انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نصب اوبونتو کنار ویندوز 8.1  (دفعات بازدید: 1866 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین farvahar_68

• Full Member
  • *
  • ارسال: 140
نصب اوبونتو کنار ویندوز 8.1
« : 17 فروردین 1393، 11:54 ب‌ظ »
سلام...ابونتو رو کنار ویندوز 8.1 بدون هیچ مشکلی نصب میکنم اما بعد نصب تو گراب نمیاد واسه نصب گراب با لایو ارور میده ..گراب burg رو امتحان کردم اونم نشد با لایو bootrepiar رو نصب کردم کارش که تموم شد و ریستارت که کردم بازم گراب درست نشد و بوت ویندوزم پرید که با سی دی ویندوز درست شد ..خلاصه هیچ جوره نشد گراب درست کرد ..فرمت هارد GPT هست..واسه نصب ابونتو پارتشین روت home و sowp رو تعریف کردم و واسه نصب هیچ مشکل و اروری نداد ..کنار xp ,seven زیاد نصب کردم و گراب به راحتی آپدیت و نصب میشده ....بایوس هم واسه نصب ویندوز و ابونتو رو Legesy بوده ..خلاصه هیچ جوره راه نیومد...باید چیکار کرد...به یوفی uefi ربط داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
این جهان زندان و ما زندانیان....
حفره کن زندان و خود را وارهان...

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
پاسخ : نصب اوبونتو کنار ویندوز 8.1
« پاسخ #1 : 18 فروردین 1393، 11:24 ق‌ظ »
دقیقا به یوفی ربط داره.اگه یوفی رو خاموش کنید(کل هارد سیستم پاک میشه پس از فایل هاتون پشتیبان تهیه کنید)احتمالش هست که بتونید اول ویندوز 8 بعد ابونتو رو نصب کنید.اگه بعد نصب ابونتو بالا نیومد میتونید تو حالت لایو گراب ابونتو رو تعمییر کنید و از دوسیستم عامل استفاده کنید.

دوست عزیز اصلا عجله نکنید.صبر کنید تا دوستان دیگه هم نظرشونو بگن بعد تصمیم بگیرید.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین farvahar_68

• Full Member
  • *
  • ارسال: 140
« پاسخ #2 : 20 فروردین 1393، 07:38 ق‌ظ »
یوفی که خاموشه،،من حتی با نرم افزار easybcd اوبونتو رو اضافه کردم به گراب اما بالا نمیاد ارور میده ،،هیچ جوره نتونستم راش بندازم،،کجان متخصصاااااااااااااا ](*,)
این جهان زندان و ما زندانیان....
حفره کن زندان و خود را وارهان...

آفلاین elyas74

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
« پاسخ #3 : 20 فروردین 1393، 10:53 ق‌ظ »
دوست عزیز بعد از نصب bootrepair در لایو و اجراش و... باید گراب رو آپدیت هم بکنید، توی لایو ، بعد از این کار و به شرطی که تنظیمات بوت درست شده باشه توسط bootrepair ، لیست گراب آپدیت میشه
sudo update-grub
« آخرین ویرایش: 20 فروردین 1393، 11:01 ق‌ظ توسط elyas74 »
ubuntu16.04/unity/JavaScript