انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: پیشنهاد برای پوسته سایت  (دفعات بازدید: 3741 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sun

• Full Member
  • *
  • ارسال: 124
  • لینوکس یعنی دنیای ندانسته ها
پیشنهاد برای پوسته سایت
« : 13 اسفند 1387، 11:31 ب‌ظ »
سلام
شاید همتون توجه کرده باشین که قسمت زیادی از فروم ها ثابت است پس شاید بشه این قسمت های ثابت رو یکبار دانلود کرد و برای بار دیگر به اون مراجعه کرد که در میزان سرعت لود شدن صفحه تاثیر زیادی خواهد داشت همچنین در میزان اطلاعاتی که هربار باید از اینترنت دانلود کرد صرفه جویی میشه و به نظرم میشه این رو توفایرفاکس پیاده کرد (شاید با یک افزونه).به نظرم بهتره که این به عنوان یک پروژه در سایت ثبت بشه . \\:D/
به امید روزی که آزادی را درک کنیم؟

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
پاسخ به: پیشنهاد برای پوسته سایت
« پاسخ #1 : 14 اسفند 1387، 12:49 ق‌ظ »
سلام
شاید همتون توجه کرده باشین که قسمت زیادی از فروم ها ثابت است پس شاید بشه این قسمت های ثابت رو یکبار دانلود کرد و برای بار دیگر به اون مراجعه کرد که در میزان سرعت لود شدن صفحه تاثیر زیادی خواهد داشت همچنین در میزان اطلاعاتی که هربار باید از اینترنت دانلود کرد صرفه جویی میشه و به نظرم میشه این رو توفایرفاکس پیاده کرد (شاید با یک افزونه).به نظرم بهتره که این به عنوان یک پروژه در سایت ثبت بشه . \\:D/

سلام

فایرفاکس به صورت اتوماتیک این کار رو برای شما انجام میده ولی نمیدونم چرا توی نسخه ۳ به بالا برای هر صفحه حجم بسیار زیادی جا میگیره (‌که البته این بزرگترین نقطه ضعف فایرفکس هستش که قراره حل بشه ) که اینو توی preferences > advanced > network میتونید میزانشو تغییر بدید

که البته این خیلی خوب کار نمیکنه

راه حل اساسی و بسیار عالی استفاده از اسکوئید سرور هستش که توی فروم روش بحث شده ، که خودم مدتیه دارم از این اسفاده میکنم و خیلی لذت میبرم ( با باند ۷ کیلوئی هم ۲ تا پلتفرم باز دارم هم دارم ایزوی دبین رو دانلود میکنم هم توی فایرفاکس مثل فرفره وب باز میکنم  ;) )

موفق باشید

آفلاین sun

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 14 اسفند 1387، 01:03 ق‌ظ »
سلام

سلام

فایرفاکس به صورت اتوماتیک این کار رو برای شما انجام میده ولی نمیدونم چرا توی نسخه ۳ به بالا برای هر صفحه حجم بسیار زیادی جا میگیره (‌که البته این بزرگترین نقطه ضعف فایرفکس هستش که قراره حل بشه ) که اینو توی preferences > advanced > network میتونید میزانشو تغییر بدید

که البته این خیلی خوب کار نمیکنه

راه حل اساسی و بسیار عالی استفاده از اسکوئید سرور هستش که توی فروم روش بحث شده ، که خودم مدتیه دارم از این اسفاده میکنم و خیلی لذت میبرم ( با باند ۷ کیلوئی هم ۲ تا پلتفرم باز دارم هم دارم ایزوی دبین رو دانلود میکنم هم توی فایرفاکس مثل فرفره وب باز میکنم  ;) )

موفق باشید
میشه بگین تو کدوم شاخه باید دنبال اسکوئید سرور بگردم

آفلاین alis313

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 313
  • هو معکم اینما کنتم
« پاسخ #3 : 14 اسفند 1387، 07:00 ق‌ظ »
میشه بگین تو کدوم شاخه باید دنبال اسکوئید سرور بگردم
تو این فروم می تونی پیداش کنی.

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
« پاسخ #4 : 14 اسفند 1387، 07:25 ق‌ظ »
سلام
این برای همه سایتها ست؟ من همیشه offline storage رو برای صرفه جویی صفر میکنم!اشتباه میکنم؟ بهترین مقدار چقدره؟
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
« پاسخ #5 : 14 اسفند 1387، 08:32 ق‌ظ »
سلام
این برای همه سایتها ست؟ من همیشه offline storage رو برای صرفه جویی صفر میکنم!اشتباه میکنم؟ بهترین مقدار چقدره؟

سلام

این مقدار هر چقدر بیشتر باشه کمتر از روی اینترنت دیتاهای تکراری رو دانلود میکنید ولی یه مشکلی که بالا هم اشاره کردم مدیریت بد فایرفاکس روی صفحات هستش برای مثال برای ذخیره صفحه اول فروم اگر شما ۱۰۰ کیلو فایل دانلود کنید فایر فاکس بعد از باز کردن اینو حدود ۱۰ مگ سیو میکنه (این فقط یه مثاله دقیق نیست ) حالا شما بعد باز کردن چند صفحه اگر این کش رو روی ۱۰۰ یا ۲۰۰ مگ هم گذاشته باشید به راحتی پر میشه و نتیجه دلخواه بدست نمیاد . برای صرفه جوئی فقط اسکوئید و دیگر هیچ  ;) البته bind9 رو هم برای کش کردن dns ip نصبیدم که اون صرفه جوئی نمیکنه بلکه زمان باز شدن اولیه صفحات رو بالا تر میبره ( چون بستگی به ترافیک dns server مربوط به isp یه زمان کوتاهی وقفه بین درخواست یک صفحه تا شروع دانلود اتفاق میافته ) .

موفق باشید

آفلاین sun

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 14 اسفند 1387، 11:46 ب‌ظ »
از توجهتون سپاس گزارم ;)