انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آشنایی با میز کار LXDE  (دفعات بازدید: 26223 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
پاسخ به: آشنایی با میز کار LXDE
« پاسخ #15 : 22 اسفند 1388، 11:33 ب‌ظ »
salam.
sharmande wali man waghean nafahmidam to in lxde chejuri zaban farsi ro add konam.ba didan fonte farsi wa motunesh moshkeli nist wali nemitunam type konam.
englisi neweshtam ta sabetshe rast migam :D
albatte be nazaram damaye cpu kiluyi bala payin mire ???
« آخرین ویرایش: 22 اسفند 1388، 11:37 ب‌ظ توسط mrmrn »
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
« پاسخ #16 : 23 اسفند 1388، 12:39 ق‌ظ »
دستور زیر رو امتحان کن :
setxkbmap -option grp:switch,grp:alt_shift_toggle,grp_led:scroll us,irus زبان اول یعنی انگلیسی و ir هم زبان دوم که همون فارسی هست . , grp:alt_shift_toggle هم میانبر هست که من alt+shift رو انتخاب کردم. ;) :D
بعدش روی taskmanager راست کلیک کن و گزینه Add/Remove Item رو انتخاب کن بر روی Add  کلیک کن و Keyboard Switch Layout رو انتخاب کن با این کار هم پرچم زبان ها رو می بینی که بفهمی توی کدوم زبان هستی . \\:D/
« آخرین ویرایش: 23 اسفند 1388، 12:52 ق‌ظ توسط محمد باقر اهتمام »

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
« پاسخ #17 : 23 اسفند 1388، 03:14 ب‌ظ »
سلام.
آقا ممنون ولی من الان یه مشکل دیگه دارم.از lxde که لاگ اوت کردم گفتم برا امتحان وارد میزکار اگر اشتباه نکنم openbox یا همچین چیزی بشم.وقتی لاگین کردم من فقط یه صفحه مشکی دیدم و کرسر موسم رو.با استفاده از alt+ctr+f1 وارد خط فرمان شدم و سیستم رو خاموش کردم.تو ویندوز بودم که این پست رو دیدم و سیستم رو ریست کردم تا برا زبان فارسیش کاری بکنم دیدم که از دوباره چون از قبل automatic login رو فعال کرده بودم وارد همون میز کار میشه.حالا چکار باید کرد؟باید یه جوری از اون به اصطلاح  ](*,)میز کار لاگ اوت کنم و به صفحه لاگین و انتخاب میز کار برسم.
« آخرین ویرایش: 23 اسفند 1388، 03:16 ب‌ظ توسط mrmrn »

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1636
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #18 : 23 اسفند 1388، 04:32 ب‌ظ »
هاها خب حداقل یک تلاش بکن (: مثلا کلیک یا رایت کلیک یا ... (: محیط اوپن باکس به شکل پیش فرض همون فضای سیاهه. برای تغییر میزکار/مدیرپنجره پیش فرض از توی خط فرمان:
jadi@winXP98:~$ cat .dmrc

[Desktop]
Session=LXDE
Language=en_US.UTF-8
Layout=us colemak

می بینی که مال من lxde است. به جای اون می تونی چیزهای دیگه بذاری. من چه گزینه‌های دیگه ای دارم؟

jadi@winXP98:~$ ls /usr/share/xsessions/
AfterStep.desktop  fluxbox.desktop gnome-failsafe.desktop    LXDE.desktop  xfce.desktop
awesome.desktop    fvwm-crystal.desktop  guest-restricted.desktop  openbox.desktop  xterm.desktop
default.desktop    Fvwm.desktop IceWM.desktop   openbox-gnome.desktop
evilwm.desktop   gnome.desktop kde.desktop   openbox-kde.desktop

فقط کافیه پسوند رو حذف کنم و اون بالا چیزی که می خوام رو بنویسم. حروف بزرگ و کوچیک هم بدون شک در لینوکس مهمند.
« آخرین ویرایش: 23 اسفند 1388، 04:34 ب‌ظ توسط جادی »
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
« پاسخ #19 : 23 اسفند 1388، 06:27 ب‌ظ »
من هر وقت از lxde خارج میشم و دوباره واردش میشم برای اینکه کیبورد فارسی رو داشته باشم مجبورم این دستور رو وارد کنم :
setxkbmap -option grp:switch,grp:alt_shift_toggle,grp_led:scroll us,irواسه اینکه اینجوری نشه یک جستجو کردم مثل اینکه باید یک فایل با نام .Xkbmap و دستور بالا رو داخلش گذاشتم ولی بازم نشد .

