منظورم اینه که 32 بیت تا بیشتر از 4 گیگ رم رو ساپورت نمیکنه
بهتره بگیم ویندوز ۳۲بیت نهایتا ۳ گیگ و خوردهای رم رو قبول میکنه، ولی گنو/لینوکس اینطور نیست! اینجا کرنلهای PAE رو داریم که تا ۶۴ گیگابایت رم رو ساپورت میکنن (:
و 64 بیت هم به میزان رم بیشتر (حداقل 4 گیگ داره)
دوباره که حرف خودتو زدی!
یعنی اگه شما رم بیش از 4 گیگ داری بهتره از سیستم عامل 64 بیتی استفاده کنی
اگر شما cpu با پشتیبانی از معماری ۶۴بیت داری، بهتره که از سیستمعامل ۶۴ بیت استفاده کنی.
و برعکسش برای 32 بیت؛ یعنی اگه رم زیر 2 (یا همون 2) گیگ داری 32 بیت نصب کنی
(باز به خاطر همون دلیل اول)
دلیلت اشتباه بودش.
اینم سند
http://en.wikipedia.org/wiki/RAM_limit#32_bit_addresses_36_address_pins:_Pentium_Pro_.28aka_P6.29 (مورد آخر)
LoL
همین لینکی رو که دادی اگر درست مطالعه کنی، نوشته:
The Pentium Pro and all Pentium 4's have 36-bit addressing, which resulted in total addressable space of 64 gigabytes.
لینکهای دیگهت هم اشکالاتی دارند...
شما مثلا سی پی یو 4 هسته ای داشته باشی یا تکنولوژی رم IDE
خب IDE ربطی به رم نداره. در مورد رم SD و DDR رو داریم که خود DDR الان تا DDR4 ساخته شده.
IDE و SATA مربوط به ابزارهای ذخیرهسازی مثل هارد دیسک و دیسکگردانها میشه.
در مورد سوالت هم باید بگم:بله. یکی از سیستمهای من cpu شش هستهای داره و بهدلیل اینکه sata مادربورد خراب هستش از IDEش استغاده میکنم.
من قصد داشتم کمکت کنم تا با هم چیزهای جدید یاد بگیریم (یکی از فرهنگهای خوب جامعه آزاد) ولی خوب احساس میکنم کار اشتباهی کردم. به هر حال دیگه توی این تاپیک فعالیتی نخواهم داشت و در جواب پست اول تاپیک میگم که:
صرف نظر از میزان حافظهای که به ماشین مجازی اختصاص دادین، در صورتی که پردازنده شما از معماری ۶۴بیت پشتیبانی میکنه، یک سیستمعامل ۶۴بیتی نصب کنید. ضمنا بهجای نرمافزار vmware میتونید از VirtualBox استفاده کنید، که هم پشتیبانی بهتری از گنو/لینوکس داره و هم اینکه یک نرمافزار آزاد هستش.
موفق باشید (: