انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: آغاز عضوگیری انجمن صنفی کاربران نرم‌افزارهای آزاد/متن باز  (دفعات بازدید: 3563 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
ايتنا - انجمن صنفی کاربران نرم‌افزارهای آزاد/متن باز در جهت پیشبرد اهداف انجمن و نیز جذب مشارکت علاقه‌مندان به حوزه نرم‌افزارهای آزاد/متن باز، عضوگیری خود را آغاز نموده است.

از جمله مزایای عضویت در انجمن علاوه بر برخورداری از کارت عضویت انجمن، ماهنامه چاپی انجمن، شرکت در سمینارها، کارگاه ها و دوره های آموزشی، امکان برخورداری از مزایا و شرایط رتبه بندی درانجمن وجود خواهد داشت و اطلاعات و سوابق کاری آنها در پایگاه داده ای مجزا جمع آوری خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و نیز شرایط و نحوه ثبت نام، علاقه‌مندان می توانند به آدرس‌های www.foss.ir و http://iranfoss.ir مراجعه نموده و نسبت به تکمیل فرم عضویت اقدام نمایند.
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین Planet

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
عضوگیری پولی؟
آقایون تا حالا از دولت پول میگرفتن حالا از ما؟
من ترجیح میدم اگه میتونم کمک کنم به تکنوتاکس یا همین اوبونتو کمک کنم که سالهاست دارن به صورت رایگان به کاربرا کمک میکنن.

آفلاین hisitech

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
    • iShell
متاسفم !
خیلی وقته که نمیخوام چیزی بگم . فقط گاهی یه سر میزدم و تاپیک های مورد علاقم رو دنبال میکردم .
 ولی این دیگه آخرشه ! شما باید از یک کانالی حالا با پول یا بی پول عبور کنید تا به جامعه متن باز بپیوندید!  من با فلسفه این کار مشکل دارم .اصلا نمی فهمم چی به سر ما اومده . یک سری از اوپن سورس مغازه باز کردند و بقیه هم به جون هم افتادن تا بگن ما میفهمیم و بقیه نمی فهمن .
ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم . هنوز باید دعواهای بچه گونه پارسیکس بهتره یا فدور ا ، سوزه بهتره یا ایوبونتو رو تحمل کنیم .

نتیجه همانی می شود که نباید بشود .
باز هم متاسفم . بسیار زیاد.

پی اس : لطفا اینجا و تکنوتکس رو سالم نگه دارید وگرنه چاره ای برایمان نیست جز آوارگی در محیط مجازی !
لینوکس یکی از بزرگترین دستاوردهای بشر.............
http://ishell.wordpress.com

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
پاسخ به: آغاز عضوگیری انجمن صنفی کاربران نر
« پاسخ #3 : 12 اسفند 1387، 12:54 ب‌ظ »
دوستان خواهش می کنم فرافکنی نکنید و الکی داد نزنید
اول بگم این انجمن مال پدر من نیست که فکر کنید دارم طرفداری می کنم. من فقط چیزهایی که میبینم رو دارم میگم.

فکر می کنم توی فروشگاه های لینوکس شاپ و سیتو هم دیدید که مثلا تا هما رو می خرید مبلغی از اون میره واسه کمک به تیم اوبونتو ایران

عضویت در انجمن صنفی کاربران نرم‌افزارهای آزاد/متن باز هم فقط پولی نیست
شما می تونید پول بدید تا به انجمن کمک هم کرده باشید.
چندین نوع عضویت فعلا موجوده:
عضو      آزاد :
تمامی افراد علاقمند بدون پرداخت هیچ گونه هزینه ای می توانند عضو انجمن شوند.

عضو      عادی :         
تمامی افراد با پرداخت حق عضویت ماهانه و ورودی انجمن به عنوان عضو عادی محسوب می شوند.
ورودیه      اعضای عادی انجمن :      ۵۰۰۰۰      ریال

حق      عضویت      سالانه :      ۱۲۰۰۰۰     ریال

عضو      ویژه      :         
تمامی افرادی که یکی از شرایط زیر را دارا باشند جزو اعضای ویژه محسوب می شوند.

