انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: حذف کامل میزکار و گرافیک در لینوکس  (دفعات بازدید: 6608 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین backbox

• Newbie
  • *
  • ارسال: 23
حذف کامل میزکار و گرافیک در لینوکس
« : 29 فروردین 1393، 11:44 ب‌ظ »
سلام دوستان اگه بخوام به طور کامل گرافیک رو حذف کنم باید چیکار کرد؟!

الان xfce رو دارم گنوم روی کالی هستم سینامون هم دارم الان توی سینامون میرم توی تنظیمات تنظیمات گنوم باز میشه اه
یا مثلا مدیرپنجره الان تم xfce داره بعد تازه اینارو حذف کردم ولی بازم هست :|

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
پاسخ : حذف کامل میزکار و گرافیک در لینوکس
« پاسخ #1 : 04 مهر 1393، 12:40 ب‌ظ »
حذف کامل XFCE یا Xubuntu Desktop
من خودم امروز Xubuntu-Desktop رو از اوبونتو حذف کردم.
چون که در این سایت هر چقدر گشتم.آموزش کاملی برای حذف کامل این دسکتاپ پیدا نکردم.دست به کار شدم و خودم اینارو نوشتم.شاید یه روزی به درد یه نفر دیگه بخوره!
اگر باقی میزکار ها رو هم به این کاملی ! حذف کنی.دیگه کلا GUI نداری.و محیط متنی رو فقط داری!

sudo apt-get remove --purge xfce4
sudo apt-get autoremove xubuntu-desktop
محض احتیاط برای پاک شدن کامل تر تمام پکیج ها و وابستگی ها دستورات زیر رو هم اجرا کنید:

sudo apt-get purge --auto-remove desktop-base exo-utils gtk2-engines-xfce libexo-1-0 libexo-common libexo-helpers  libgarcon-1-0 libgarcon-common libglade2-0 libjpeg-progs libjpeg-turbo-progs  libkeybinder0 libthunarx-2-0 libtumbler-1-0 liburi-perl libxfce4ui-1-0  libxfce4util-bin libxfce4util-common libxfce4util4 libxfconf-0-2 orage  tango-icon-theme thunar thunar-data thunar-volman tumbler tumbler-common  xfce-keyboard-shortcuts xfce4 xfce4-appfinder xfce4-mixer xfce4-notifyd  xfce4-panel xfce4-session xfce4-settings xfce4-utils xfce4-volumed xfconf  xfdesktop4 xfdesktop4-data xfwm4 xscreensaver xscreensaver-data
sudo aptitude -P remove ~nxfce4
sudo aptitude -P purge ~nxfce4
sudo rm -r ~/.config/xfce4
برای حذف Xubuntu از لیست Session های پنجره Login باید فایل هایی که در آدرس زیر هستند رو پاک کنید :
$HOME/.cache/sessionsفایل هایی که با نام xfwm4 شروع شده اند رو پاک کنید

بعد در ترمینال بنویسید gksudo nautilus
سپس به آدرس /usr/share/xsessions بروید و فایل xfce4-session را حذف کنید
به آدرس /usr/share/ بروید و xfce4 رو هم حذف کنید تا فایل های اضافی اون مثل عکس های والپیپر هم حذف بشن

بعد به آدرس زیر بروید :
/lib/plymouth/themesو دایرکتوری های xubuntu-logo رو حذف کنید. با این کار در هنگام شروع(Startup) و در پنجره Shutdown دیگه نوشته Xubuntu نمایش داده نمیشه.
با دستورات زیر میتونید Ubuntu logo و ubuntu text رو جایگزین اون کنید :
sudo update-alternatives --config default.plymouthبعد عدد گزینه مورد نظر رو انتخاب کنید
و
sudo update-initramfs -uرو بنویسید.

برای استفاده از ابزار گرافیکی هم برنامه زیر رو نصب کنید :
sudo apt-add-repository ppa:mefrio-g/plymouthmanager
sudo apt-get update
sudo apt-get install plymouth-manager

در نهایت نتیجه اخلاقی:
برای تست یه میزکار جدید بهتره از اول توزیع مربوط به اون میزکار رو نصب کنید.چند میزکار بر روی یک توزیع باعث دورگه (Cross-over) شدن سیستم شما میشود.و من اون رو توصیه نمیکنم.برای هر توزیع یک میزکار باید داشت.
توزیع خود رو بر اساس میزکار مورد علاقه خود و نرم افزارهایی که نیاز دارید و جنس کارتون انتخاب کنید.
« آخرین ویرایش: 04 مهر 1393، 01:45 ب‌ظ توسط میلاد فشی »
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین eshahnazi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 72
پاسخ : حذف کامل میزکار و گرافیک در لینوکس
« پاسخ #2 : 12 امرداد 1395، 11:22 ب‌ظ »
نقل‌قول
بعد به آدرس زیر بروید :
کد: [انتخاب]

/lib/plymouth/themes

و دایرکتوری های xubuntu-logo رو حذف کنید. با این کار در هنگام شروع(Startup) و در پنجره Shutdown دیگه نوشته Xubuntu نمایش داده نمیشه.

مسیر ذکر شده برای من به صورت زیر هست

usr/share/plymounth/tmemes