انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکلات لینوکسی من  (دفعات بازدید: 875 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین M.Mehdi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
  • Linux is not the only such operating system
مشکلات لینوکسی من
« : 27 فروردین 1393، 08:49 ب‌ظ »
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
بدون پیش مقدمه میرم سراغ مطلب اصلی
حقیقتا چند باری هست که به لینوکس مهاجرت کردم اما به هفته نکشیده برگشتم سراغ ویندوز ، این بار که حدود 1 هفته پیش بود مجداد لینوکس مینت رو نصب کردم و شخصی سازی رو انجام دادم
البته یه توضیحی هم در رابطه با هدف استفادم بدم
بیشتر کار من با سیستم مدیریت وب سایت ، اینترنت ، برنامه نویسی (php) و مواردی هست که کاملا با لینوکس قابل انجام هست
از ویندوز به دلیل خطراتی که داره مهاجرت کردم و اینکه دنیای اپن سورس برای ما برنامه نویس ها دنیای دیگری هست
مورد بعدی ویندوز هم آنچه که در کسپراسکای (لایسنس دار) دیدم ردو بدل شدن اطلاعاتی در شبکه مایکروسافت بود و همچنین مصرف پهنای باند اینترت و ...
همیشه بعد از اینکه رفتم سراغ لینوکس یک سری مشکلاتی پیش اومد که مجداد برگشتم به ویندوز که هدفم از این تاپیک این هست تا به کمک شما دوستان بتونم این مشکلات رو حل کنم
هدف همه ما از استفاده سیستم عامل پاسخ به نیازهایی هست که داریم ، به عنوان مثال مرور صفحات وب
مرور صفحات وب در لینوکس کمی دشوار تر از نسخه ویندوز هست
به عنوان مثال فایرفاکس در ویندوز عملکرد بهتری از نسخه لینوکسی داره (در ذخایر پسورد مشکل داشت)
از دیگر مشکلات دمای بالاتر لپ تاپ در لینوکس هست (تاپیک های مشابه رو دیدم و با غیر فعال کردن گرافیک دوم در لپ تاپ 4530 تا حدودی مشکل برطرف شده)
مشکل بعدی دانلود منیجر که از xdman تحت جاوا استفاده کردم ولی بسیار مشکل داره
مواردی که شاید در پست های بعدی درخواست کنم تا شما دوستان راهنمایی کنید
یکی از آرزوهام این هست که برم سراغ لینوکس و دیگه به ویندوز برنگردم

با تشکر

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
پاسخ : مشکلات لینوکسی من
« پاسخ #1 : 27 فروردین 1393، 08:58 ب‌ظ »
سلام.

برای دانلود منیجر اگه با نمونه جاوایی مشکل دارید میتونید از aria2 استفاده کنید( تحت ترمینال هست )

مشکل شما با فایرفاکس فقط ذخیره پسورد هست؟ ???

آفلاین M.Mehdi

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 27 فروردین 1393، 09:08 ب‌ظ »
با تشکر از پاسخ شما
مرور صفحات وب در ویندوز و لینوکس خیلی تفاوت دارد
البته با تغییر فونت به تاهما تا حدودی مشکل بهتر شده اما چرا فایرفاکس در ویندوز بسیار بهتر از لینوکس عمل می کند ؟
ذحیره پسورد-با باز کردن چندین تب فایرفاکس به طرز شدیدی از cpu استفاده می کند که باعث حرارت بیشتر لپ تاپ میشود
عدم کارکردن کلیلک وسط (برای حرکت عمودی در صفحات)

این موارد در فایرفاکس دیده شده
دانلود منیجر هم بهتر هست که گرافیکی باشه تا با استفاده در فایرفاکس و مرورگرهای اینترنتی مشکلی نباشه farget (اگر درست گفته باشم) خوب بود ولی نسخه رایگان دارای محدودیت هست

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
« پاسخ #3 : 27 فروردین 1393، 09:18 ب‌ظ »
همیشه بعد از اینکه رفتم سراغ لینوکس یک سری مشکلاتی پیش اومد که مجداد برگشتم به ویندوز که هدفم از این تاپیک این هست تا به کمک شما دوستان بتونم این مشکلات رو حل کنم
والا بهتره که مسیله رو یه جور دیگه ببینیم :) مثلا شما با یه ماشین خاص ۱۰ سال کار می‌کنی و بعد تصمیم میگیری یه ماشین دیگه بخری. وقتی سوار ماشین دوم میشی نمیتونی با خیلی چیزهاش کنار بیای! به این‌ها نمی‌گن مشکل. بگیم "تفاوت" بهتره. حالا شما میری ماشین دوم رو میفروشی چون فقط نتونستی روز اول یا هفته اول باهاش کار کنی ؟

به عنوان مثال فایرفاکس در ویندوز عملکرد بهتری از نسخه لینوکسی داره (در ذخایر پسورد مشکل داشت)
مشکل ذخیره پسورد یه برنامه‌ انصافا ربطی به سیستم عامل نداره!
[/quote]

