انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بهترین روش پشتیبان گیری  (دفعات بازدید: 4125 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین h1mp

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
بهترین روش پشتیبان گیری
« : 30 فروردین 1393، 05:59 ب‌ظ »
سلام به همگی
دوستان من نزدیک ۲ هفته هست که کلا مهاجرت کردم به لینوکس / اوبونتو . و به خاطر اینکه راهی برای برگشت برای خودم نزارم ویندور رو کلا حذف کردم . تا این لحظه برای بارها اوبونتو رو نصب کردم چون علم تعمیر سیستم عامل رو نداشتم و ندارم . ولی در ای را مصمم هستم . موضوع این هست که من نمیتونم به ازای هر خطایی که میکنم این همه زمان بزارم که دوباره نصب کنم همه چیز رو . دانلود کنم . نتظیمات رو انجام بدم ...خلاصه خیلی نباز دارم بدونم که بهترین راه برای ‍پشتیبان گیری  برای حالتی که کلا سیستم عامل خراب شده باشه چیه ؟ میخوام آپدیت ها از دست نره . برنامه ها بمونه و همچنین تنظیمات ...... من در ویندوز از کل درایو با norton ghost استفاده میکردم . آیا اینجا هم بهترین تصمیم برای من همینه ؟
ممنون

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : بهترین روش پشتیبان گیری
« پاسخ #1 : 30 فروردین 1393، 09:27 ب‌ظ »
دوست من. تقریبا خیلی از مشکلات اوبونتو به سادگی حل میشه. نیازی به نصب دوباره نیست.
من حتی وقتی اوبونتوم بالا نمیومد ( به واسطه ی اشتباه نصب کردن کارت گرافیک ). تونستم از تو ریکاوری درستش کنم. با اینکه تازه کارم و از اخر بهمن 92 به گنو/لینوکس مهاجرت کردم.
بیشترین خطا های ما ( بین ما تازه کارها ) بیشتر دور و بر همین نصب کردن و کارهاییه که توی ترمینال انجام میدیم. که خب بیشترشون قابل حل شدن هستن.
من تو این دوماه ( تقریبا ) فقط سه-چهار بار سیستم عامل رو عوض کردم. اولین بار اوبونتو نصب کردم دیدم روی سیستم من چون قدیمیه خیلی لگ داره. برای همین رفتم سراغ زوبونتو. بار سوم هم دوباره رفتم روی اوبونتو و دیدم باز گرافیکش اذیتم می کنه + چند مشکل اساسیه دیگه.( درس  عبرت نگرفته بودم  ;D ). دوباره برگشتم روی زوبونتو. وگرنه به خاطر خرابی یا ... نبوده که بخوام عوضش کنم. فقط برای تغییر توزیع بوده.
برای پشتیبان گیری من از AptonCD استفاده می کردم که دیدم موقع ریستور کردن اذیت می کنه. کلا بیخیال بک آپ گیری شدم. مثل مرد هر وخ سیستم عامل رو عوض می کنم میشینم آپدیت می کنم. ;D
« آخرین ویرایش: 30 فروردین 1393، 09:31 ب‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
« پاسخ #2 : 30 فروردین 1393، 10:30 ب‌ظ »
اصلا نیازی به پشتیبان گیری نیست.ولی اگه دوست داشتید انجمن بگردی برنامه ای شبیه سیستم ریستور هست که به راحتی ابونتوی شما رو به زمانی که دوست دارید برمیگردونه(با پشتیبان گیری و بازگردانی خودکار)ولی اگه دوست داشته باشید که لینوکس یاد بگیرید این روش رو فراموش کنید و شروع به درگیر شدن تو لینوکس بگیرید.خوشبختانه لینوکس مثل ویندوز نیست که نیاز به دوباره نصب باشه هر جای لینوکس مشکل پیدا کرد یاد بگیرید و اون مشکل رو حل کنید و هیچ وقت اون مشکل دیگه براتون پیش نمیاد.اگه هم دوست دارید میتونید تو شبیه ساز ابونتو نصب کنید و رو اون ازمایش کنید و یاد بگیرید بدون اینکه برای سیستم اصلی شما مشکلی پیش بیاد
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
« پاسخ #3 : 31 فروردین 1393، 09:44 ق‌ظ »
دوستان توضیحات خوبی دادن
به عنوان تجربه، در صورتی که مشکلی پیش اومد تا حد امکان از نصب مجدد و یا رستور کردن خود داری کنید
عیب یابی و برطرف کردن اون یک کلاس آموزشی خیلی خوب برای گنو/لینوکس هست :)
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین h1mp