افرادی که      سالانه مبلغی      بین      ۵۰۰۰۰۰ ریال      تا ۱۰۰۰۰۰۰ ریال      در انجمن مشارکت داشته باشند.

عضو      بر جسته :
تمامی افرادی که یکی از شرایط ذیل را دارا باشند جزو اعضای بر جسته محسوب می شوند:

افرادی که      سالانه بیش      از مبلغ     ۱۰۰۰۰۰ ریال      در انجمن مشارکت داشته باشند.
« آخرین ویرایش: 12 اسفند 1387، 01:01 ب‌ظ توسط badjoker »
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
اگه هم می بینید اسم ها عوض شده و مثلا می گن فلانی برجسته هستش و فلانی ویژه
بخاطر اینه که معلوم بشه کی به انجمن کمک کرده و کی نکرده

انجمن هایی که در آمدشون از خودشون در میاد و از فعالیت هایی که درون خودشون انجام می دن
نیاز به جمع آوری اعانه (DONATE) دارن

\این اعانه هم از فرهنگ های مرتبط با لینوکسه و دور از این فرهنگ نیست

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
ضمنا همه الان می دونن طرح ملی لینوکس مدت هاست یه طرح زمین خوردس و نه بودجه ای داره و نه چیزی.....

آفلاین هه ژار معروفی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 140
  • http://mahalug.wordpress.com
    • لاگ مهاباد
پس کمک فکری و کمک علمی کشکه و هیچ اهمیتی نداره فقط هرکی مایه دار تر بود کاربر برجسته میشه
هر کی هم نداشت میشه ....
تو دونیت هم نمینویسه چون فلانی کمک کرده این امکانات رو بهش بدیم یا اسمش رو ی جا بنویسیم تا پز بده باهاش .
در کل من مخالف دوختن کیسه واسه لینوکسم حالا هرچی دلشون میخواد اسمشو بزارن
http://mahalug.wordpress.com/   تازه های لینوکس و اینترنت

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
کاری به مسئله مالی و پولی که به عنوان حق عضویت گرفته میشه ندارم .

در مورد اهداف گروه  . دیدم اهداف جالبیه ولی همه ی اونها همین الان هم داره به وسیله لاگ ها و انجمن هایی که هست دنبال میشه . و چه بهتر روی اینها کار بیشتری بشه .
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین dingdang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 176
اگه مشکل فقط اسمه که بگید بجای «برجسته»  بزارن donator یا همچین چیزی. حله اونوقت؟

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
پس کمک فکری و کمک علمی کشکه و هیچ اهمیتی نداره فقط هرکی مایه دار تر بود کاربر برجسته میشه
هر کی هم نداشت میشه ....
تو دونیت هم نمینویسه چون فلانی کمک کرده این امکانات رو بهش بدیم یا اسمش رو ی جا بنویسیم تا پز بده باهاش .
در کل من مخالف دوختن کیسه واسه لینوکسم حالا هرچی دلشون میخواد اسمشو بزارن
نه اینجوریا هم نیست
خیلی از انجمن ها و سایت های دیگه در خیلی جاهای دنیا این کار رو انجام میدن مثلا سایت موسیقی که من عضو هستم برای افرادی که به سایت کمک می کنند یک ستاره یا بیشتر در کنار اسمشون قرار میده
دیگه یه کم ملت دارن به مفت بودن همه چیز عادت میکنن اگر اهدافشون ارزش این کمک رو داشته باشه با این حرکت کاربران به پیشبرد این اهداف کمک می کنند.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین lovee20002002

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
    • شخصي
خیلی جالبه یکی از نسخه های عضو گیری doc هست  :-X
http://foss.ir/index.php?module=htmlpages&func=display&pid=53
در لینوکس هیچ چیزی غیر ممکن نیست

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
واااااای عجب سوتی ای دادن! بجای هسته(kernel) نوشتن هستند :o (فکر کردن با لهجه نوشته شدن اصلاحش کردن! ;))

