انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: شروع دبیان...  (دفعات بازدید: 6437 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
پاسخ : شروع دبیان...
« پاسخ #15 : 29 تیر 1393، 03:53 ب‌ظ »
4 گیگابایت ! ماجرا چیه؟؟
ماجرای چی ؟
برای من که مینویسه 648 مگ
مشکلش چیه ؟
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
« پاسخ #16 : 29 تیر 1393، 07:23 ب‌ظ »
اره درسته من نسخه دی وی دی اون رو دانلود میکردم
ولی در طی تحقیقاتم از این فلسفه دبیان که بسته ها هرچه قدیمی تر بهتر حال نکردم
انگار تنفرم از دنیای آرچ و فلسفه بوس!(kiss) داره به سمت تنفر از استالمن ،یونیکس،متن باز،لینوکس ،مدیر بسته پکمن،آندروید و زبان برنامه نویسی پایتون(نمیدونم برا چی) کشیده میشه
این آرچ لینوکس منو به طور کلی از نیای لینوکس زده کرد انگار باید یه مدت اوبونتو و شاید مینت رو امتحان
کنم.دیگه حال و حوصله سر و کله زدن با لینوکسو ندارم این دبیان هم که داره بد تر از ارچ لینوکس فلسفه kiss رو ادامه میده.

کلا اگه شور و شوق و کنجکاوی مورد نیاز رو دارین توزیعاتی مثل دبیان،ارچ لینوکس اسلکور و جنتو میتونه یه مدت شمارو سرکار بذاره(و در عین حال چیزای زیادی بهتون یاد بده \\:D/)ولی اگه مثل من به دنبال کار کردن با کامپیوتر باشین(نه سر و کله زدن باهاش)اوبونتو خیلی بهتر عمل میکنه.حیف غیرت لینوکسی من ;D اجازه نمیده برم ویندوز جیب من هم متاسفانه همین عمل کرد رو در مورد مکینتاش داره.

دبیان هم نشد که نشد وگرنه خیلی ازش خوشم اومده بود :(

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 448
« پاسخ #17 : 29 تیر 1393، 09:28 ب‌ظ »
تنفر از اصل KISS... چرا؟!
من هر چی می کشم از این به هم ریختگی هست...
Void Linux + XFCE

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
« پاسخ #18 : 29 تیر 1393، 11:02 ب‌ظ »
به هم ریختگی ینی چی اخه وقتی مکینتاش یا ویندوز رو نصب میکنی هزار تا نرم افزار همراهش نصب میشه
مشکلی داره مگه؟اگه احساس به هم ریختگی بهتون دست میده دیگه این میشه وسواس

من برای نصب kde5 حدود 10 بار آرچ رو خراب کردم و نصب کردم.نه به خاطر اینکه بلد نبودم بسته هارو پاک کنم
یه بار پکمن کار نمیکرد،یه بار وقتی کامپیوترو روشن میکردم 2 تا بوق میکشید ،یه بار خط فرمان به حالت برفک در اومده بود
به این میگن سادگی؟ آرچ تعریف اشتباهی از سادگی میکنه .
الان برام گزینه های اوبونتو،تریسکل ، فدورا و سنت او اس مونده ولی چون در حال حاظر تجربه بدی از ارچ دارم مانجارو رو جزو گزینه هام حساب نمیکنم

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 448
« پاسخ #19 : 29 تیر 1393، 11:11 ب‌ظ »
به هم ریختگی ینی چی اخه وقتی مکینتاش یا ویندوز رو نصب میکنی هزار تا نرم افزار همراهش نصب میشه
مشکلی داره مگه؟اگه احساس به هم ریختگی بهتون دست میده دیگه این میشه وسواس

من برای نصب kde5 حدود 10 بار آرچ رو خراب کردم و نصب کردم.نه به خاطر اینکه بلد نبودم بسته هارو پاک کنم
یه بار پکمن کار نمیکرد،یه بار وقتی کامپیوترو روشن میکردم 2 تا بوق میکشید ،یه بار خط فرمان به حالت برفک در اومده بود
به این میگن سادگی؟ آرچ تعریف اشتباهی از سادگی میکنه .
الان برام گزینه های اوبونتو،تریسکل ، فدورا و سنت او اس مونده ولی چون در حال حاظر تجربه بدی از ارچ دارم مانجارو رو جزو گزینه هام حساب نمیکنم

