0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.
شاید برای من که بعد از ۲ سال میخوام از ۱۲.۰۴ به ۱۴.۰۴ برم جذابیت داشته باشه
نقلقول از: Bijan در 24 فروردین 1393، 12:41 قظشاید برای من که بعد از ۲ سال میخوام از ۱۲.۰۴ به ۱۴.۰۴ برم جذابیت داشته باشه ذوق زده میشی...راستی این خبر راست هستش که میر رو بصورت جداگانه توی مخازن اوبونتو۱۴.۰۴ قرار دادن؟؟
نقلقول از: Bijan در 24 فروردین 1393، 12:41 قظشاید برای من که بعد از ۲ سال میخوام از ۱۲.۰۴ به ۱۴.۰۴ برم جذابیت داشته باشه بابا دمت گرم عجب پشتکاری داشتی نسخه های 13 رو نصب نکردی2 سال به این زودی گذشت
نیازی نیست که ابونتو رو دوباره نصب کنید.میتونید از نت یا دی وی دی ابونتو رو اپگرید کنید.
اما برای Tahr هیچ معنیی نداد.
نقلقول از: abbasalim در 24 فروردین 1393، 08:59 بظنقلقول از: Bijan در 24 فروردین 1393، 12:41 قظشاید برای من که بعد از ۲ سال میخوام از ۱۲.۰۴ به ۱۴.۰۴ برم جذابیت داشته باشه بابا دمت گرم عجب پشتکاری داشتی نسخه های 13 رو نصب نکردی2 سال به این زودی گذشت آخه من حوصله نصب دوباره سیستم عامل رو ندارم نصب مجدد سیستم عامل یعنی نصب دوباره برنامه ها و کانفیگ کردن دوباره سیستم که خودش صرف زمان رو میطلبه وقتی سیستم درست کار میکنه چه کاریه عوضش کرد حالا هر ۲ ۳ سال یه بار محض تنوع بد نیست
نقلقول از: Bijan در 24 فروردین 1393، 09:16 بظنقلقول از: abbasalim در 24 فروردین 1393، 08:59 بظنقلقول از: Bijan در 24 فروردین 1393، 12:41 قظشاید برای من که بعد از ۲ سال میخوام از ۱۲.۰۴ به ۱۴.۰۴ برم جذابیت داشته باشه بابا دمت گرم عجب پشتکاری داشتی نسخه های 13 رو نصب نکردی2 سال به این زودی گذشت آخه من حوصله نصب دوباره سیستم عامل رو ندارم نصب مجدد سیستم عامل یعنی نصب دوباره برنامه ها و کانفیگ کردن دوباره سیستم که خودش صرف زمان رو میطلبه وقتی سیستم درست کار میکنه چه کاریه عوضش کرد حالا هر ۲ ۳ سال یه بار محض تنوع بد نیستاصلا یکی از مزایای لینوکس اینه که هربار که میخوای نسخه تازه بریزی لازم نیست این کارا رو بکنی... وگرنه فکر کن لینوکسیها که اصولا اغلب عادت دارن به شدت سیستم عامل خودشون رو چه به لحاظ ظاهری و چه به لحاظ کارکردی کاستومایز بکنن (و اصلا این میتونی یکی از دلیلا مهاجرت از سیستم عاملهای بسته باشه) اگر قرار بود بعد از اون همه شخصیسازی هر ۶ ماه یک بار برن سر خط که دیگه...