انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کاهش نسخه اوبونتوی نصب شده بدون از دست دادن اطلاعات  (دفعات بازدید: 1285 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین khashayar1

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
درود

کامپیوتری که روی آن اوبونتو را نصب دارم رم 256 دارد و من یک اوبونتوی 11 و اندی روی آن نصب دارم که در بعضی موارد هنگ میکند و کند عمل میکند (نسخه اوبونتوی نصبی بالا بود  ](*,)) حجم زیادی از اطلاعات مهم و کامپایلرها و نرم افزارهای مورد نیاز روی آن نصب دارم و نمیخواهم فرمت کنم امکان استفاده از حافظه جانبی را به دلیل بالا بودن حجم و نرم افزارهای چند گیگی نصب شده (مانند تکلایو) و کامپایلرهای نصبی را گزینه آخر قرار داده ام.

آیا راهی ساده وجود دارد که با چند خط ساده در ترمینال بدون از دست دادن اطلاعات نسخه اوبونتو را کاهش دهم تا کامپیوتر من به راحتی با آن کار کند و سرعت آن مناسب باشد.

پیشاپیش سپاس

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
درود

کامپیوتری که روی آن اوبونتو را نصب دارم رم 256 دارد و من یک اوبونتوی 11 و اندی روی آن نصب دارم که در بعضی موارد هنگ میکند و کند عمل میکند (نسخه اوبونتوی نصبی بالا بود  ](*,)) حجم زیادی از اطلاعات مهم و کامپایلرها و نرم افزارهای مورد نیاز روی آن نصب دارم و نمیخواهم فرمت کنم امکان استفاده از حافظه جانبی را به دلیل بالا بودن حجم و نرم افزارهای چند گیگی نصب شده (مانند تکلایو) و کامپایلرهای نصبی را گزینه آخر قرار داده ام.

آیا راهی ساده وجود دارد که با چند خط ساده در ترمینال بدون از دست دادن اطلاعات نسخه اوبونتو را کاهش دهم تا کامپیوتر من به راحتی با آن کار کند و سرعت آن مناسب باشد.

پیشاپیش سپاس
قبل از عوض کردن توزیع openbox رو تست کن!
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین khashayar1

• Newbie
  • *
درود

پیشاپیش سپاس

درود
اینکه میگویید یعنی چی؟ دقیقا باید چکار کنم در سطح دیپلم بفرمایید. یعنی ممکنه همین نسخه بتونه خوب کار کنه فقط موسم بعضی از اوقات گیر میکند و به سختی میتونم وارد دانلود سنتر بشم و دانلود کنم کلافه میکنه منو.
سپاس

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
openbox یه مدیر پنجره ی خیلی خیلی سبکه که مصرف رمش خیلی پایینه،اصلا با میز کار ها قابل مقایسه نیست!
از software center نصبش کنید!
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین khashayar1

• Newbie
  • *
openbox یه مدیر پنجره ی خیلی خیلی سبکه که مصرف رمش خیلی پایینه،اصلا با میز کار ها قابل مقایسه نیست!
از software center نصبش کنید!

درود
اینکار را خواهم کرد اگر درست شود سپاس بی پایان مرا پیشاپیش پذیرا باشید.

آفلاین MR. B

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
  • Open your source, Open your mind
درود

پیشاپیش سپاس

درود
اینکه میگویید یعنی چی؟ دقیقا باید چکار کنم در سطح دیپلم بفرمایید. یعنی ممکنه همین نسخه بتونه خوب کار کنه فقط موسم بعضی از اوقات گیر میکند و به سختی میتونم وارد دانلود سنتر بشم و دانلود کنم کلافه میکنه منو.
سپاس
*ارسال همزمان شد ببخشید
بیشتر سنگینی و کندی سیستم مربوط به میز کار اون است
 از میزکار های گرافیکی و سنگین (Gnome ,KDE) گرفته تا میزکار های سبک و سریع (XFCE , LXDE ) برای نصب روی سیستم شما موجوده . گاهی وقتا مقدار منابع مصرفی این میزکارها بیشتر از توانایی سیستم است برای همین هم سیستم کند می شه و تو اجرای برنامه ها دچار مشکل می شه . برای همین هم بهتره قبل از تغییر توزیع میزکارتون رو تغییر بدین و نتیجه رو بررسی کنید .
سبکتر از میزکار های کامل ، مدیر های پنجره ها هستن مثل اوپن‌ باکس ، آیس‌ دابلیوام ، آسام و... .
همونطور که Yaser-16 گفت یه میزکار سبک نصب کنید اگه بازم اذیتتون کرد یه مدیر پنجره مثل اوپن باکس نصب کنید

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
والا گفتن منم در راستای دوستان هستش
منم رو سیستم قدیمی خودم همین کار رو کردم...
openbox معرکه است بهتره بگم اصلا چیزی مصرف نمیکنه ::) ::)
البته بخاطر رم بیشتر رفتم لوبونتو نصبیدم ولی از اپن‌باکسش استفاده می‌کنم
نکته جالبش اینه که وقتی صفحه لاگین رو رد میکنی بلافاصله یه صفحه مشکی میاد که فکر میکنی حالا بعدش باید یه چیز دیگه بیاد در صورتی که سیستم بالا اومده...!!!! فقط باید یادت باشه از راست کلیک برای دسترسی استفاده کنی
خیلی کاربردیه

آفلاین khashayar1

• Newbie
  • *
نکته جالبش اینه که وقتی صفحه لاگین رو رد میکنی بلافاصله یه صفحه مشکی میاد که فکر میکنی حالا بعدش باید یه چیز دیگه بیاد در صورتی که سیستم بالا اومده...!!!! فقط باید یادت باشه از راست کلیک برای دسترسی استفاده کنی
خیلی کاربردیه

درود
دارم از سافتویر سنتر روی کامپیوترم سرچ میکنم دو گزینه اومده
openbox
openbox configuration manager
خواهشمندم به سرعت راهنمایی کنید کدام را انتخاب کنم برای نصب

سپاس

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
خیلی کاربردیه

درود
دارم از سافتویر سنتر روی کامپیوترم سرچ میکنم دو گزینه اومده
openbox
openbox configuration manager
خواهشمندم به سرعت راهنمایی کنید کدام را انتخاب کنم برای نصب

سپاس
openbox
اولی که نصب شه دومی همفکر کنم نصب کنه!