انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل متنهای فارسیاستفاده شده در برنامه ها  (دفعات بازدید: 784 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amohebali

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
سلام به دوستان . ضمن تبریک سال نو میخوام بدونم آیا دوستان هم در مورد برنامه هایی که مثلا با wine در محیط اوبونتو استفاده میکنن و درشون از فونتهای فارسی استفاده شده یا مثلا زیر نویس فارسی فیلمها که در vlc دیده میشپند مشکلی دارند یا خیر. من تقریبا تمامی موضوعات موجود در ویکی و فروم رو مطالعه کردم و چیز بدرد بخوری پیدا نکردم. در هر حال من یه برنامه تحت ویندوز رو که توش از فونتهای فارسی استفاده شده در اوبونتو اجرا کردم ولی در عین حال که همه فونتهای ویندوز رو هم نصب کردم با اینحال متنهای فارسی رو با مربع نشون میده.  همچنین زیر نویس فارسی فیلمها تو vlc با فونت درستی نمایش داده نمیشه.ممنونم میشم اگه راهنمایی بکنید.

ضمنا دستوری که در ویکی هست ؛sudo apt-get install language-support-fonts-fa؛ کار نمیکنه و اصلا چنین برنامه ای وجود نداره. بعد از سعی و خطا دیدم این تغییر کرده و الان برنامه مزکور language-pack-fa  است که البته تو اوبونتو ۱۲.۰۴ که من دارم خودش نصب شده از قبل. ممنونم میشم دوستانی که دسترسی دارن در ویکی اصلاح کنند.

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
پاسخ : مشکل متنهای فارسیاستفاده شده در برنامه ها
« پاسخ #1 : 14 فروردین 1393، 01:58 ق‌ظ »
برای زیرنویس بار ها درموردش بحث شده.جست و جو کنید پیدا میشه ;)

آفلاین amohebali

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
پاسخ : مشکل متنهای فارسیاستفاده شده در برنامه ها
« پاسخ #2 : 14 فروردین 1393، 07:46 ب‌ظ »
برای زیرنویس بار ها درموردش بحث شده.جست و جو کنید پیدا میشه ;)

ممنونم. برای برنامه هایی که توسط wine اجرا میشه و توش از فونت فارسی استفاده شده، نظری ندارید؟