انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ابونتو ۱۴.۰۴ رایگان نیست!  (دفعات بازدید: 5600 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین kourosh121234

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29
پاسخ : ابونتو ۱۴.۰۴ رایگان نیست!
« پاسخ #15 : 17 فروردین 1393، 08:30 ب‌ظ »
اما خدایی فکر نمیکردم تو اوریل باشیم.
خیلی شکه کرد منو.
اولین چیزی که به ذهنم رسید برم مانجارو نصب کنم :)
قبل از پرسیدن سوال لطفا جستجو کنید.
تمام سوالات توی این دنیا بار ها و بارها  جواب داده شده.

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #16 : 17 فروردین 1393، 08:46 ب‌ظ »
نقل‌قول
البته دلیل استفاده از لینوکس به جای سرور ارزان یا رایگان بودنشون هست . دوم امنیت . سوم عادت از استفاده با لینوکس به عنوان سرور .

اول امنیت.دوم پایداری و بعد موارد دیگه.

البته بحث پول هم نیست.چون مثلا شرکتی که سرمایه میلیاردیش به این سرور ها بستگی داره مرده چند صد دلار پول ویندوز نیست ;)

هیچ عادتی در کار نیست.

شما از لینوکس بدون این که متوجه باشی داری استفاده میکنی( اسمارت فون،اسمارت تی وی ، رسیور و ... ) آیا اینا SERVER اند؟ :D

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
« پاسخ #17 : 17 فروردین 1393، 09:47 ب‌ظ »
من که ابونتو استفاده نمیکنم اما اگر اپن سوزه هم رایگان ارائه نشه حاظرم تا 200 دلار هم بدم ;)

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
« پاسخ #18 : 18 فروردین 1393، 12:58 ق‌ظ »
خداییش من نفهمیم چرا از اون ور آبی ها فقط رسم های بدشون رو یاد می گیریم ، مثلا سخت کوشی و زیر کار در نرفتن رو یاد نمی گیریم این رسم های مسخره رو یاد می گیریم و دروغ که در هر بدی هست می گیم.
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #19 : 18 فروردین 1393، 10:37 ق‌ظ »
خداییش من نفهمیم چرا از اون ور آبی ها فقط رسم های بدشون رو یاد می گیریم
چه بدی داره؟ فان و باحاله! و مهم نیست از کجا اومده باشه.
نمی دونم چی شده که زیر هر پستی از این دست توی وبلاگها یه چارتا پیدا می شن از این نظراتِ ... می نویسند!

آفلاین ☺☺☺☺MOKA☺☺☺☺

• Full Member
  • *
  • ارسال: 193
  • ابوبونتو عشق من
« پاسخ #20 : 18 فروردین 1393، 11:28 ق‌ظ »
خداییش من نفهمیم چرا از اون ور آبی ها فقط رسم های بدشون رو یاد می گیریم . ...

خب درواقع به این پستهای دروغ 13 , به آن معنای غیراخلاقی دروغ حساب نمی کنیم . دروغ زمانی معنا پیدا میکنه که اولا , هیچ وقت از حقیقت آن آگاه نشیم  و دوما , اگر آگاهم بشیم کلاه بزرگی به سرمان رفته و موجب ضرر ما می گردد , مثل کلاه برداری . اما دروغ هدف مند برای امتحان افراد در شرایط عجیب (تست آی کی یو) و اخبار جالب (همین مورد خودمون) هست , و مشکلی با اخلاق ندارد . اگر این گونه پستها نباشد افراد کمتر ذهن خود درگیر چرا ها و حدهای واقعیت به موضوعات می کنند  و این خود موجب یکجور خود آگاهی است . و موجب میشوند نخوانده آدم بفهمه که کدام دروغ و کدام راست است ... .

مثلا :

نقل‌قول
یکی از شعارهای اوبونتو رایگان بودن برای همیشه است.
که دیگر هر جا کسی شما را دست بندازد شما با تجربه ی قبلی خود می فهمید دورغ می گوید ...

ماننده دیدن فیلمای آموزش شعبده بازی , که اگر شما بیش از 100 فیلم آموزشی از آن را ببینید به 10000 کلک شعبده بازی آگاهی پیدا میکنید ... . پس یکجاهایی دروغ لازم هست -
یک دروغ هم داریم که اگه نباشه جهان به این شکل از آرامش نبود . یعنی دروغ مصلحتی . مثلا اگر در دیپلماسی و سیاست در جهان دروغ نبود هر روز شاهد جنگ این کشور و آن کشور بودیم ...