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 01 اردیبهشت 1393، 12:26 ق‌ظ »
از جواب های همه ممنونم . منم واقعا دوست دارم به واسطه حل مشکلاتم لینوکس یاد بگیرم . سخته . درد سر داره . ولی واقعا سخته واسم . کلی دانلودو تنظیمات . از همه اینها بگذریم بهترین راه بک اپ گیری همون بک آپ توی setting هست ؟

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
« پاسخ #5 : 01 اردیبهشت 1393، 12:30 ب‌ظ »
من امتحان نکردم ولی فکر کنم با نرم افزار Acronis true image که پارتیشن بندی میکنه.میتونید در محیط بوت از هر پارتیشنی حتی EXT4 هم نسخه پشتیبان بگیرید و اون رو روی هارد یا روی دیسک و یا شبکه ذخیره کنید

به این پست هم سری بزن :
http://forum.softgozar.com/forum72/thread2774.html
« آخرین ویرایش: 01 اردیبهشت 1393، 12:33 ب‌ظ توسط milad.ir86 »
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین h1mp

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 01 اردیبهشت 1393، 01:27 ب‌ظ »
میلاد جان این هم از همون دست برنامه های پشتیبان گیری کلی از یک درایو یا دیسک سخت هست . که من برای ویندوز بارها استفاده کردم .و جواب گرفتم . احتمال زیاد اینجا هم جواب میده . من چون اصلا لینوکس بلد نیستم گفتم شاید راه های خاصی وجود داشته باشه که لازم نباشه از کل یه پارتیشن پشتیبان گیری انجام بشه . البته من علمم خیلی کمه . احتمالا سوال من هم منطق فنی نداشته باشه

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
« پاسخ #7 : 01 اردیبهشت 1393، 06:24 ب‌ظ »
من خودم قصد دارم از کل پارتیشن Backup بگیرم.
حوصله رفع اشکال ندارم  :D
وقتی رو که برای رفع اشکال میزارم میتونم کار مفید دیگه ای انجام بدم.حوصله خرابی رو ندارم!
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #8 : 02 اردیبهشت 1393، 12:55 ق‌ظ »
میلاد جان این هم از همون دست برنامه های پشتیبان گیری کلی از یک درایو یا دیسک سخت هست . که من برای ویندوز بارها استفاده کردم .و جواب گرفتم . احتمال زیاد اینجا هم جواب میده . من چون اصلا لینوکس بلد نیستم گفتم شاید راه های خاصی وجود داشته باشه که لازم نباشه از کل یه پارتیشن پشتیبان گیری انجام بشه . البته من علمم خیلی کمه . احتمالا سوال من هم منطق فنی نداشته باشه

نرم افزار های خوبی در این رمینه از نوع لینوکسی پیدا میشه ولی چون من متاسفانه ویندوز هم روی سیستم دارم و هم کمی عادت ( ;D ) از Acronis true image استفاده میکنم و جواب هم میده.

مشکلش اینه که فقط رو سیستم فایل هایی که ویندوز ساپورت میکنه فایل رو ذخیره میکنه ولی واسه ری استور و بک آپ گرفتن مشکلی نداره ;)

آفلاین h1mp

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 02 اردیبهشت 1393، 11:10 ق‌ظ »
فکر کنم لازمه تو این زمینه یه سری آزمایش بکنم  :D البته نه رو سیستم خودم
فقط یه چیزی . من که پارتیشن boot رو جدا ساختم باید از root و boot ََ, پشتیبان گیری کنم ؟ یا root کافیه ؟

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • میلاد فشی
« پاسخ #10 : 03 اردیبهشت 1393، 10:42 ق‌ظ »
آره از boot هم باید پشتیبان بگیری.boot اصل کاریه.اگه نباشه که os بالا نمیاد

ولی من home رو از root جدا کردم. و این کار پیشنهاد میشه.جدا کردن home از root کار درستیه.نه جدا کردن boot از root.اگرچه این کار شما هم بد نیست ولی لازم نیست