آفلاین M.Mehdi

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 27 فروردین 1393، 09:23 ب‌ظ »
والا بهتره که مسیله رو یه جور دیگه ببینیم :) مثلا شما با یه ماشین خاص ۱۰ سال کار می‌کنی و بعد تصمیم میگیری یه ماشین دیگه بخری. وقتی سوار ماشین دوم میشی نمیتونی با خیلی چیزهاش کنار بیای! به این‌ها نمی‌گن مشکل. بگیم "تفاوت" بهتره. حالا شما میری ماشین دوم رو میفروشی چون فقط نتونستی روز اول یا هفته اول باهاش کار کنی ؟

مشکل ذخیره پسورد یه برنامه‌ انصافا ربطی به سیستم عامل نداره!
[/quote]
حرف شما کاملا صحیح هست ، من نمیخوام لینوکس رو با ویندوز مقایسه کنم ، چون این دو اصلا با هم قابل قیاس نیستند
ولی چون انتظار دارم سیستم عامل به درخواست هام پاسخ درستی بده پاسخ لینوکس رو در قبال پاسخ ویندوز گذاشتم

بنده هم نگفتم ربط به سیستم عامل داره یا نداره
فایرفاکس در ویندوز به صورت کاملا صحیح کار میکنه ولی در لینوکس بنده شامل مشکلاتی هست ، مشخصه که مشکل از لینوکس نیست و اگر اشکالی هست از برنامه هست
ما نیاز داریم تا برنامه موجود در سیستم به بهترین نحو عمل کنه

آفلاین محسن صفری

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 47
    • صفری آنلاین
« پاسخ #5 : 27 فروردین 1393، 10:11 ب‌ظ »
به نظر من هر محیطی فرهنگ و شیوه کار خودش رو داره . اگر مثلا من بخوام  همون کارهایی رو که توی ویندوز می کنم توی لینوکس یا هر سیستم دیگه ای هم انجام بدم به نظرم بهتر است توی همون ویندوز اون کارها رو انجام بدم .

من بعد از کلی و گشت و گذار توی ابونتو و فدورا و برگشت به ویندوز چند وقتیه با FreeBSD کار می کنم و سعی می کنم مشکلاتم رو هم با ابزارهای FreeBSD حل کنم . مثلا

فایرفاکسم فعلا نسخه ۱۷ است و ناراحت هم نیستم .

با wget دانلود می کنم و امکان نداره سراغ دانلود منیجر گرافیکی برم فعلا . سرعتش هم خوبه

برای ماشین حساب از دستور bc خط فرمان استفاده می کنم و حتی با xcalc هم کار نمی کنم .

از شلوغی KDE و GNOME و اینکه هر روز با نسخه هایشون یه بازی در میان و ۹۵ درصد ابزارهاشون هم هرگز به کارم نمیان فرار کردم و از window manger عهد بوق twm استفاده می کنم ! کار من رو که راه می ندازه و اصلا هم چیز اضافه ای نداره بلکه با کانفیگ کردنش امکانات خوبی رو هم فراهم می کنه .

از filezilla برای ftp استفاده می کنم .

از xpdf برای خوندن pdf

از feh برای دیدن عکس و عوض کردن wallpaper

از SciTE برای یادداشت برداری

از vi به عنوان ویرایشگر استفاده می کنم

و تا جایی هم که بلدم از امکانات خط فرمان استفاده می کنم .

هیچ file manager ی توی سیستم نصب نکردم ! از خط فرمان فایل ها رو مدیریت می کنم و در صورت لزوم بازشون می کنم .

هرگز  wine استفاده نمی کنم تا برنامه های ویندوز رو اجرا کنم . ویندوز خیلی بهتر از wine این کار رو انجام می ده .
« آخرین ویرایش: 27 فروردین 1393، 10:13 ب‌ظ توسط محسن صفری »

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #6 : 27 فروردین 1393، 11:05 ب‌ظ »
اول اینکه فردا آخرین نسخه اوبونتو منتشر میشه، بهتره اون رو نصب کنی که نتیجه بهتری برای دمای لپتابت میده چون کرنل جدیدتری داره.
بعدش اینکه برای هر سوال مشخص اول انجمن رو بگرد و اگر به نتیجه نرسیدی در یک تاپیک جدا بپرس.
در مورد دانلود منیجر و مخصوصا همینی که اشاره کردی بارها در اینجا بحث شده و با طرح دوباره به نتیجه جدیدی نمی رسی!

