انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: آيا مي دانيد؟(تعمير فلاپي)  (دفعات بازدید: 2154 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
آيا مي دانيد؟(تعمير فلاپي)
« : 11 اسفند 1387، 07:46 ب‌ظ »
پس از خواندن اين مطلب ديگر هرگز فلاپي هاي معيوب خود را دور نمي اندازيد و اطمينان داشته باشيد که صد در صد نتيجه خواهيد گرفت !

فلاپي ديسک يکي از رسانه هاي ذخيره سازي اطلاعات مي باشند که همه ما استفاده هاي زيادي از آن مي کنيم ولي از جمله معايب آن به جز حجم پايين آن آسيب پذيري شديد فلاپي ديسک مي باشد .به طوري که يک فلاپي ديسک ممکن است پس از چند بار استفاده ديگر قابل فرمت شدن نباشد .

حال چگونه مي توان فلاپي ديسک را مجددا باز سازي کرد ؟

شما به سيستم عامل لينوکس نياز داريد .
در سيستم عامل لينوکس در قسمت فلاپي فورمتر آن شما مي توانيد فلاپي هايي را که حتي در سيستم عامل ويندوز فرمت نمي شوند را به سادگي فرمت نماييد . به همين راحتي !

اين نکته تکنيکي ساده وآسان راهي قابل اطمينان براي باز سازي و تعمير فلاپي ديسک و در نهايت کاهش هزينه هاست.

منبع:www.iranika.ir
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین eXtreme

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 71
پاسخ به: آيا مي دانيد؟(تعمير فلاپي)
« پاسخ #1 : 11 اسفند 1387، 09:47 ب‌ظ »
ایول کلی فلاپی داغون دارم ، حتما امتحان می کنم ، منم جدیدا یه mp3 player creative zen stone plus که تو ویندوز مشکل داشت (وقتی وصل می کردم قفل می کرد ) رو با fsck درست کردم  . کلا وقتی media خراب دارم لینوکس خیلی کمک می کنه  :)

آفلاین Saman.S

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 322
« پاسخ #2 : 11 اسفند 1387، 09:50 ب‌ظ »
واسه چی فقط تو لینوکس می شه این کارو کرد؟

آفلاین HamidTB

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 897
    • دست نوشته هاي يه لينوكسي
« پاسخ #3 : 12 اسفند 1387، 12:54 ب‌ظ »
سلام
لطفا دستورشو بنویسید چون من از طریق محیط گرافیکی که نتونستم فرمتش کنم  ](*,)
ممنونم
زندگی : یه بازی بزرگ که توی این بازی فقط یه جون داری , هیچ جاشو نمیشه ذخیره کرد و جایی برای اشتباه نیست !!!

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #4 : 14 اسفند 1387، 05:11 ق‌ظ »
سلام سلام
من تا حالا امتحان نكردم فقط نقل قول كردم همين نميدونم چجوري يا چرا تو لينوكس ميشه ولي تو ويندوز نمي شه!!!
سلام
لطفا دستورشو بنویسید چون من از طریق محیط گرافیکی که نتونستم فرمتش کنم  ](*,)
ممنونم
بازم نمي دونم چون من خيلي وقت از فلاپي استفاده نكردم(آخرين بار تو ويندوز بود)ولي يادمه تو كوبونتو يك نرم افزار بود به نام "فلاپي فرمتر"يا شبيه بهاين كه به طوز پيش فرض نصب نميشه!!!(ولي تو مخازن خود دي وي دي (تو سي دي رو نمي دونم)بود(همين آقا بزه رو مي گم)كه كارش فرمت فلاپي هست وديگر هيچ(وچه كار مهمي!!)متاسفانه الان نه لينوكس دارم ونه امكان نصبش رو دارم كه بتونم كمكتون كنم
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره