انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اوبونتوی جدید مانند مایکروسافت، نرم‌افزار جاسوسی دارد  (دفعات بازدید: 2709 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین عدس

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 84
اشک هایی که پس از هر شکست میریزیم ....
همان عرقی است که برای پیروزی نریخته ایم.
هیتلر

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
این که خیلی قدیمیه، به راحتی هم میشه غیرفعالش کرد

آفلاین عدس

• Jr. Member
  • *
این که خیلی قدیمیه، به راحتی هم میشه غیرفعالش کرد
درسته خیلی هم تو این فروم گشتم دنبالش . من کلا مشکلم اینه که چرا باید از کتابخانه های غیره open source استفاده بشه ؟
هیتلر

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
هم خبر قدیمیه. هم قبلا به اندازه کافی در موردش بحث شده. هم منبع خبر اشکال داره.
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین عدس

• Jr. Member
  • *
خیلی عذر خواهی میکنم دوستان مثل اینکه کار اشتباهی کردم این پست را گذاشتم ببخشید.
هیتلر

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
https://fixubuntu.com
در ضمن مشکل اینه که ما فکر می کنیم قحطی توزیع اومده ، فدورا اپن سوزه و از همه بهتر آرچ احساس امنیت و آزادی بیشتری به کاربرش می ده و برای جامعه کاربری ارزش بیشتری قائله ، کنویکال داره با رفتن به سمت تجارت از کاربرهاش دور می شه.
« آخرین ویرایش: 22 فروردین 1393، 03:36 ب‌ظ توسط H.m »
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
خیلی عذر خواهی میکنم دوستان مثل اینکه کار اشتباهی کردم این پست را گذاشتم ببخشید.

استالمن مرد بزرگ و دوراندیشی هستش.در این مورد هم به طور کامل بحث شده.در کل دو ایراد برای کنونیکال هست 1-بدون اطلاع قبلی این قابلیت رو اضافه کرد و این باعث سر و صدای بیشتر شده 2-به صورت پیش فرض فعال هستش.
اتفاقا یکی از پادکستهای رادیو گیگ نیز در این مورد هستش.به نظر من کنونیکال از شما جاسوسی نمیکنه بلکه این کار کنونیکال دو دلیل داره 1-ابونتو رایگان هستش پس هزینه های شرکت با دادن یه سری اطلاعات کلی و بی دردسر مثل سن جنسیت علاقه ... به امازون سعی در جبران بعضی هزینه های شرکت رو داره مثل فایرفاکس 2-تو دنیای اینترنت با حجم عظیم اطلاعات بدون ناوبری و هدایت درست کاربر نه تنها به خواسته خودش نمیرسه بلکه در میان انبوه اطلاعات که اغلب به درد کاربر نمیخورند محصور میشه.خب موتورهای جستجو و این کار کنونیکال این مشکل رو حل میکنه.

بازهم میگم استالمن مرد بزرگ و دوراندیشی هستش من فقط نظر خودم رو با برداشتی که از ویکیپدیا و سایر یزرگان لینوکس گفتم.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
باز اوبونتو ورژن جدید میخواد بیاد و باز این اخبار مزخرف رو می یارن بالا! اون هم از سایت گرداب!!  ;D

آفلاین عدس

• Jr. Member
  • *
باز اوبونتو ورژن جدید میخواد بیاد و باز این اخبار مزخرف رو می یارن بالا! اون هم از سایت گرداب!!  ;D
تو گوگل یه سرچی بزن واقعا استالمن این حرفو زده . کلی هم سرش دعوا شده . من خودم با آقای جلال حاجی غلامعلی صحبت کردم اونم نظرش همین بوده
اگه یه سر به این لینک بزنی استاد حاجی غلامعلیو میشناسی
http://it.toolbox.com/people/jalal-hajigholamali/achievements
هیتلر

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
دیگه همین مونده بود معدن زغال بیاد به مداد بگه روت سیاه :)
اوبونتو نرم افزار جاسوسی ندارد !
اونم یه امکان هست که قابل غیر فعال شدن هست !
جدیدا متوجه شدم خیلیا که میان سمت لینوکس! پارانوئید دارن
البته امنیت مهمه ها ولی دیگه این که طرف هیچ چیز مهمی نداره هیچ کار خاصی هم نمیکنه و میره ردهت نصب میکنه بازم با لرز و ترس میشینه پشت سیستم یکمی عجیبه :)
در ضمن به این خبرکپی کن های داخلی اصلا اعتماد نکنید ! چند نفر بی سواد گذاشتن که میرن از سایت های خبری خارجی مطالب رو برداشته برعکس ترجمه میکنن و میزارن تو سایت !
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
تو گوگل یه سرچی بزن واقعا استالمن این حرفو زده . کلی هم سرش دعوا شده . من خودم با آقای جلال حاجی غلامعلی صحبت کردم اونم نظرش همین بوده
اگه یه سر به این لینک بزنی استاد حاجی غلامعلیو میشناسی
http://it.toolbox.com/people/jalal-hajigholamali/achievements
خودم میدونم جریانش چیه. این بحث قدیمی هست چه دلیلی داره در این بازه زمانی که اوبونتو ورژن جدید میخواد بیاد دوباره مطرح بشه؟! علاوه بر این شما میتونید این امکان رو غیرفعال کنید یعنی کنونیکال این حق انتخاب رو به کاربر داده که خودش انتخاب کنه. حالا اینکه از اول فعال بوده هم به نظرم زیاد مهم نیست همه شرکتها این کارها رو میکنن برای بدست آوردن یکسری آمار. انگ زدن جاسوسی به نظرم زیاد جالب نیست

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
دوستان اگه خیلی نگران این جور موارد هستید برید مثل آقای استالمن gNewSense نصب کنید ;)

http://www.gnewsense.org/Main/HomePage

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
خبر تکمیلی: http://www.omgubuntu.co.uk/2014/03/ubuntu-make-amazon-product-results-opt-unity

فکر کنم به اندازه‌ی کافی بحث شده در موردش. همین که اوبونتو متوجّه اشتباه خودش شد و رویه‌اش رو اصلاح کرد، نشون می‌ده که دنیای آزاد همواره از انحصار جلوتر بوده و هست
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن