انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: axel  (دفعات بازدید: 691 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mssr

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 41
axel
« : 30 فروردین 1393، 12:23 ب‌ظ »
با سلام

در اوبونتو 14.4 از software center من axel رانصب کردم بعد از نصب وقتی در پنجره اکسل لینک و ادرس ذخیره شدن را می دم
پنجره ترمینال باز میشه و سرعت دانلود و زمان باقی ماده نمایش داده نمیشه . اکسل اینجوری کار می کنه یا تنظیمات خاصی داره
با تشکر
وقتی علی بن مهزیار رسید به محضر امام زمان بعد از آنکه سه روز مهمان امام زمان بود از آقا گلایه کرد : آقا جان نوزده سفر حج آمدم ندیدمتون این سفر بیستم قاصدتون رو دنبال من فرستادید.
امام (ع) فرمود پسر مهزیار تو بیست سفر حجه که داری منو صدای میزنی اما ما شب و روز چشم انتظار تو بودیم تو بگو چرا دیر آمدی

آفلاین elyas74

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
پاسخ : axel
« پاسخ #1 : 30 فروردین 1393، 01:21 ب‌ظ »
اکسل در کل فقط درصد دانلود فایل رو نشون میده و سرعت لحظه ای و بعد از تموم شدن ی گزارش کوچیک داره ولی در حین دانلود زمان باقی مانده رو نمایش نمیده.
ubuntu16.04/unity/JavaScript

آفلاین mssr

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 41
« پاسخ #2 : 30 فروردین 1393، 01:49 ب‌ظ »
با سلام
ولی وقتی من یه فایل رو دانلود می کنم دانلود انجام میشه اما هیچ چیز در ترمینال نمایش داده نمیشه حتی درصد دانلود را
وقتی علی بن مهزیار رسید به محضر امام زمان بعد از آنکه سه روز مهمان امام زمان بود از آقا گلایه کرد : آقا جان نوزده سفر حج آمدم ندیدمتون این سفر بیستم قاصدتون رو دنبال من فرستادید.
امام (ع) فرمود پسر مهزیار تو بیست سفر حجه که داری منو صدای میزنی اما ما شب و روز چشم انتظار تو بودیم تو بگو چرا دیر آمدی

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #3 : 30 فروردین 1393، 02:50 ب‌ظ »
با سلام
ولی وقتی من یه فایل رو دانلود می کنم دانلود انجام میشه اما هیچ چیز در ترمینال نمایش داده نمیشه حتی درصد دانلود را
عکس ازش می‌ذاری؟
عکس‌ها رو می‌تونی به پست‌هات سنجاق کنی.

آفلاین farvahar_68

• Full Member
  • *
  • ارسال: 140
« پاسخ #4 : 10 فروردین 1394، 02:38 ب‌ظ »
این axel تنظیمات خاصی نداره؟؟؟به صورت پیش فرض با چندتا کانکشن دانلود میکنه؟؟میشه افزایشش داد؟؟
این جهان زندان و ما زندانیان....
حفره کن زندان و خود را وارهان...