام ویندوزو حذف کنم و فقط اوبونتو استفاده کنم.20 گیگ به روت دادم.8 گیگ با اسواپ.بقیه هاردمو چیکار کنم؟
همشو بدم به home?

۶۰ تا روت
۸ تا سواپ
۴۰ تا home
بقیه رو هم پارتیشن دلخواه بساز و سوار کن. من هیچ‌وقت چیزهای مهم رو توی HOME نمی‌ریزم.

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #3 : 06 فروردین 1393، 03:38 ب‌ظ »
همشو بدم به home?

۶۰ تا روت
۸ تا سواپ
۴۰ تا home
بقیه رو هم پارتیشن دلخواه بساز و سوار کن. من هیچ‌وقت چیزهای مهم رو توی HOME نمی‌ریزم.
نمیگم درسته یا غلط ولی شیوه شخصی شماست
و اینجوری جواب دادن ممکنه طرف رو گمراه کنه و این دوستمون فکر کنه که مثلا home پایدار نیست و اطلاعاتش میپره و ...
--
شما 750 گیگ هارد داری
آیا مطمئن هستی که نمیخوای سیستم عامل دیگه مثل ویندوز هم کنار اوبونتو داشته باشی ؟
میتونی اصلا یه پارتیشن کنی کلا هارد رو نیاز نیست حتما به home یه پارتیشن جداگانه باشه
swap هم خوبه اندازش همون قدر کافیه (مصرف نمیشه معمولا با این سیستم های جدید)
خوب اطلاعات چقدر داری ؟ موزیک ؟ فیلم و ...
در ضمن منظورت از روت( / ) هست دیگه ؟ اخه دو تا روت داریم یکی روت اصلی که محله یکی هم کاربر root که خودش یه فولدر داره
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
« پاسخ #4 : 06 فروردین 1393، 03:55 ب‌ظ »
همشو بدم به home?

۶۰ تا روت
۸ تا سواپ
۴۰ تا home
و اینجوری جواب دادن ممکنه طرف رو گمراه کنه و این دوستمون فکر کنه که مثلا home پایدار نیست و اطلاعاتش میپره و ...
--
شما 750 گیگ هارد داری
آیا مطمئن هستی که نمیخوای سیستم عامل دیگه مثل ویندوز هم کنار اوبونتو داشته باشی ؟
میتونی اصلا یه پارتیشن کنی کلا هارد رو نیاز نیست حتما به home یه پارتیشن جداگانه باشه
در ضمن منظورت از روت( / ) هست دیگه ؟ اخه دو تا روت داریم یکی روت اصلی که محله یکی هم کاربر root که خودش یه فولدر داره
روشی که من گفتم روشیه که برای کاربر خانگی بهتره، به چند دلیل.
۱. اگر کاربر جدید درست کنه (مثلن برای برادر یا خواهر یا دوست یا هم‌اتاقی)، یا اصلن کاربر جدید بسازه برای محیط دستکتاپ دیگه (مثلن کی‌دی‌ای) اونوقت کاربر دوم دسترسی به موزیک‌ها و دیگر چیزهای که در پوشهٔ خانهٔ کاربر اوله نداره.
۲. پارتیشن‌های اضافی برای نصب توزیع‌ها و سیستم‌های دیگه قابل استفاده است.
ضمنن با سیستم انتشاری که اوبونتو داره که هر ۶ ماه یه نسخه جدید می‌ده و اینکه به هرحال ممکنه نیاز به نصب دوبارهٔ سیستم داشته باشید، هارد یکپارچه اصلن گزینهٔ خوبی نیست.

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
« پاسخ #5 : 06 فروردین 1393، 04:52 ب‌ظ »
من با ava موافقم.
نباید برای کسی نسخه بپیچیم، بارها دیدم کاربران گفتن مثلا پارتیشن swap رو فلان مقدار و فلان چیزها رو فلان و فلان کن ولی هیچ توضیحی در مورد علت و کارکرد اون چیزها نمیدند تا کاربر خودش تصمیم بگیره بنا بر نیاز و طرز کارش چطور رفتار کنه.
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
« پاسخ #6 : 06 فروردین 1393، 06:24 ب‌ظ »
من خودم هاردم ۱۵۰ هست و نرم‌افزار هم زیاد نصب می‌کنم با این حال روت رو گذاشتم ۲۰. تا حالا کم نیومده یعنی درست تر بگم دو دفعه تا حالا فضای خالیش صفر شده ولی بعد با دستور sudo pacman -Sc پکیج نرم‌افزارهای قدیمی رو از تو کش پاک کردم و الان ۱.۵ فضای آزاد دارم. با توجه به اینکه من زیادی نرم افزار نصب کردم ۴۰ و نهایت ۵۰ رو برای روت کافی می‌دونم.
در مورد سواپ  بستگی به مقدار رم داره و فرض می‌گیرم که همین ۸ خوب باشه.
بقیه‌اش رو هم می‌گذاری واسه هوم. حالا مشگلی که ممکن واسه دسترسی به مثلا فایلهای مولتی‌مدیا واسه یوزرهای مختلف داشته باشی، من اینجوری حلش کردم که تمام یوزرهایی که دارم رو عضو گروه users کردم و مثلا یه پوشه به نام Multimedia توی دایرکتوری /home و نه /home/mojtaba ایجاد کردم و به گروه users تخصیص دادم و از این لحاظ هیچ مشکلی ندارم.

