اول اینکه فردا آخرین نسخه اوبونتو منتشر میشه، بهتره اون رو نصب کنی که نتیجه بهتری برای دمای لپتابت میده چون کرنل جدیدتری داره.
بعدش اینکه برای هر سوال مشخص اول انجمن رو بگرد و اگر به نتیجه نرسیدی در یک تاپیک جدا بپرس.
در مورد دانلود منیجر و مخصوصا همینی که اشاره کردی بارها در اینجا بحث شده و با طرح دوباره به نتیجه جدیدی نمی رسی!
فایرفاکس در ویندوز به صورت کاملا صحیح کار میکنه ولی در لینوکس بنده شامل مشکلاتی هست ، مشخصه که مشکل از لینوکس نیست و اگر اشکالی هست از برنامه هست
ما نیاز داریم تا برنامه موجود در سیستم به بهترین نحو عمل کنه
چه مشکلاتی؟ هنوز مشکلی که «مشکل» باشه طرح نکردی؟ یکی دو مورد که مد نظر بود هم به کانفیگ متفاوت فایرفاکس در لینوکس و طراحی بد وب سایتها(استفاده زیاد از فایلهای تبلیغاتی فلش) بر میگرده
مرور صفحات وب در ویندوز و لینوکس خیلی تفاوت دارد
از چه نظر؟
(البته کارایی کارت های گرافیک در ویندوز بهتره و این مسئله تاثیر کوچکی روی اسکرول کردن داره که نه ربطی به فایرفاکس داره و نه لینوکس)
البته با تغییر فونت به تاهما تا حدودی مشکل بهتر شده اما چرا فایرفاکس در ویندوز بسیار بهتر از لینوکس عمل می کند ؟
همه فونتهای ویندوز رو نصب کن:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,53977.htmlذحیره پسورد-با باز کردن چندین تب فایرفاکس به طرز شدیدی از cpu استفاده می کند که باعث حرارت بیشتر لپ تاپ میشود
از افزونه فلش-بلاک استفاده کن. من مشکلت با ذخیره پسورد رو متوجه نشدم!
اگر واقعا با فایرفاکس مشکلاتی داری می تونی از کروم استفاده کنی.
عدم کارکردن کلیلک وسط (برای حرکت عمودی در صفحات)
این رو جای دیگه ای توی جمع لینوکسی ها نگو
اگر اون سبک رو دوست داری، از تنظیمات فایرفاکس فعالش کن
دانلود منیجر هم بهتر هست که گرافیکی باشه تا با استفاده در فایرفاکس و مرورگرهای اینترنتی مشکلی نباشه farget (اگر درست گفته باشم) خوب بود ولی نسخه رایگان دارای محدودیت هست
با وجود افزونه های دانلود منیجر قوی برای مرورگر ها نیاز به منیجرهای خارجی تفریبا از بین رفته! در ویندوز هم همینطوره.
و البته که دانلودر خارجی با قابلیت شتابدهندگی برای دانلودهای شبانه هم داریم: aria2c
حقیقتا چند باری هست که به لینوکس مهاجرت کردم اما به هفته نکشیده برگشتم سراغ ویندوز
کم تحملی! از یک برنامه نویس بعیده!
از ویندوز به دلیل خطراتی که داره مهاجرت کردم و ... مورد بعدی ویندوز هم آنچه که در کسپراسکای (لایسنس دار) دیدم ردو بدل شدن اطلاعاتی در شبکه مایکروسافت بود
وسواس نداشته باش، با اونی که راحتتری کار کن. ویندوز لینوکس مک یا هرچی!
از دیگر مشکلات دمای بالاتر لپ تاپ در لینوکس هست (تاپیک های مشابه رو دیدم و با غیر فعال کردن گرافیک دوم در لپ تاپ 4530 تا حدودی مشکل برطرف شده)
گرافیکت چیه؟
@محسن
:|