انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: به اشترک گذاری ویژگی های منحصر به فرد ابونتو 14.04 از دید کاربران  (دفعات بازدید: 626 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
با سلام.
دوستان همون طور که از عنوان مشخصه تو این تاپیک کاربرانی که ابونتو 14.04 رو نصب کردند ویژگی های 14.04 اینجا بیان کنند تا دوستان دیگه بیشتر با ویژگی های جدید ابونتو 14.04 اشنا بشند و هم نهایت استفاده رو از 14.04 ببرند.

برای شروع مثلا تغییر اندازه پنجره ها خیلی روون و خیلی زیبا شده.سرعت پاسخ گویی دش بهتر از نسخه های قبل شده و برنامه disk سکتورهای با سایز 4kb رو میشناسه در حالی تو 13.10 نمیشناخت.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
سرعت apt-get فوق العاده شده
دیگه apt-fast نصب نکردم
به طور کلی سرعت اینترنت هم بهبود یافته و فایرفاکس سازگارتره
thunderbird mail هم در 12.04 مشکل داشت و نمیتونستم استفادش کنم ولی حالا مشکلی نداره
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
واسه من هم سرعت دانلود و نصب خیلی بهتر از قبل شده بود.
ویژگی با حالی که 14.04 داره browser هستش که به سایت ابونتو وصل میشه.امکانات زیادی مثل سایر مرورگر ها نداره ولی خیلی جالب و باحاله بدین صورت که بدون هیچ دردسری مستقیم وصل میشی به سایت ابونتو و میتونی از امکانات سایت استفاده کنی.نمیدونم تو نسخه های قبل بوده یا نه ولی ممکنه یه روز شاهد مرورگر ابونتو باشیم.
برای دسترسی کافیه تو دش عبارت browser رو تایپ کنید

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
ویژگی با حالی که 14.04 داره browser هستش که به سایت ابونتو وصل میشه.امکانات زیادی مثل سایر مرورگر ها نداره ولی خیلی جالب و باحاله بدین صورت که بدون هیچ دردسری مستقیم وصل میشی به سایت ابونتو و میتونی از امکانات سایت استفاده کنی.نمیدونم تو نسخه های قبل بوده یا نه ولی ممکنه یه روز شاهد مرورگر ابونتو باشیم.
هه هه ;D
جالبه
ولی چطوری بهش آدرس بدیم؟اصلا برای چه کاریه؟
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
نیازی به ادرس دهی نیست.وقتی برنامه رو اجرا میکنید به سایت ابونتو وصل میشه و به راحتی به همه قسمت های ابونتو میتونید سر بزنید.قبلا برخی شرکت های سازنده نوت بوک یه ویژگی جدیدی رو به نوت بوک ها اضافه کردند که وقتی شما سیستم عامل ندارید و یا فرصتی ندارید تا سیستم عامل رو اجرا کنید با فشردن مثلا دکمه f6 در عرض چند ثانیه مرورگر جدای از سیستم عامل اجرا میشد و به راحتی میتونستید ایمیل ها تو چک کنید و...
خب فکر کنم این مرورگر نیز از این ایده استفاده کرده.کاربر راحت سریع و بی دردسر میتونه وصل بشه به سایت ابونتو
به نظر من که ایده جالبی بود.ولی ممکنه بقیه دوستان خوششون نیاد.

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
هه هه ;D
جالبه
ولی چطوری بهش آدرس بدیم؟اصلا برای چه کاریه؟
پایین صفحه‌اش کلیک کنی ادرس بارش باز میشه...
من نتونستم بافارسی ازش استفاده کنم...