انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب اوبونتو روی لپ تاپ (حل شد)  (دفعات بازدید: 2753 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
مشکل در نصب اوبونتو روی لپ تاپ (حل شد)
« : 23 فروردین 1393، 04:32 ب‌ظ »
سلام دوستان. من روی چندتا لپ تاپ می خواستم اوبونتو رو نصب کنم ولی نمیشه. حتی بقیه ی توزیع های لینوکس هم نمیشن. مثل فدورا یا اپن سوزه. اوبونتو و لوبونتو و ... هم امتحان کردم. روی هیچ لپ تاپی نتونستم نصب کنم. فقط روی پیسی تونستم. مشکل از کجاست؟؟ نه به صورت لایو بالا میاد نه صفحه نصب میاد. فقط گراب میاد بالا و بعدش تا ابد صفحه سیاه می مونه.
مثلا این لپ تاپ ( Asus F83SE ) این مشکل رو داره. مشخصاتش هم خوبه بد نیست. از سیستم من لااقل بالاتره.
کسی میدونه راه حل چیه؟؟
مرسی
« آخرین ویرایش: 03 بهمن 1393، 01:09 ق‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
پاسخ : مشکل در نصب اوبونتو روی لپ تاپ
« پاسخ #1 : 23 فروردین 1393، 05:49 ب‌ظ »
بعضی وقت‌ها باید نور نمایشگر رو دستی با کلید‌های بالای کیبور زیاد کنید.

آفلاین toti

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 259
    • LINUX LOVER
« پاسخ #2 : 23 فروردین 1393، 06:26 ب‌ظ »
میشه دقیقا اتفاقی که میفته در حین نصب را توضیح بدید.
من خودم پیش اومده که یک ورژن رو نتونستم اما ورژن دیگر به راحتی نصب شده .

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #3 : 23 فروردین 1393، 07:23 ب‌ظ »
سلام دوستان. من روی چندتا لپ تاپ می خواستم اوبونتو رو نصب کنم ولی نمیشه. حتی بقیه ی توزیع های لینوکس هم نمیشن. مثل فدورا یا اپن سوزه. اوبونتو و لوبونتو و ... هم امتحان کردم. روی هیچ لپ تاپی نتونستم نصب کنم. فقط روی پیسی تونستم. مشکل از کجاست؟؟ نه به صورت لایو بالا میاد نه صفحه نصب میاد. فقط گراب میاد بالا و بعدش تا ابد صفحه سیاه می مونه.
مثلا این لپ تاپ ( Asus F838E ) این مشکل رو داره. مشخصاتش هم خوبه بد نیست. از سیستم من لااقل بالاتره.
کسی میدونه راه حل چیه؟؟
مرسی
با nomodset-- بیارین بالا ببینین نمیشه؟ به احتمال قوی میشه. ضمن اینکه از usb استفاده کنین برا اینکار که سریعتر باشه.
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین عدس

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 84
« پاسخ #4 : 23 فروردین 1393، 08:31 ب‌ظ »
با سلام .
اول به قول دوستمون بعد که boot میشه با کلید های بالای صفحه کلید نورو زیاد کنین
بعد که نصب کردید و reboot شد login کنید و با ترمینال فایل زیر رو باز کنید
sudo nano /etc/default/grubبعدش یه جایی نوشته
GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="quiet splash"به این خط عبارت nomodeset رو اضافه کنید به این صورت
GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="quiet splash nomodeset"بعدش گراب رو update کنید با
sudo update-grub
اشک هایی که پس از هر شکست میریزیم ....
همان عرقی است که برای پیروزی نریخته ایم.
هیتلر

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 26 فروردین 1393، 01:58 ب‌ظ »
بعضی وقت‌ها باید نور نمایشگر رو دستی با کلید‌های بالای کیبور زیاد کنید.

نه دوست من اوضاع خراب تر از این حرفاست. وقتی اوبونتو بوت میشه گراب رو درست نشون میده. وقتی هم که ترای یا اینستال رو میزنم صفحه میره و اون صفحه ای که قبل از لوگو میاد رو نشون میده. همون صفحه ای که یه خط بالاشه و چشمک میزنه ( مثل فیلم ماتریکس  ;D ). ولی بعد از اون دیگه تکون نمی خوره. فکر نکنم ربطی به کم و زیاد بودن نور مانیتور نداشته باشه.  ;)
« آخرین ویرایش: 26 فروردین 1393، 02:03 ب‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 26 فروردین 1393، 02:01 ب‌ظ »

اول اینو بگم که هم با سی دی امتحان می کنم هم با فلش. فلش و سی دی روی همه ی سیستم ها امتحان کردم جواب داده فقط لپ تاپ ها این مشکل رو دارن. وقتی اوبونتو بوت میشه مشکلی نداره. ولی وقتی روی ترای یا اینستال کلیک می کنم می خواد یه چیزی بیاره ولی نمی تونه. فدورا و اوپن سوزه هم تا گراب فقط لود میشه بعد از انتخاب دیگه هیچی نمیاره. فقط اون خط چمشک زن بالای صفحه وجود داره. روی سیستم خودم هم وقتی می خوام نصب کنم این خط میاد ولی خب سریع میره و لوگوی اوبونتو یا زوبونتو ظاهر میشه و میره برای نصب. ولی روی لپ تاپ ها همونجا میمونه.  ](*,)

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #7 : 26 فروردین 1393، 02:20 ب‌ظ »

اول اینو بگم که هم با سی دی امتحان می کنم هم با فلش. فلش و سی دی روی همه ی سیستم ها امتحان کردم جواب داده فقط لپ تاپ ها این مشکل رو دارن. وقتی اوبونتو بوت میشه مشکلی نداره. ولی وقتی روی ترای یا اینستال کلیک می کنم می خواد یه چیزی بیاره ولی نمی تونه. فدورا و اوپن سوزه هم تا گراب فقط لود میشه بعد از انتخاب دیگه هیچی نمیاره. فقط اون خط چمشک زن بالای صفحه وجود داره. روی سیستم خودم هم وقتی می خوام نصب کنم این خط میاد ولی خب سریع میره و لوگوی اوبونتو یا زوبونتو ظاهر میشه و میره برای نصب. ولی روی لپ تاپ ها همونجا میمونه.  ](*,)
شما با nomodset اومدی بالا؟ بعید میدونم.
راه ساده ای که احتمال قوی جواب میده یه مانیتور خارجی هست. لپتاپتون رو وصل کنین به مانیتور و با اون نصب کنین.
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 26 فروردین 1393، 02:25 ب‌ظ »
نه دوست من. من از خودم لپ تاپی ندارم که امتحان کنم. روی لپ تاپ های اقوام امتحان کردم که نمی گرفت. اگه یکیشون رو دوباره ببینم امتحان می کنم.
فقط چیزهایی که مشاهده کردم رو توضیح دادم.
آخه وقتی مانیتور لپ تاپ داره درست نشون میده چرا دیگه به مانیتور خارجی نیاز هست؟؟ مشکل از کم و زیاد بودن نور صفحه هم نیست.
دستور nomodset رو باید توی گراب بدم؟؟

آفلاین mojtabazn

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 260
  • Arch + Lxqt +compiz
« پاسخ #9 : 26 فروردین 1393، 02:44 ب‌ظ »
سلام

بله روی کرنل مورد نظر کلید e بزن بعد اخر خطی که با Linux شروع میشه عبارت nomodeset  وارد کن راستی این کلمه quiet  رو هم  حذف کن تا اروری  چیزی پیش اومد نشون بده بعد یادداشت کن

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 26 فروردین 1393، 02:46 ب‌ظ »
مرسی بابت راهنمایی. ایشاالله اگه یکی از اقوام لپ تاپی رو دیدم  ;D امتحان می کنم.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 01 اردیبهشت 1393، 10:55 ق‌ظ »
دوستان الآن یه دونه لپ تاپ جلومه که بازم اوبونتو رو لود نمی کنه. اوبونتو 13.10 رو که میذارم بعد از صفحه ی گراب دیگه جلوتر نمیره و فقط چشمک میزنه. نور مانیتور هم تا آخرش بردم بالا.
روی اوبونتو 12.04 که گراب بهتری داره، دکمه ی F6 رو میزنم و از گزینه هاش Nomodeset رو انتخاب می کنم و بعد لایو رو میزنم. بازم نمیاد و دقیقا مثل حالت قبله. صفحه سیاه. یه خط کوچک بالا سمت چپ در حال چشمک زدن. اونم به مدت طولانی. هم دی وی دی هم فلش دیسک.
الآن به نظرتون من چکار کنم؟؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 09 اردیبهشت 1393، 03:05 ب‌ظ »
دوستان یافتم!
علاوه بر nomodeset باید یکی دیگه رو هم میزدم یعنی nolapic. این دوتا رو که زدم اومد بالا. ولی با گرافیک افتضاح و سرعت پایین.
وقتی هم که nolapic رو تنها انتخاب می کنم ( بدون Nomodeset ) گرافیک درست میشه ولی روی لوگوی اوبونتو گیر می کنه و جلوتر نمیره و وارد سیستم نمیشه. آیا راهی هست که بشه با گرافیک درست ولی بدون گیر وارد شد؟؟  چندتا گزینه ی دیگه هم هست. اونا رو هم باید بزنم؟؟ درضمن اینم بگم که نمی خوام نصب کنم. بخوام نصب کنم همین گرافیک ضعیف رو میشه تحمل کرد. بعدش که خوب میشه. می خوام لایو باهاش کار کنم و با این سرعت افتضاح اعصاب آدم رو خورد میکنه.
کسی راهی بلده؟؟
« آخرین ویرایش: 09 اردیبهشت 1393، 03:11 ب‌ظ توسط Rasubuntu »