انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سوختن کارت شبکه  (دفعات بازدید: 3550 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین محمدامین

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
سوختن کارت شبکه
« : 11 فروردین 1393، 11:26 ب‌ظ »
چند وقتیه کارت شبکه بصورت دوره‌ای می‌سوزه و کلا eth0 از بین می‌ره. تا موقعی که مادربورد گارانتی داره می‌تونن به رایگان تعمیرش کنن ولی تعمیرکارانشون میگن چون لینوکس درایور نمیخواد این اتفاق می‌افته. تا حالا سه بار اینجوری شده که هر سه بارش هم توی اوبونتو بودم(saucy). متوجه نمیشم مشکل از کجاست؟

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 461
  • Ruby
پاسخ : سوختن کارت شبکه
« پاسخ #1 : 11 فروردین 1393، 11:44 ب‌ظ »
مدل مادربردتون چیه ؟ این اتفاق تو لب تاب ها زیاد هست
بدلیل متنفر بودن از ابونتو دیگه این فروم نمیام

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
« پاسخ #2 : 11 فروردین 1393، 11:52 ب‌ظ »
دوستان عزیز یه کم بیش تر توضیح بدین.
@mamins1376
از مدل لپ تاب و مشخصات سخت افزاری و چند مدت خریدید

@ DeathKnight
چرا باید همچین اتفاقی تو نوت بوک ها بیافته.؟
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • Ruby
« پاسخ #3 : 12 فروردین 1393، 12:09 ق‌ظ »

@ DeathKnight
چرا باید همچین اتفاقی تو نوت بوک ها بیافته.؟

توی لب تاب من یه نوت بوک اچ پی پاویلیون داشتم اون زمان ابونتو 11 تازه اومده بود با این یونیتی شایدم 10 بود یادم رفته

لبتاب داغ میکرد و یونیتی کرش میشد یه بار هم بعد کرش صفحه سیاه شد و فهمیدم گرافیک به فنا رفته

تعویض کردیم و چندین بار دیگر این اتفاق افتاد با کی دی ای با سینامون همه اینا روی ابونتو بود
بعد کرنل ابدیت کردم مشکل حل شد بعضیا میگفتن مشگل گرماش بوده بعضیا هم بهم گفتن بخاطر لینوکسه حرفی که به ایشون زدن و گفتن بدلیل نداشتن درایور پایدار

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 12 فروردین 1393، 12:53 ق‌ظ »
راستی من الان 3 سال نوت بوک hp probook 450s  با سیستم عامل اورجینال سوزی کارت گرافیکی ati radeon hd6370 دارم(نوت بوکم کاملا با لینوکس سازگاره)
اوایل خیلی داغ میکرد و فن بدجور کار میکرد.ولی الان نسبتا بهتر شده.من کلا تو این نوت بوک ابونتو استفاده کردم.
بیشتر واسه این پرسیدم که که من قبلا نوت بوک فوجتیسو زیمنس امیلو داشتم که که کارت گرافیکیش بدجور به فنا رفته بود.(فقط xp روش نصب بود)بعد یکی دو سال استفاده بعضی وقت ها سمت راست و پایین مانیتور سیاه میشد.بعد یه مدت دیگه مانیتورم نصفه شده بود.یعنی حدود 5 سانت از سمت راست و حدود چند سانت از سمت پایین سیاه میشد.
حالا ترسم اینکه این اتفاق واسه این لپ تابم نیافته؟واسه همین یکی از فاکتورهای من واسه خرید لپ تاب این بود که کارت گرافیک انبورد نباشه ولی با این تاپیک دوستمون نگران شدم.لطفا راهنماییم کنید.سپاس.

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • Ruby
« پاسخ #5 : 12 فروردین 1393، 01:12 ق‌ظ »
راستی من الان 3 سال نوت بوک hp probook 450s  با سیستم عامل اورجینال سوزی کارت گرافیکی ati radeon hd6370 دارم(نوت بوکم کاملا با لینوکس سازگاره)
اوایل خیلی داغ میکرد و فن بدجور کار میکرد.ولی الان نسبتا بهتر شده.من کلا تو این نوت بوک ابونتو استفاده کردم.
بیشتر واسه این پرسیدم که که من قبلا نوت بوک فوجتیسو زیمنس امیلو داشتم که که کارت گرافیکیش بدجور به فنا رفته بود.(فقط xp روش نصب بود)بعد یکی دو سال استفاده بعضی وقت ها سمت راست و پایین مانیتور سیاه میشد.بعد یه مدت دیگه مانیتورم نصفه شده بود.یعنی حدود 5 سانت از سمت راست و حدود چند سانت از سمت پایین سیاه میشد.
حالا ترسم اینکه این اتفاق واسه این لپ تابم نیافته؟واسه همین یکی از فاکتورهای من واسه خرید لپ تاب این بود که کارت گرافیک انبورد نباشه ولی با این تاپیک دوستمون نگران شدم.لطفا راهنماییم کنید.سپاس.

