انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اموزش نصب موتور بازی سازی ogre  (دفعات بازدید: 1840 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mssr

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 41
اموزش نصب موتور بازی سازی ogre
« : 05 اردیبهشت 1393، 07:47 ق‌ظ »
با سلام
دوستان من موتور بازی سازی ogre رو از سایتش دانلود کردم ولی پسوندش .deb نیست tar.bz2 می باشد
حالا این رو من چه جوری نصب کنم
خواهشا اگر به زبان ساده باشه ممنون میشم
با تشکر
وقتی علی بن مهزیار رسید به محضر امام زمان بعد از آنکه سه روز مهمان امام زمان بود از آقا گلایه کرد : آقا جان نوزده سفر حج آمدم ندیدمتون این سفر بیستم قاصدتون رو دنبال من فرستادید.
امام (ع) فرمود پسر مهزیار تو بیست سفر حجه که داری منو صدای میزنی اما ما شب و روز چشم انتظار تو بودیم تو بگو چرا دیر آمدی

آفلاین Gandu

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
پاسخ : اموزش نصب موتور بازی سازی ogre
« پاسخ #1 : 05 اردیبهشت 1393، 08:55 ق‌ظ »
یه کتابخونه هست خودش مگر اینکه نمونه بازی هاش باشه که باید کامپایل کنید در ضمن ادیتور نداره ها :d مثل یونیتی محیط طراحی و مپ نداره

آفلاین mssr

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 05 اردیبهشت 1393، 09:12 ق‌ظ »
با سلام
در بین موتورهای بازی سازی iodoom ,panda3d کدام بهتره؟
در ضمن در سایت panda3d که نگاه می کردم 2 تا نسخه sdk و runtime وجوددراه اینها چه فرقی باهم دارن؟
با تشکر
وقتی علی بن مهزیار رسید به محضر امام زمان بعد از آنکه سه روز مهمان امام زمان بود از آقا گلایه کرد : آقا جان نوزده سفر حج آمدم ندیدمتون این سفر بیستم قاصدتون رو دنبال من فرستادید.
امام (ع) فرمود پسر مهزیار تو بیست سفر حجه که داری منو صدای میزنی اما ما شب و روز چشم انتظار تو بودیم تو بگو چرا دیر آمدی

آفلاین Gandu

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 05 اردیبهشت 1393، 09:22 ق‌ظ »
اگه میخواین بازی ساز باشین باید اول زبان برنامه نویسی تون رو مشخص کنید اگه دنبال c++ هستین ogre3d panda3d & iodoom 3 خوبه ولی دیگه کسی بازی نمیسازه با این ها و الان دیگه انریل 4 هم اومده و دیگه خدای انجین های بازی هست و حالا که سورس رو هم منتشر کردن و دیگه میشه روی لینوکس هم نصبش کرد که فوق العاده قوی هست و بازی های معروفی هم باهاش ساختن و خودش هم یک ایدتور عالی داره پیشنهاد من اگه تازه کارین یونیتی رو شروع کنین با جاوا
و بعد برین سمت انریل یا کرای انجین البته فکر کنم با پایتون باشه کرای انجین
بازی کرشاسپ رو با ogre3d و ادیتور ایرانویچ ساختند

سوال دوم : اطلاعی ندارم . ولی به احتمال زیاد sdk همون development kit هست همون سورس باید باشه

آفلاین Gandu

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 05 اردیبهشت 1393، 09:34 ق‌ظ »
من یه اشتباهی که کردم انگار انریل انجین 4 هم با c++ هست ولی تغییرش دادن شده انریل اسکریپت
و فکر کنم کرای انجین هم با پایتون باشه بعد تغییرش دادن و شده اسکریپت و بهش میگن Boo یه زبان برنامه نویسی مخصوص بازی

آفلاین mssr

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 05 اردیبهشت 1393، 11:22 ق‌ظ »
با سلام
نسخه لینوکسی دادن بیرون یا با wine اجرا میشه
با تشکر

آفلاین Gandu

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 05 اردیبهشت 1393، 11:26 ق‌ظ »
با سلام
نسخه لینوکسی دادن بیرون یا با wine اجرا میشه
با تشکر
سورس داره دیگه