فایرفاکس در ویندوز به صورت کاملا صحیح کار میکنه ولی در لینوکس بنده شامل مشکلاتی هست ، مشخصه که مشکل از لینوکس نیست و اگر اشکالی هست از برنامه هست
ما نیاز داریم تا برنامه موجود در سیستم به بهترین نحو عمل کنه
چه مشکلاتی؟ هنوز مشکلی که «مشکل»‌ باشه طرح نکردی؟ یکی دو مورد که مد نظر بود هم به کانفیگ متفاوت فایرفاکس در لینوکس و طراحی بد وب سایتها(استفاده زیاد از فایلهای تبلیغاتی فلش) بر میگرده

مرور صفحات وب در ویندوز و لینوکس خیلی تفاوت دارد
از چه نظر؟
(البته کارایی کارت های گرافیک در ویندوز بهتره و این مسئله تاثیر کوچکی روی اسکرول کردن داره که نه ربطی به فایرفاکس داره و نه لینوکس)

نقل‌قول
البته با تغییر فونت به تاهما تا حدودی مشکل بهتر شده اما چرا فایرفاکس در ویندوز بسیار بهتر از لینوکس عمل می کند ؟
همه فونتهای ویندوز رو نصب کن: http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,53977.html

نقل‌قول
ذحیره پسورد-با باز کردن چندین تب فایرفاکس به طرز شدیدی از cpu استفاده می کند که باعث حرارت بیشتر لپ تاپ میشود
از افزونه فلش-بلاک استفاده کن. من مشکلت با ذخیره پسورد رو متوجه نشدم!
اگر واقعا با فایرفاکس مشکلاتی داری می تونی از کروم استفاده کنی.

نقل‌قول
عدم کارکردن کلیلک وسط (برای حرکت عمودی در صفحات)
این رو جای دیگه ای توی جمع لینوکسی ها نگو  ;)
اگر اون سبک رو دوست داری، از تنظیمات فایرفاکس فعالش کن

نقل‌قول
دانلود منیجر هم بهتر هست که گرافیکی باشه تا با استفاده در فایرفاکس و مرورگرهای اینترنتی مشکلی نباشه farget (اگر درست گفته باشم) خوب بود ولی نسخه رایگان دارای محدودیت هست
با وجود افزونه های دانلود منیجر قوی برای مرورگر ها نیاز به منیجرهای خارجی تفریبا از بین رفته! در ویندوز هم همینطوره.
و البته که دانلودر خارجی با قابلیت شتابدهندگی برای دانلودهای شبانه هم داریم: aria2c  ;)

حقیقتا چند باری هست که به لینوکس مهاجرت کردم اما به هفته نکشیده برگشتم سراغ ویندوز
کم تحملی! از یک برنامه نویس بعیده!
 :D

نقل‌قول
از ویندوز به دلیل خطراتی که داره مهاجرت کردم و ... مورد بعدی ویندوز هم آنچه که در کسپراسکای (لایسنس دار) دیدم ردو بدل شدن اطلاعاتی در شبکه مایکروسافت بود
وسواس نداشته باش، با اونی که راحتتری کار کن. ویندوز لینوکس مک یا هرچی!

از دیگر مشکلات دمای بالاتر لپ تاپ در لینوکس هست (تاپیک های مشابه رو دیدم و با غیر فعال کردن گرافیک دوم در لپ تاپ 4530 تا حدودی مشکل برطرف شده)
گرافیکت چیه؟

@محسن
:|
« آخرین ویرایش: 27 فروردین 1393، 11:13 ب‌ظ توسط کیان »

آفلاین M.Mehdi

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 27 فروردین 1393، 11:46 ب‌ظ »
با تشکر از تمامی عزیزانی که پاسخ دادن
اینکه این مورد و جایی نگو و اینا مشکلی رو حل نخواهد کرد
سوال و مشکل بنده اینه که موارد مثبتی که ویندوز نسبت به لینوکس داره (تعداد اندک) چطور در لینوکس داشته باشیم !
به هر حال من به گفته دوستان نسخه جدید اوبونتو رو امتحان خواهم کرد تا ببینیم به کجا میرسیم
تمامی صحبت من این هست که ما از قرار گرفتن پشت سیستم یک هدفی داریم و در حال رفع یک سری نیاز هامون هستیم ، این نیاز ها هم باید به طور صحیحی جواب داده بشن
مسلما بنده به دلیل ضعف هایی که در ویندوز دیدم تصمیم دارم به لینوکس مهاجرت کنم ، و میخوام با همه ی تلاش اون چیزی که نیازم هست رو فراهم کنم
یکی از مهمترین مزیت های لینوکس برای من سرعت استارت آپ بالاش هست (به عنوان مثال) و دیگر موارد که مطمئنا شما بهتر از من بهش آگاهید

بعد از نصب اوبونتو و بررسی مجداد در صورت نیاز در همین تاپیک مزاحم دوستان خواهم شد
باز هم تشکر از بابت پاسخ گویی

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #8 : 27 فروردین 1393، 11:52 ب‌ظ »
اینکه این مورد و جایی نگو و اینا مشکلی رو حل نخواهد کرد
دو هزاریت کجه!

دکمه وسط موس در لینوکس برای هدف والاتری در نظر گرفته شده :)