انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: برگزاری سمینار گوگل ، مدیریت و ابزارها در کرمان  (دفعات بازدید: 1771 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین نوید زراعتی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 168
    • میزبانی وب لینوکس ایران

دومین سمینار فن آوری اطلاعات و ارتباطات اتاق بازرگانی کرمان با عنوان " گوگل ، مدیریت و ابزارها " برگزار می شود

عسجدی مدیر انفورماتیک و روابط عمومی اتاق کرمان ضمن اعلام این خبر گفت : این سمینار روز پنجشنبه مورخ 15 اسفند از ساعت 8/30  تا 12/30 در محل سالن همایش های اتاق بازرگانی برگزار خواهد شد .

وی افزود : میهمان ویژه دومین سمینار ،آقای پژمان دشتی نژاد ، مدیر سابق سیستم های ویدئو کنفرانس گوگل در دوبلین و محقق  شرکت اریکسون خواهد بود .

عسجدی گفت : با توجه به استقبال گسترده مخاطبان از سمینار اول ، تیم برگزاری سمینار تصمیم به برگزاری سمینار دوم با موضوع " گوگل ، مدیریت و ابزارها " گرفت .

وی در ادامه افزود : ثبت نام در این سمینار نیز مانند سمینار اول به صورت رایگان ، الکترونیکی و از طریق وب سایت اتاق بازرگانی به آدرس ccim.kr.ir انجام خواهد شد و به شرکت کنندگان گواهی حضور اعطا خواهد شد .

مدیر انفورماتیک اتاق بازرگانی کرمان در پایان از همه اعضای اتاق بازرگانی ، مدیران انفورماتیک ، مدیران روابط عمومی ، مدیران و کارشناسان شرکت های آی تی استان ، دانشجویان و سایر علاقمندان برای شرکت در این سمینار دعوت نمود .

زمان : پنجشنبه 15 اسفندماه 87  از ساعت 8/30 تا 12/30 

مکان : سالن همایش های اتاق بازرگانی و صنایع و معادن استان ، ابتدای بلوار جمهوری اسلامی
میزبانی وب لینوکس ایران:  http://www.itn.ir

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
سلام
کاش کرمان بودم:(
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین mohsengham

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 70
    • تازه وارد
سلام
من که نتونستم برم ولی دوستمو فرستادم رفت یه تی شرت گوگل هم افتاد بهش. خدا شانس بده \\:D/

در هر صورت ممنون آقای زراعتی :)
تمام دنیای یک تازه‌وارد
Ubuntu + Wordpress + Gimp + Aljazeera Sport