آفلاین royaflash

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 466
  • تلاش برای بهتر شدن بهترین شیوه زندگی است (سقراط)
    • در مفهوم اپن سورس ، گنو/لینوکس
« پاسخ #20 : 24 اسفند 1388، 12:15 ق‌ظ »
دستور زیر رو امتحان کن :
setxkbmap -option grp:switch,grp:alt_shift_toggle,grp_led:scroll us,irus زبان اول یعنی انگلیسی و ir هم زبان دوم که همون فارسی هست . , grp:alt_shift_toggle هم میانبر هست که من alt+shift رو انتخاب کردم. ;) :D
بعدش روی taskmanager راست کلیک کن و گزینه Add/Remove Item رو انتخاب کن بر روی Add  کلیک کن و Keyboard Switch Layout رو انتخاب کن با این کار هم پرچم زبان ها رو می بینی که بفهمی توی کدوم زبان هستی . \\:D/
سلام دوست عزیزم
چطوری این ذستور رو حفظ کردی حتما یه قایده ای  داری لطف کن و این رو تشریح کن
ممنون
موفق و لینوکسی باشی.
وبلاگ |
وب سایت [url=http://unixmen.ir]

در صورت نیاز+ شماره تلفن 09141100257

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
« پاسخ #21 : 24 اسفند 1388، 04:49 ب‌ظ »
هاها خب حداقل یک تلاش بکن (: مثلا کلیک یا رایت کلیک یا ... (: محیط اوپن باکس به شکل پیش فرض همون فضای سیاهه. برای تغییر میزکار/مدیرپنجره پیش فرض از توی خط فرمان:
jadi@winXP98:~$ cat .dmrc

[Desktop]
Session=LXDE
Language=en_US.UTF-8
Layout=us colemak

می بینی که مال من lxde است. به جای اون می تونی چیزهای دیگه بذاری. من چه گزینه‌های دیگه ای دارم؟

jadi@winXP98:~$ ls /usr/share/xsessions/
AfterStep.desktop  fluxbox.desktop gnome-failsafe.desktop    LXDE.desktop  xfce.desktop
awesome.desktop    fvwm-crystal.desktop  guest-restricted.desktop  openbox.desktop  xterm.desktop
default.desktop    Fvwm.desktop IceWM.desktop   openbox-gnome.desktop
evilwm.desktop   gnome.desktop kde.desktop   openbox-kde.desktop

فقط کافیه پسوند رو حذف کنم و اون بالا چیزی که می خوام رو بنویسم. حروف بزرگ و کوچیک هم بدون شک در لینوکس مهمند.
رفتم خونه امتحانش ميكنم بببينم چي ميشه.من فكر ميكردم تو openbox حداقل با يه ترمينال مواجه ميشم نه با يه صفحه سياه كه فقط توش كرسرم رو ميتونم ببينم :o

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
« پاسخ #22 : 25 اسفند 1388، 11:30 ب‌ظ »
جادی جان حق با شماست من تلاشی نکرده بودم.وقتی اون فرمانcat .dmrc
رو میزنم میگه Session=gnom

Language=en_US.UTF-8
Layout=us
حالا اینارو بیخیال.من گنوممو میخوام.

آفلاین جادی

• *
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #23 : 25 اسفند 1388، 11:48 ب‌ظ »
خب الان حل شد؟ البته توی کدی که کپی و پیست کردی gnome اشتباه نوشته شده و ممکنه اگر واقعا همینه، کار نکنه (: در عین حال من مدت ها با اوپن باکس کار کردم (الان هم که ال.ایکس.دی.ای. دارم در واقع پشتش اوپن باکس ران می شه). اوپن باکس خیلی قابل نتظیمه و خیلی خوب می تونی کل جریان رو با کیبرد کنترل کنی که کلی حال می ده و سریعه و راحت.