دروغ به خودی خود بد نیست .

« آخرین ویرایش: 18 فروردین 1393، 12:06 ب‌ظ توسط ☺☺☺☺MOKA☺☺☺☺ »
اوبونتو یعنی جهان بی مرز - جهان بی مرز یعنی برابری و آزادی - آزادی یعنی زندگی - زندگی بی مکث جریان داره :) :) هود بی مکث :D

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
« پاسخ #21 : 18 فروردین 1393، 12:44 ب‌ظ »
آخ جون کل کل و ترول بازی  ;D مام بازی  :D
اولا دروغ اول آوریل با حاله و منافاتی با فرهنگ غنیمون (مثل آشغال ریختن تو سیزده به در  ;D) نداره !
دوم اینکه تعریف هایی که از اوبونتو میشه برای ۱۴.۰۴ بیشتر جو سازی های قبل از اومدن محصوله.پر پر تونسته باشه باگ ها و کرش هاش رو کم کرده باشه. خدا وکیلی اگه با سوزه آشنا نشده بودم معلوم نبود الان لینوکسی باشم چون تحمل باگ های اوبونتو رو نداشتم
سوم اینکه ویندوز پایدارتره به قول دوستمون بخاطر همون دلیلی که ghost shadow گفت
چهارم مشکل سخت افزاری و نبودن درایورهای درست و درمون بعضی از سخت افزارهابه لحاظ فنی مربوط به توسعه دهنده های لینوکس نمیشه اما به لحاظ روابط تجاری و موندن در بازار کاملا مربوطه. لینوکس اگه میخواد بازار دسکتاپ و ... رو بدست بگیره باید بتونه این مشکلش رو به هر شکلی که شده حل کنه چون فلسفه اصلی سیستم عامل همین مدیریت بهینه سخت افزاره !!! تلفن های اندرویدی لینوکس بیس هستند و در عین حال سخت افزاهای تلفن همراه بسیار پیچیده تر و بیشتر اما بخاطر برند بزرگ google که پشتشه این مشکلات رو روی گوشی های جور واجور اندرویدی نمیبینیم! پس راه حلی هست اما حالا اینکه چرا شرکت هایی چون novell , canonical و.. که توزیع های لینوکس رو بیرون میدن نمیتونن با شرکت های چموشی مثل nvidia کنار بیان حداقل برای من معلوم نیست
پنجمم to be continue   ;)
در ضمن اینکه گفتم ترول بازی شوخی بود و قصد اینکارو ندارم اگه بحثم بی ربطه پاکش کنم  ;)
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین ☺☺☺☺MOKA☺☺☺☺

• Full Member
  • *
  • ارسال: 193
  • ابوبونتو عشق من
« پاسخ #22 : 18 فروردین 1393، 01:41 ب‌ظ »
آخر مطرح نکردید که :
1. توزیع ماننده اوبونتو اگر رایگان نباشه باز خاطرش را می خواهید .
2. آیا آن را مفید و در جهت تقویت ابونتو ارزیابی می‌کنید یا ضمینه شکستی برای ابونتو؟!
3. مشکلات خرید آنلاین این توزیع از ایران را نیز چطور ارزیابی می‌کنید؟!

اول خودم میگم :

1. اگر هم رایگان نباشه و خرید اون آسان باشه چرا که نه , من شخصا برای اوبونتو کمتر از ویندوز خرج میکردم . من مبلغ 10 دلار را مناسب میدیدم . یعنی 32000 تومان که با واسته 38000 تومان قیمت داشت ... (تا سقف 40 هزار تومان)

2. بله مفید بود - اگه تیم اوبونتو درامد خوبی داشتند با رقبت بیشتری برنامه نویسی میکردند و حتی مسابقه برنامه نویسی و ... هم انجام میدادند که خود آن به رشد اوبونتو کمک میکرد . مثلا به 30 نفر اول یک لپ تاپ فوق العاده قوی و گرون هدیه میدادند .

3. درامد زا بود و مشتری هزینه را پرداخت میکرد و بعد به صورت آنلاین افرادی که ویزا کارت و ... داشتند کالا را خریداری و به مشتری تحویل میداند و هر خرید حد اقل 4000 تومان برای واسط سود داشت و میشد با فروش 200 تا شماره سریال فعال سازی مبلغ 800 هزار تومان در ماه درامد داشت - که مبلغ خوبی برای درامد اینترنتی به حساب میاد . ;)

خلاصه رایگانش بهتره ... .

« آخرین ویرایش: 18 فروردین 1393، 01:45 ب‌ظ توسط ☺☺☺☺MOKA☺☺☺☺ »
اوبونتو یعنی جهان بی مرز - جهان بی مرز یعنی برابری و آزادی - آزادی یعنی زندگی - زندگی بی مکث جریان داره :) :) هود بی مکث :D

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #23 : 18 فروردین 1393، 03:09 ب‌ظ »
خداییش من نفهمیم چرا از اون ور آبی ها فقط رسم های بدشون رو یاد می گیریم . ...

خب درواقع به این پستهای دروغ 13 , به آن معنای غیراخلاقی دروغ حساب نمی کنیم . دروغ زمانی معنا پیدا میکنه که اولا , هیچ وقت از حقیقت آن آگاه نشیم  و دوما , اگر آگاهم بشیم کلاه بزرگی به سرمان رفته و موجب ضرر ما می گردد , مثل کلاه برداری . اما دروغ هدف مند برای امتحان افراد در شرایط عجیب (تست آی کی یو) و اخبار جالب (همین مورد خودمون) هست , و مشکلی با اخلاق ندارد . اگر این گونه پستها نباشد افراد کمتر ذهن خود درگیر چرا ها و حدهای واقعیت به موضوعات می کنند  و این خود موجب یکجور خود آگاهی است . و موجب میشوند نخوانده آدم بفهمه که کدام دروغ و کدام راست است ... .

مثلا :

نقل‌قول
یکی از شعارهای اوبونتو رایگان بودن برای همیشه است.
که دیگر هر جا کسی شما را دست بندازد شما با تجربه ی قبلی خود می فهمید دورغ می گوید ...

ماننده دیدن فیلمای آموزش شعبده بازی , که اگر شما بیش از 100 فیلم آموزشی از آن را ببینید به 10000 کلک شعبده بازی آگاهی پیدا میکنید ... . پس یکجاهایی دروغ لازم هست -
یک دروغ هم داریم که اگه نباشه جهان به این شکل از آرامش نبود . یعنی دروغ مصلحتی . مثلا اگر در دیپلماسی و سیاست در جهان دروغ نبود هر روز شاهد جنگ این کشور و آن کشور بودیم ...

دروغ به خودی خود بد نیست .
دروغ دروغه.
نقل از ویکی:
نقل‌قول
دروغ ادعای باطلی است که گوینده، عمداً آن را به عنوان حقیقت بیان می‌کند. دروغ‌گویی معمولاً به منظور کلاه‌برداری یا فریب یا جلوگیری از وضعیتی که برای دروغگو نامطلوب است، رخ می‌دهد. دروغ می‌تواند باعث بی‌اعتمادی شود.
این چیز هایی هم که گفتید کاملا بی ربط بود.دروِغ مصلحتی و شعبده و تست آی کیو و جنگ و... چه ربطی به دروِغ روز احمق آوریل داره؟کاملا بحث اونا جداست و دلیل نمیشه که حالا چون میشه دروغ گفت تا یه جنگی نشه که چند هزار نفر تیکه تیکه بشن،یا بخوایم از یکی امتحان هوش بگیریم،دیگه میشه راه به راه تو خیابون به مردم دروِغ بگیم.(با استدلال شما میشه دروغ های راه به راه تو خیابونم توجیه کرد:| )
چیزی که باعث میشه بیشتر بدم بیاد از این کار اینه که عمدتا(۹۹٪ ای که من میبینم)به این خاطر به این کار اهمیت داده میشه که اونور ی ها انجامش میدن.
خداییش من نفهمیم چرا از اون ور آبی ها فقط رسم های بدشون رو یاد می گیریم ، مثلا سخت کوشی و زیر کار در نرفتن رو یاد نمی گیریم این رسم های مسخره رو یاد می گیریم و دروغ که در هر بدی هست می گیم.
اون وری ها که رسم بد ندارن.همه چیشون خوبه.من خودم تو فیلم دیدم.:|و صرفا چون اونوری ها انجام میدن ما هم باید انجام بدیم.بالاخره اونورین دیگه.
چه بدی داره؟ فان و باحاله! و مهم نیست از کجا اومده باشه.
نمی دونم چی شده که زیر هر پستی از این دست توی وبلاگها یه چارتا پیدا می شن از این نظراتِ ... می نویسند!
ممکنه مردم از خوشی و فانی بمیرن.:|من که نزدیک بود کارم به بیمارستان بکشه.بقیه بالا.^

