انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: کمک فوری در نصب کارت گرافیک-مشکل همچنان پابرجاست ؟[حل شد!]  (دفعات بازدید: 12534 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
کارت AGP که دیگه قدیمی شده. کارت های گرافیک جدید , همه PCI Express هستن.

سلام

حسین جان سیستم دوستمون به احتمال خیلی قوی agp میخوره ( از روی مشخصات cpu این مین حدود ۴ سالشه )

برای همین اون مطلب رو پیشنهاد کردم ، البته دوستمون باید چک کنند ببینند اصلا مینشون اسلت چی داره ( چون ممکنه اصلا اسلت اضافه نداشته باشه )

موفق باشید

آفلاین arasharaz

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 33
کارت AGP که دیگه قدیمی شده. کارت های گرافیک جدید , همه PCI Express هستن.

سلام

حسین جان سیستم دوستمون به احتمال خیلی قوی agp میخوره ( از روی مشخصات cpu این مین حدود ۴ سالشه )

برای همین اون مطلب رو پیشنهاد کردم ، البته دوستمون باید چک کنند ببینند اصلا مینشون اسلت چی داره ( چون ممکنه اصلا اسلت اضافه نداشته باشه )

موفق باشید
حدس شما درسته سی پی یو مال همون وقته حدودا اما مین مال 1.5 سال پیشه من نگاه کردم agp رو همونطور که حسین گفته بود ساپورت نمیکنه ولی اسلت pci و pci express داره!

آفلاین arasharaz

• Jr. Member
  • *
من قبل از اقدام به خرید کارت یه کار دیگه هم کردم ببینم چی میشه:
اول رفتم بایوس رو اپدیت(به یه نسخه جدیدتر) کردم بعدش اپتیمایزش کردم و به این ترتیب سرعت سی پی یو بیشتر شد و دوباره میزان رم شیر شده کارت گرافیک رو به 256 مگ ارتقا دادم و سیستم رو ریستارت کردم.وافکت ها رو روی حالت نرمال فعال کردم.الان دارم کار میکنم هنوز سیستم و تصویر فریز نشده!
ببینم چی میشه اگه جواب داد بهتون میگم.

با سپاس.

آفلاین arasharaz

• Jr. Member
  • *
سلام بر دوستان
همانطور که در پست قبل توضیح دادم مشکل حل شده و افکت ها درحالت نرمال قرارداره و دوروزه که داره کارمیکنه بدون هرگونه کرش کردن
من میزان شیر گرافیک رو به 128 کاهش دادم و بازهم مشکلی پیش نیومد!
اما سوالی که پیش میاد(بخصوص این بر اونایی که مشکل مشابه دارن مهمه!)اینه که اپدیت بایوس مشکل رو حل کرد یا اپتیمایز کردن در بایوس؟
ممنون میشم اگه اساتید نظرشون رو بگن.
باز هم ازکمک دوستان ممنونم بخصوص هاردی و حسین عزیز

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
سلام بر دوستان
همانطور که در پست قبل توضیح دادم مشکل حل شده و افکت ها درحالت نرمال قرارداره و دوروزه که داره کارمیکنه بدون هرگونه کرش کردن
من میزان شیر گرافیک رو به 128 کاهش دادم و بازهم مشکلی پیش نیومد!
اما سوالی که پیش میاد(بخصوص این بر اونایی که مشکل مشابه دارن مهمه!)اینه که اپدیت بایوس مشکل رو حل کرد یا اپتیمایز کردن در بایوس؟
ممنون میشم اگه اساتید نظرشون رو بگن.
باز هم ازکمک دوستان ممنونم بخصوص هاردی و حسین عزیز

سلام

پیریه و هزار درد  :D دو مورد اینجوری داشتم که بعد از آپدیت بایوس حل شده  :oops: اصلا یادم نبود ، البته مشکل با گرافیک آنبرد نبود برای همین به نظرم نرسد

یکی مشکل با کارت dvb بود و دومی مشکل با کارت صدا . به احتمال قوی مشکل شما هم با آپدیت بایوس حل شده

خدا را سپاس که مشکل حل شد

موفق باشید

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
خدا رو شکر که مشکلتون حل شد. مطمئنا آپدیت بایوس باعث حل این مشکل شد.