آفلاین یه انقلابی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
    • یه‌انقلابی
« پاسخ #24 : 26 اسفند 1388، 10:24 ب‌ظ »
با سلام
دسکتاپ فقط LXDE   \\:D/ شوخی کردم ، همه‌ی دسکتاپ‌ها خوبن .
فقط من مشکلم اینه که یک راهنمای خوب برای آشنایی باهاش ندارم . از کجا پیدا کنم ؟ توی خود سیستم راهنما داره؟
یا علی
فعلا قصد ندارم اینجا بیام، شاید اصلا نیام.
انجمن‌های آزادتری هم خواهند بود برای آزاد بودن.
یا علی

آفلاین جادی

• *
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #25 : 26 اسفند 1388، 10:26 ب‌ظ »
منظورت از راهنمایی چیه؟ دسکتاپ lxde خیلی ساده است. منطق مثل بقیه است و در نتیجه راحت می شه باهاش دوست شد. در مورد تنظیمات هم یک سرچ بهت همه چیز رو نشون می ده. در عین حال تو معمولا فقط پنل ها رو تنظیم می کنی و تنظیمات دیگه (مدیر پنجره) بر اساس اوپن باکس هستن.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
« پاسخ #26 : 28 اسفند 1388، 09:59 ب‌ظ »
خب الان حل شد؟ البته توی کدی که کپی و پیست کردی gnome اشتباه نوشته شده و ممکنه اگر واقعا همینه، کار نکنه (: در عین حال من مدت ها با اوپن باکس کار کردم (الان هم که ال.ایکس.دی.ای. دارم در واقع پشتش اوپن باکس ران می شه). اوپن باکس خیلی قابل نتظیمه و خیلی خوب می تونی کل جریان رو با کیبرد کنترل کنی که کلی حال می ده و سریعه و راحت.
جادی جان.اونجا که من گفتم گنوممو میخوام منظورم این بود که تو این اوپن باکس چه مراحلی رو طی کنم که به گنومخودم برسم؟اون کلمه گنوم رو هم احیانا من اشتباه تایپیدم.

آفلاین جادی

• *
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #27 : 29 اسفند 1388، 01:28 ب‌ظ »
در صفحه لاگین مشخص می کنی با چه مدیر پنجره ای وارد بشی دیگه. اگر هم اونجا رو غیرفعال کردی و خود به خود لاگین می شی، به اون شیوه که بالا گفتم می تونی عوضش کنی دیگه. اون فایل رو باید ادیت کنی.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
« پاسخ #28 : 14 فروردین 1389، 11:33 ق‌ظ »
در صفحه لاگین مشخص می کنی با چه مدیر پنجره ای وارد بشی دیگه. اگر هم اونجا رو غیرفعال کردی و خود به خود لاگین می شی، به اون شیوه که بالا گفتم می تونی عوضش کنی دیگه. اون فایل رو باید ادیت کنی.
چون اوتو لاگین رو موقع نصب انتخاب کرده بودم نمیتونم دسکتاپ مورد نظرم  رو انتخاب کنم.البته یکم با اپن باکس ور رفتم چیزای جالبی دستگیرم شد.کلا باهاش حال کرم.ولی چند تا مشکل هست هنوز ](*,)
اول اینکه هروقت اون فایل رو ادیت میکنم کار بی نتیجه میمونه انگار موقع خاموش شدن محتویاتش به همون چیزای قبلی برمیگرده؟
دوم اینکه نمیدونم چرا هم تو lxde هم توopenbox دمای cpu اینقدر بالا میره.حتی یه بار در حالت معمولی تو اپن باکس باacpi -V دیدم دما رفته رو 53 >:(که واقعا ناراحت کنندس؟؟؟!!!

آفلاین sampady

• Full Member
  • *
  • ارسال: 138
  • سجاد حیدری-یه تازه کار!
« پاسخ #29 : 30 مهر 1389، 05:20 ب‌ظ »
ببخشید من اومدم این رو بنصبم دیدم با deb هست!

من کلا با deb مسکل دارم و تو اوبونتو 10.10 نمیتونم نصب کنم راه دیگه ای هست؟
یه تازه کار