نقل از ویکی:
نقل‌قول
دروغ‌گویی در این روز از صبح تا ظهر ادامه پیدا می‌کند و شخصی که پس از ظهر دروغی بگوید احمق آوریل (April Fool) لقب می‌گیرد.
« آخرین ویرایش: 18 فروردین 1393، 03:26 ب‌ظ توسط احسان☺ »

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #24 : 18 فروردین 1393، 03:45 ب‌ظ »
نمیگم دروغ خوب یا بد
ولی یه همچین کار های و شوخی های مفید هم هست !
میتونه جولوی ساده لوحی کسی رو بگیره !
شما یکی رو در نظر بگیر دروغ نشنیده تا حالا هر چی بگی باور میکنه ولی یه همچین چیز هایی موجب میشه به قول جادی طرف تفکر انتقادی پیدا کنه و زود باور نشه
یا بهتر بگم دروغ هایی مثل این که بلافاصله بعدا جنبه دروغ بودن و فان بودنش معلوم میشه یه نوع واکسن هست برای حماقت
نظر بقیه هم محترم :)
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین The Dude

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 285
« پاسخ #25 : 18 فروردین 1393، 04:41 ب‌ظ »
هر چیزی رو آدم میتونه یه جور توجیه کنه. بگذریم از این که خیلیها هم راحت قبول میکنن. به هر حال، این دروغا به جز اینکه وقت آدمو تلف کنه، هیچ ارزش دیگه‌ای نداره و اونوریها هم که اینقدر به تمدن و وقت و این جور چیزا اهمیت میدن خیلی خوب کاری میکنن که دروغ میگن. (تازه سیاست هم پدر و مادر نداره، دروغ رو دیگه خودتون حساب کنید چطور میشه).

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
« پاسخ #26 : 19 فروردین 1393، 12:58 ق‌ظ »
شما رو نمی گم ava با بقیم
آقا فرض کنیم شما می خواهید یه بچه رو تربیت کنید بهش می گید بچه خوب ما ۲ نوع دروغ داریم دروغ خوب که باحاله و واسه شوخیه و دروغ بد که کلاه برداریه !‌ این بچه تا بیاد فرق این ۲ تا رو بفهمه یه دروغ گویی شده که اونسرش ناپیدا ؟! حالا خارج از اینکه همین دروغ های شوخی کم کم زمینه می شه واسه دروغ های بزرگ و منفعتی (البته به اسم مصلحتی  ;)) شما اگر می خوای تفکر انتقادی رو افزایش بدی لازم نیست خودت دروغ بگی بیا و همین دروغ هایی که گفته شده رو وسط و تحلیل یاد بده ! اما به نظر من دروغ دروغه شوخی و جدیش هم فقط توی میزان بد بودنش تاثیر داره ، امام علی (ع) می فرمایند :‌هیچ بنده ای لذت ایمان را نمی چشد مگر اینکه دروغ رو چه به جدی و چه به شوخی ترک کند ، نمی خوام بگم ساده لوحانه برخورد کنیم ولی همین دروغ های کوچیک زمینه می شه واسه دروغ های بزرگ و اگر دروغی نباشه نیازی به تفکر انتقادی به اون معنا نیست ، البته می دونم عادت به دروغ در این جامعه خودش باعث شده اینجور حرفها یه خورده عجیب به نظر بیاد ولی درسته ، دروغ هم ۱۰ الی ۱۵ تعریف داره که طبق هیچ کدوم این دروغی که شما گفتید از دروغ بودن خارج نمی شه ، یکیش گفتن و یا عمل کردن به طوری که واقعیت را برعکس نشان دادنه
تفکر انتقادی یعنی اینکه به جایی توجیه این دروغ بیاییم مورد انتقادش قرارش بدیم نه اینکه خودش رو تفکر انتقادی بدونیم.
اگر هم خواستید از این جور تایپک ها بزنید به صورت سوالی مطرح کنید که دروغ نشه.
« آخرین ویرایش: 19 فروردین 1393، 01:19 ق‌ظ توسط H.m »
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