خوب منم همینو می گم دیگه... ظاهرا این Windows و Mac هستن که اصل KISS رو به کار گرفتن... نه این توزیع های Linux که هر کاری رو می آی از راه راست انجام بدی یه Error دریافت می کنی که خیلی وقت ها اصلا توضیحش هیچی به آدم نمی گه که هیچ آدم رو گمراه هم می کنه...! آدم این جا مجبوره هر کاری رو از راه طولانی ترش انجام بده... بله منم با شما موافقم که اینی که اینا به کار بستن اصل KISS نیست... اگه بود که ما شب و روز تو اینترنت دنبال این نمی گشتیم که این خطایی که همون اول کار دریافت کردیم اصلا به خاطر چی هست...
Void Linux + XFCE

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #20 : 26 مهر 1393، 09:33 ب‌ظ »
:))
بله خوب البته ما سرمون درد میکنه برای سرو کله زدن با سیستم
شما فکر کن یه آدم میان سال که میخواد با کامپیوتر به کسب و کارش و یا هر چیز دیگه سرعت بده بعد باید بیاد اندازه 5 برابر مطالبی که از اول عمرش تا حالا یاد گرفته رو دوباره یاد بگیره از فلسفه لینوکس گرفته تا دستورات کامند لاین و ... :))
اصل kiss هم برای برنامه ها هست نه کاربر به هر حال راحتی و آمادگی اگه میخواید نباید برید سراغ آرچ ! خود آرچ تو همون سایتش نوشته برای کاربران با دانش متوسط به بالا
اوبونتو و مینت هستند که اهداف راحتی کاربر رو دنبال میکنن و روز به روز دارن به این سمت میرن و البته بازم مشکلات زیاده ولی خوب اگه دانش بالا و حوصله سر و کله زدن ندارید و میخواید با سیستمتون کار کنید و هر روز دست به آچار نشید بهتره یه توزیع ساده کاربر پسند مثل اوبونتو و مینت و یا حتی برید سراغ ویندوز
-- دبیان مزیتی نسبت به اوبونتو نداره
دبیان پشتیبانی کوتاه تری از نسخه های lts اوبونتو داره و حدود 3 سال طول میکشه هر پشتیبانیش در نتیجه برای سرور هم حتی به اندازه اوبونتو مناسب نیست
کلا فکر نکنید با رفتن سراغ دبیان آدم خفن محسوب میشید !
اگر نیاز به تغیر دارید و میخواید چیز بیشتر یاد بگیرید همون آرچ و ... و اگر راحتید دیگه خودتون رو خونه خراب نکنید با جابجایی های مکرر
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین مهیار پژوهان

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
« پاسخ #21 : 26 مهر 1393، 10:15 ب‌ظ »

نقل‌قول
یا به صورت پیش‌فرض ویرایش‌گر متن گرافیکی نداره باید خودت مثلاً بدونی که چیزی به اسم gedit یا emacs یا ... هم وچود داره و بری اون رو نصب کنی.
mousepad
نقل‌قول
یا به صورت پیش‌فرض sudo نصب نیست باید از su استفاده کنی.
به صورت پیش‌فرض sudo نصب هستش.(ولی باید یک کانفیگ کوچیک توی /etc/sudoers انجام بشه)

نقل‌قول
دبیان نسخه‌ی ۷ به صورت پیش‌فرض گنوم داره ولی دبیان تستینگ اکس‌اف‌سی‌ئی داره، و این لینک دبیان تستینگ ۶۴-بیت با محیط گنوم هست
دبیان پایدار به صورت پیش‌فرض نسخهٔ ایکس‌اف‌سی هم داره:
http://debian.mirror.dkm.cz/debian-cd/7.6.0-live/amd64/iso-hybrid/debian-live-7.6.0-amd64-xfce-desktop.iso
خوش باشید

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4869
  • masoft قدیم
« پاسخ #22 : 27 مهر 1393، 11:12 ب‌ظ »
دبیان پشتیبانی کوتاه تری از نسخه های lts اوبونتو داره و حدود 3 سال طول میکشه هر پشتیبانیش در نتیجه برای سرور هم حتی به اندازه اوبونتو مناسب نیست
زمان پشتیبانی امنیتی مهمه، ولی همه چیز نیست. دلایل دیگه‌ای مثل پایداری باعث شده که Debian بیش از Ubuntu به عنوان سرور استفاده بشه.