آفلاین zErOOn3

• Full Member
  • *
  • ارسال: 114
  • t7zEr0
« پاسخ #7 : 07 فروردین 1393، 11:35 ق‌ظ »
همشو بدم به home?

سلام ...

20 گیگ خوبه برای /

با3 ما 12 گیگ ــه ــو مشکلی نداریم ::: هارد یه ترا + سیستم عامل : فقط اوبونتو

Swap : دو گیگ + 4 گیگ رممون : مشکلی پیش نیومده تا حالا :

میگن برای Hibernate لازم میشه کــ اونم هنوز کاملا مطمئن نیستیم (نظرات متفاوت بوده)

و...

الباقی حجم هارد :»» بزارین مثل ثابق بمونه : نیازی به تغییر نیست ...

با همون پارتیشن های NTFS قبلی و اطلاعاتتون و ... (فیلم و ... اگه دارین ــم حذف نمیشه)

پارتیشن Home هم نداریم ...

::)

شنگول باشین

انسان تنها زمانی حق دارد به انسانی دیگر از بالا به پائین بنگرد که ناگزیر است او را یاری رساند تا روی پای خود بایستد. گابریل گارسیا مارکز

http://weekee.ir/

آفلاین neghab_llxl

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
« پاسخ #8 : 08 فروردین 1393، 11:06 ق‌ظ »
نقل‌قول
منظورشون ‍پارتیشن جداگونه ای برای home  ندارن ولی اصلا توصیه نمیشه مخصوصا برای یه تازه کار که می خواد  توزیع های دیگه رو امتحان کنه یا دوباره نصب کنه
البته منم یه تاز کارم تجربه کردم که میگم
بعدا هم میشه home رو جدا سازی کرد ولی راحترین روش ایجاد یه پارتیشن جدید هست

آفلاین zErOOn3

• Full Member
  • *
  • ارسال: 114
  • t7zEr0
« پاسخ #9 : 09 فروردین 1393، 08:40 ق‌ظ »
نقل‌قول
منظورشون ‍پارتیشن جداگونه ای برای home  ندارن ولی اصلا توصیه نمیشه مخصوصا برای یه تازه کار که می خواد  توزیع های دیگه رو امتحان کنه یا دوباره نصب کنه
البته منم یه تاز کارم تجربه کردم که میگم
بعدا هم میشه home رو جدا سازی کرد ولی راحترین روش ایجاد یه پارتیشن جدید هست
سلام ...

دقیقـا ...

تنظیمات باقی می مونه یعنی ؟ تمام و کمال ؟

چقد حجم بدیم خوبه ؟ به نظر شما و ...

تشکــراتـــ ...

انسان تنها زمانی حق دارد به انسانی دیگر از بالا به پائین بنگرد که ناگزیر است او را یاری رساند تا روی پای خود بایستد. گابریل گارسیا مارکز

http://weekee.ir/

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #10 : 09 فروردین 1393، 01:40 ب‌ظ »
همشو بدم به home?

۶۰ تا روت
۸ تا سواپ
۴۰ تا home
--
شما 750 گیگ هارد داری
روشی که من گفتم روشیه که برای کاربر خانگی بهتره، به چند دلیل.
۱. اگر کاربر جدید درست کنه (مثلن برای برادر یا خواهر یا دوست یا هم‌اتاقی)، یا اصلن کاربر جدید بسازه برای محیط دستکتاپ دیگه (مثلن کی‌دی‌ای) اونوقت کاربر دوم دسترسی به موزیک‌ها و دیگر چیزهای که در پوشهٔ خانهٔ کاربر اوله نداره.
۲. پارتیشن‌های اضافی برای نصب توزیع‌ها و سیستم‌های دیگه قابل استفاده است.
ضمنن با سیستم انتشاری که اوبونتو داره که هر ۶ ماه یه نسخه جدید می‌ده و اینکه به هرحال ممکنه نیاز به نصب دوبارهٔ سیستم داشته باشید، هارد یکپارچه اصلن گزینهٔ خوبی نیست.
اتفاقا من روش امید رو میپسندم.
یکپارچه کردنش رو که به هیچ وجه توصیه نمیکنم.چون اومد و خواست سیستم عامل رو عوض کنه.تازه درد سر شروع میشه.
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین elyas74

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
« پاسخ #11 : 09 فروردین 1393، 02:38 ب‌ظ »
من پارتیشن بندی رو خودکار انتخاب کردم ام ۵۰ گیگ پارتیشن / گذاشته که مقدار قابل قبولیه و خیالم راحته و درایو /home رو هم جداکرده که خیلی خوبه و برای تعویض سیستم عامل مشکلی پیش نمیاد. (توزیع من فدوراست که البته در این مورد خیلی فرقی نداره)

ی چیز دیگه که میخواستم بگم در مورد فضای swap بود که مهم در نظر گرفته نمیشه ،اگر از موضوع hibernate بگذریم فضای swap برای مواقعی که رم کاملا پر میشه خیلی مفیده که باعث میشه بشه سیستم رو دوباره بدون ری استارت راه انداخت.
ubuntu16.04/unity/JavaScript