انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در ماونت کردن پارتیشن های NTFS توسط Disk Utility حل شد!  (دفعات بازدید: 582 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
سلام دوستان. من وقتی از زوبونتو استفاده می کردم به خاطر مشکل عدم ماونت شدن پارتیشن ها از Disks استفاده می کردم که کاملا کارم راه می افتاد. الآن که توی اوبونتو 12.04 هستم این Disks شده Disk Utility و اصلا اون قابلیت رو نداره. اینکه روی پارتیشن کلیک می کردم و چرخ دنده ( ستینگ ) رو میزدم و از گزینه ی ادیت، پارتیشن رو خودکار ماونت می کردم. ولی الآن توی Disk Utility اصلا همچین چیزی نیست. Disks رو هم نتونستم نصب کنم. کسی میدونه باید چکار کنم؟؟ حتی الامکان می خوام از طریق همین نرم افزار باشه. چون دستورات توی ترمینال خیلی سخت بودن و تجربه اش رو نداشتم.  :(
خیلی حیرونم به خاطرش. اگه نشه مجبورم دوباره زوبونتو نصب کنم.  ](*,)
مرسی.
« آخرین ویرایش: 03 بهمن 1393، 01:05 ق‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
آقا بیخیال. رفتم زوبونتو نصب کردم. راحت شدم. والا!!!
پسرداییم هم که اوبونتو داشت اونم زوبونتو نصب کرد. اونم راحت شد. پس فعلا مشکل رفع شده.
ممنون از دوستانی که مارو تحویل گرفتن  ;D
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
دوست عزیز با بیش از 50بار مشاهده حتمن دوستان جواب سوال شما رو نمیدونستند که جواب ندادند.خودم من هم یه سوال شبیه به سوال شما رو پرسیدم ولی هیچ کدوم از دوستان جواب سوال رو نمیدونستد.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
می دونم دوست عزیز  ;)
برای همین آخر جمله ام شکلک  ;D گذاشتم  ;)