آفلاین alis313

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 313
  • هو معکم اینما کنتم
درود بر تمام دوستان
من خیلی وقته که متوجه شدم مشکل کشور ما چیه ما عادت نداریم که معنی آزادی را اونطور که معنی می ده اجراش کنیم چه در حوزه فردی چه در حوزه اجتماعی و چه در حوزه سیاسی و غیره و غیره
میدونید چرا تو خارج میشینن یه عده یه سیستم عامل می نویسن و همین طور نرم افزارهای مرتبط رو وبعد افراد تست می کنن می بینن کرش داره یا در بعضی موارد بعضی چیزا بایست بهش اضافه بشه. ویا سورس برنامه رو برنامه نویسها می تونن بگیرن و چک کنن و یکی پیدا نمیشه که بگه اه عجب سوتیی مگه ادما نمی تونن اشتباه کنن ما به جای اینکه بیاییم به سایت اصلی اشتباهشو گوشزد کنیم می ریم جای دیگه غیبتشو می کنیم اصلا به دین و ایمون کاری ندارم ولی از نظر انسانی هیچ کس فکر نمی کنم راضی باشه کسه دیگه عیوبشو پیش دیگران فاش کنه و یا پررنگ جلوه بده اگه واقعا مردیم بهشون تذکر بدیم و همینطور به شعور دیگر دوستان احترام بذاریم تا هرکس هر گزینه‌ای رو که میدونه درست تر هست انتخاب کنه یا عضویت و یا عدم عضویت ما تو یه جامعه متن باز داریم زندگی می کنیم و جامعه متن باز و آزاد یعنی احترام به عقاید و انتخاب دیگران تا زمانی که به قوانین و اساس انجمنها و همون لایسنس های مرتبط  پایبند باشیم در همین انجمن چندین بار من دیدم که دوستان به بیل گیتس و همچنین ویندوز توهین کردند و سعی داشتن که تخریبش کنن در حالی که طبق ترجمه خود ابونتو (یعنی انسانیت با دیگران ) توش ذکر نشده که اون باید حتما ابونتو کار کنه و یا لینوکس ما انسانیت رو با تمام انسانها به اشتراک میذاریم می خواد لینوکس کار کنه می خواد ویندوز می خواد از طرفدار کپی رایت باشه یا GPL و....  ما تنها با کسانی مخالفیم که انسانیت دیگران رو و حقوق حقه انها رو زیر پا بذارن ما تنها با کسانی مخالفیم که خود را عقل کل می بینن و دیگران را پپهمی پندارند حالا می خوان هر ملیتی و هر سلیقه ای و هر گرایشی و هر دینی و هر پوستی و هر...... داشته باشن ما تنها انسانیت انسانها برایمان مهم است پس بیایید در جامعه کوچیک خودمان  قبل از اینکه به اشتباه دیگران بخندیم در صدد براییم تا قبل از اطلاع دیگران او را مطلع سازیم و موجبات شرمندگی او را در پیش همگنانش فراهم نسازیم به قول امام حسین(ع): اگر دین نداریم لااقل آزاده باشیم حتی اگر ان طرف دشمن ما باشد و از ناحیه او موجب ضرر و زیان شده باشیم اگر هم نمی خواهیم کمکش کنیم نمک بر زخمش نپاشیم بایستی ببخشید ولی واقعا این حرفها تو دلم مونده بود الان یه گوشه اونو اینجا آوردم شاتید که همه ما رستگار شویم.
بدرود

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
فکر کردن با لهجه نوشته شدن اصلاحش کردن!
شما خودت به همین جمله ای که نوشتی یه نگاهی بنداز و ترجمه کن تا ما هم متوجه بشیم مفهومش را!
-------

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
tux313
حق داری
اینجا ملت فقط حرف می زنن. اونی که میاد میگه پوووووووووووووووووولی؟ یا اون که میاد میگه تو سایتشون فلان نوشتن به جای فلان خودشون ۱ وبلاگ دارن که در این راه کاری کرده باشن؟؟؟ نه! اینجا اکثرا استفاده کننده اند و مفت رو ترجیح میدن... امیدوارم این اجتماع در عضوگیری موفق باشه و مسیرش رو به درستی طی کند.
-------