انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چگونه در سیستم های ذخیره سازی ابری به رایگان فضای بیشتری داشته باشیم  (دفعات بازدید: 1607 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
متاسفانه تعطیل شدن سرویس اوبونتو وان خیلی از کاربران رو مجبور به مهاجرت به سایر سرویس های ابری کرده
برخی از این سرویس ها امکان جالبی دارند که شما میتونید با معرفی دوستانتون با لینک معرفی که در اختیار دارید به فضای ذخیره سازی خودتون اضافه کنید نکته جالب اینجاست که شخصی که از این طریق عضو بشه هم دارای امکاناتی هست و بهش مقداری فضای اضافه در همون اول کار اضافه میشه و این یعنی دو سر سود :)
من خودم در دو سرویس دراپ باکس و کپی عضو هستم
سرویس دراپ باکس به هر دو شخص 500 مگ فضای اضافی میده و سرویس کپی به شخص دعوت کننده 4 گیگ و به کسی که از طریق دعوت عضو بشه 5 گیگ فضا اضافه میده و سرویس مدیا فایر 1 گیگ
برای عضویت در دراپ باکس میتونید از لینک زیر :
https://db.tt/FLrnNLOG
و برای عضویت در copy میتونید از لینک زیر اقدام کنید:
https://copy.com?r=GzOWYP
برای عضویت در سرویس mediafire
https://mfi.re/?q0z90lu
توجه داشته باشید که بعد از عضویت لینک تایید برای شما ارسال میشه و شما باید بر روی این لینک کلیک کنید تا عضویت شما تایید بشه و این فضا هم به دو طرف اضافه بشه :)
سرویس های ابری دیگری هستند که معرفیشون خالی از لطف نیست مثل گوگل درایو و مگاولی متاسفانه امکان اضافه کردن فضا از این طریق رو ندارند
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین ahmad511800

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 413
    • اخبار استخدامی
در سرویس کپی فرد دعوت شده حتما باید نرم افزار مربوط را نصب کرده و با آن لوگین شود تا فضای جایزه داده بشه
لینک دعوت بنده
https://copy.com?r=0iadSS
هرچند همون 20 گیگ از سرم هم زیاده اما ما ایرانی ها عادت داریم مال مفت را پس نزنیم
--------------------
راستی یک سوال در مورد سینس شدن این نرم افزار های کلود داشتم
شما فرض کنید من توی این فضا 5 گیگ دارم آیا وقتی نرم افزار را نصب میکنم و سینس میشه حجمی از اینترنت کم میشه و فایلها همش میاد رو سیستم یا فقط وقتی فایل را اجرا می کنم یا کپی می کنم به سیستم خلاصه اگه میشه یک توضیح مختصر بدید.
« آخرین ویرایش: 18 فروردین 1393، 04:10 ب‌ظ توسط احمد حسن زاده »
Ewrek reşî le ser me da tê

Degurrmiji dewê merev bihar tê

آنلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1525
ابونتو وان حیف شد.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
در سرویس کپی فرد دعوت شده حتما باید نرم افزار مربوط را نصب کرده و با آن لوگین شود تا فضای جایزه داده بشه
لینک دعوت بنده
https://copy.com?r=0iadSS
هرچند همون 20 گیگ از سرم هم زیاده اما ما ایرانی ها عادت داریم مال مفت را پس نزنیم
--------------------
راستی یک سوال در مورد سینس شدن این نرم افزار های کلود داشتم
شما فرض کنید من توی این فضا 5 گیگ دارم آیا وقتی نرم افزار را نصب میکنم و سینس میشه حجمی از اینترنت کم میشه و فایلها همش میاد رو سیستم یا فقط وقتی فایل را اجرا می کنم یا کپی می کنم به سیستم خلاصه اگه میشه یک توضیح مختصر بدید.
من خودم از لینک آقا مهدی عضو شدم و بعد کلاینت رو گرفتم و فضام رو گرفتم :)
ولی شما که از لینک من عضو نشدی حداقل نیا پس تایپک من لینکتو بزار یکم آدم اعصابش خورد میشه
نمیدونم چرا مردم اون قسمت دعوتشو حذف میکنن میرن خودشون عضو میشن میترسن به بقیه چند گیگ فضا جایزه داده بشه :| بیخیال شوخی کردم :)
در مورد سوال دومت من زیاد از کلاینت ها استفاده نمیکردم از مدیا و از مگا اونم تحت وب استفاده میکنم نمیدونم احتمال هر دو موردی که شما گفتین هست شاید سرویس های مختلف هم فرق داشته باشن
یکی مثلا فقط عناوین پوشه ها و فایل ها رو بیاره هر وقت باز کردی کل اطلاعات رو بیاره رو کلاینت یا این که کلا همه فایلا رو بگیره نمیدونم و بازم میگم شاید سرویس به سرویس فرق داشته باشه

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
من کلاینت مدیا فایر رو نصب کردم
تمامی فایل ها رو دانلود میکنه :)
برای کشور های دیگه شاید خوب باشه ولی ایران سخته
و این که توی موبایل فضای موبایل رو میگیره !
شاید تنظیماتی داشته باشه که فقط اونجا ذخیره بشن و این که سرویس های مختلف فرق دارن با هم خودتون تست کنید

آفلاین MR. B

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
  • Open your source, Open your mind
آقا یه چیزی ! من امروز از یکی  دوستام در همین مورد سوال کردم ، برگشت گفت من خودم سیستم ذخیره سازی ابری خودم رو دارم!‌ ???
یعنی مثلا روی یه سرور مجازی برای خودش این کار رو کرده ؟
« آخرین ویرایش: 19 فروردین 1393، 01:15 ق‌ظ توسط MR. B »

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
آقا یه چیزی ! من امروز به یکی از دوستام در همین مورد سوال کردم ، برگشت گفت من خودم سیستم ذخیره سازی ابری خودمم رو دارم!‌ ???
یعنی مثلا روی یه سرور مجازی برای خودش این کار رو کرده ؟
بله
اتفاقا اسکریپت و کلاینتش هم هست آزاد :)
روی وی پی اس یا سرور نصب میکنید و توی کلاینت تنظیم میکنید
own cloud رو سرچ کنید

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
مدیافایر امکاناتی از جنس دراپ باکس مثل سینک، اشتراک گذاری پوشه ها وووو رو هم داره یا مثل www.mega.co.nz کار می کنه؟

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
مدیافایر امکاناتی از جنس دراپ باکس مثل سینک، اشتراک گذاری پوشه ها وووو رو هم داره یا مثل www.mega.co.nz کار می کنه؟
سینک و اشتراک گذازی و ... داره ولی امکاناتی مثل دراپ باکس که نسخه های قدیمی و ... نگه داشته بشه (که بیشتر به درد کد نویسی و .. میخورن ) رو نمیدونم داره یا نه
من از کلاینت دراپ باکس استفاده نکردم تا حالا نمیدونم چه چیزایی داره بیشتر تحت وب هست و فایل های مهمم رو میزارم ولی فضاش خیلی کمه
تو این مدیا 52 گیگ فضا دارم و تو مگا هم 50 تا :)
قابلیت اشتراک گذاری پوشه و ... با دوستانی که توی مدیا فایر عضو هستن رو هم داری

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
من از کلاینت دراپ باکس استفاده نکردم تا حالا نمیدونم چه چیزایی داره بیشتر تحت وب هست و فایل های مهمم رو میزارم ولی فضاش خیلی کمه
دراپ باکس بهت اجازه نمیده ازش به عنوان یک سرویس به دانلود استفاده کنی و اگه دانلود فایلی از ipهای زیادی انجام بشه، بلاکش می کنه
مدیافایر اولا فقط یک سرویس آپلود/دانلود بود! برای این پرسیدم

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
دراپ باکس بهت اجازه نمیده ازش به عنوان یک سرویس به دانلود استفاده کنی و اگه دانلود فایلی از ipهای زیادی انجام بشه، بلاکش می کنه
مدیافایر اولا فقط یک سرویس آپلود/دانلود بود! برای این پرسیدم
مدیا فایر بعد جریان مگاآلود تغیر کرد و الان یه سرویس ابری هست که امکان دانلود هم بدون هیچ مشکلی میده
یه چیزی بین دراپ باکس و مگای کنونی

آفلاین Vahid_PC

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 311
یه سوال خارج از بحث : میشه از سرویس هایی مثل GoogleDrive - SkyDrive ... به عنوان میزبان استفاده کرد؟
مثلا یه پایگاه داده برنامه چت رو روش آپلود کرد و کلاینت هاش به جای اتصال به هاست به اونجا وصل بشن؟

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
خیر.
نهایتا از برخی از این‌ها میشه به‌عنوان CDN استفاده کرد.

آفلاین Vahid_PC

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 311
انجمن دکمه تشکر نداره!