ببین رفیق گرافیک جدا بهترین گزینه هست ولی باید دراویرش رو داشته باشی چون لبتاب لینوکس وقتی بوت میشه اون گرافیک رو روشن نمیکنه و تو ویندوز با برنامه سوییچ میکنی
اگه کار گرافیکی نداری یه انبرد 4000 نسل هاسول جواب میده ولی پایین تر اصلا جواب نمیده
سعی کن انویدمیا باشه

آفلاین محمدامین

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 12 فروردین 1393، 02:22 ق‌ظ »
مدل مادربوردم: http://persian.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3904&dl=1#ov
لینوکس کرنل 3.11.0-12-generic
سیستم ۶۴بیت
اطلاعات دیگه؟ :oops:

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
« پاسخ #7 : 12 فروردین 1393، 10:52 ب‌ظ »
خوب شما نباید می گفتی که لینوکس استفاده می کنی . لینوکس هم مثل ویندوز درایور داره فقط اکثر اوقات خودمون نصبش نمیکنیم .

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 12 فروردین 1393، 11:29 ب‌ظ »
خوب شما نباید می گفتی که لینوکس استفاده می کنی . لینوکس هم مثل ویندوز درایور داره فقط اکثر اوقات خودمون نصبش نمیکنیم .

خوب دوستان عزیز با این همه گفت و گو بلاخره درایور کارت گرافیکی رو نصب کنیم یا درایور ازاد ابونتو کافی.؟الان هم بعضی وقت ها سیستم کرش میکنه.صفحه فریز میشه ولی موس حرکت میکنه.
سیستم من ابونتو 13.10 درایور ازاد.ati mobility radeon 6370 hd

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • Ruby
« پاسخ #9 : 13 فروردین 1393، 02:10 ق‌ظ »

خوب دوستان عزیز با این همه گفت و گو بلاخره درایور کارت گرافیکی رو نصب کنیم یا درایور ازاد ابونتو کافی.؟الان هم بعضی وقت ها سیستم کرش میکنه.صفحه فریز میشه ولی موس حرکت میکنه.
سیستم من ابونتو 13.10 درایور ازاد.ati mobility radeon 6370 hd

از نظر من فکر کنم ابونتو نمیخواد روی هر لبتابی نصب بشه فکر کنم البته

من ارچ دارم و کارم با دبیان هست مشکلی دیگه ندارم
دراینده میرم روی اپن سوزه و سرورام هم ردهت و سنت او اس هست
شایدم برم فدورا ابونتو دیگه بچه بازی شده

آفلاین محمدامین

• Full Member
  • *
« پاسخ #10 : 13 فروردین 1393، 03:34 ب‌ظ »
مشکل کرش کل سیستم رو من هم توی اوبونتو تقریبا هردفعه داشتم ولی حالا توی مینت خیلی کمتره(همین الان که داشتم اینو می‌نوشتم کرش کرد ::)). ولی به غیر از درایور انویدیا برای من درایور دیگه ای واسه مادربورد یا چیزای دیگه نشون نمی‌ده؟ ???

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 14 فروردین 1393، 09:59 ق‌ظ »
نقل‌قول

فکر نکنم این جمله درست باشه.ابونتو نسبت به سایر توزیه های لینوکس(منظورم هم خانواده های ابونتو نیست)کاربر پسند تر و راحتر و در حین حال امن تر هستش.

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • Ruby
« پاسخ #12 : 14 فروردین 1393، 02:23 ب‌ظ »
نقل‌قول

فکر نکنم این جمله درست باشه.ابونتو نسبت به سایر توزیه های لینوکس(منظورم هم خانواده های ابونتو نیست)کاربر پسند تر و راحتر و در حین حال امن تر هستش.
دیشب کنونیکال گفت اوبونتو 14.04 پولیه و باید مثل ویندوز لایسنس بخرید :))

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #13 : 14 فروردین 1393، 02:37 ب‌ظ »
نقل‌قول

دیشب کنونیکال گفت اوبونتو 14.04 پولیه و باید مثل ویندوز لایسنس بخرید :))

منبع لطفا ???

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • Ruby