انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چجوری ابونتو 14.04 رو با فلش 4 گیگ نصب بکنیم ؟؟  (دفعات بازدید: 2336 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ariaieboy

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42
    • سایت دانلود آریایی
سلام من اوبونتو 14.04 64 بیتی رو گرفتم نمی تونم توی یک فلش 4 جاش بدم دو تا فلش 4 دارم چجوری توی دو تا جا بدم یا حجمش رو کم کنم تا توی یک فلش 4 جا بگیره با نرم افزار yumi هم کار می کنم

آفلاین ngc0der

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
پاسخ : چجوری ابونتو 14.04 رو با فلش 4 گیگ نصب بکنیم ؟؟
« پاسخ #1 : 07 اردیبهشت 1393، 09:49 ب‌ظ »
سلام بعیده این کار به سادگی قابل انجام باشه و شاید بهتر باشه از روشهایی مثل این استفاده کنین که فایل iso رو مستقیما از روی هارد نصب می کنه : http://askubuntu.com/questions/340156/install-ubuntu-from-iso-image-directly-from-hard-disk-of-a-system-running-linux
با سرچ install ubuntu from iso در گوگل موارد دیگه ای هم پیدا میشه.اگه روی کامپیوتر لینوکس نصب نباشه شاید بشه به جای yumi از یکی دیگه از اینها http://www.pendrivelinux.com/tag/multiboot-iso استفاده کرد که فقط فایل iso رو روی فلش کپی میکنه به جای اینکه اونو اکسترکت کنه

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #2 : 07 اردیبهشت 1393، 11:16 ب‌ظ »
سلام من اوبونتو 14.04 64 بیتی رو گرفتم نمی تونم توی یک فلش 4 جاش بدم دو تا فلش 4 دارم چجوری توی دو تا جا بدم یا حجمش رو کم کنم تا توی یک فلش 4 جا بگیره با نرم افزار yumi هم کار می کنم
سلام.
میشه.
http://askubuntu.com/questions/55984/full-install-ubuntu-on-4gb-usb-drive
اینم راهش. ;)
ضمنا این برا نصب کامله.شما میتونی ازون قابلیت persistent یا همچین چیزی که unetbootin میده هم استفاده کنی که حجم بیشتری برا کار بهت میده فلشت.
فکر کنم اونجوری ۷۰۰ مگ میره و ۳ گیگ برا استفاده میمونه. ولی با اون راهی که لینک دادم که نصب کامل هست شبیه همون که رو هاردت نصب میکنی کمه کم ۳.۵ گیگ حجم میگیره ازت ولی بازم کار میکنه.

ویرایش:
این سبک نوشتن من گنگه آیا؟
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین ariaieboy

• Jr. Member
  • *
    • سایت دانلود آریایی
« پاسخ #3 : 08 اردیبهشت 1393، 06:04 ق‌ظ »
سلام.
میشه.
اینم راهش. ;)
ضمنا این برا نصب کامله.شما میتونی ازون قابلیت persistent یا همچین چیزی که unetbootin میده هم استفاده کنی که حجم بیشتری برا کار بهت میده فلشت.
فکر کنم اونجوری ۷۰۰ مگ میره و ۳ گیگ برا استفاده میمونه. ولی با اون راهی که لینک دادم که نصب کامل هست شبیه همون که رو هاردت نصب میکنی کمه کم ۳.۵ گیگ حجم میگیره ازت ولی بازم کار میکنه.

ویرایش:
از نظر گنگ بودن که فوق العاده گنگ هست ولی خوب لینکی که گذاشتید انگلیسی هست چیز زیادی متوجه نشدم فقط فکر کنم گفته بود که یک فایل iso دیگر رو دریافت کنم که به خاطر این که حالت live  رو نداره حجمش کمتره ولی خوب من اونقدر وقت ندارم بخوام دوباره دانلود کنم می رم یک دی وی دی می خرم خودم رو راحت می کنم

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
« پاسخ #4 : 08 اردیبهشت 1393، 06:14 ق‌ظ »
نرم‌افزار Unetbootin رو نصب کن و iso رو بده بهش.
مگه حجمش بیش‌تر از ۱ گیگه که روی ۴ گیگ نصب نمی‌شه؟!
من دیشب با یک ۲گیگ نصب کردم.

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
« پاسخ #5 : 08 اردیبهشت 1393، 08:28 ق‌ظ »
من برای نصب لینوکس‌های مختلف مشکل داشتم، مثلا یکی نصب نداشت یکی live و ...
ولی dd عالیه
dd if=DIRECTORY_OF_ISO of=/dev/sdbکه این b مهمه و اگر a بزنم خطرناکه و البته یه sudo هم قبلش لازمه!
:) :)

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
« پاسخ #6 : 08 اردیبهشت 1393، 12:24 ب‌ظ »
من برای نصب لینوکس‌های مختلف مشکل داشتم، مثلا یکی نصب نداشت یکی live و ...
ولی dd عالیه
dd if=DIRECTORY_OF_ISO of=/dev/sdbکه این b مهمه و اگر a بزنم خطرناکه و البته یه sudo هم قبلش لازمه!
نه.همینطور الکی نمیشه زد b
باید ببینین فلش تو sdb مونت میشه یا نه؟ کلا ازین dd تا مطمئن نیستین استفاده نکینین.
سلام.
میشه.
اینم راهش. ;)

ویرایش:
از نظر گنگ بودن که فوق العاده گنگ هست ولی خوب لینکی که گذاشتید انگلیسی هست چیز زیادی متوجه نشدم فقط فکر کنم گفته بود که یک فایل iso دیگر رو دریافت کنم که به خاطر این که حالت live  رو نداره حجمش کمتره ولی خوب من اونقدر وقت ندارم بخوام دوباره دانلود کنم می رم یک دی وی دی می خرم خودم رو راحت می کنم
ببین شما خودتم نمیدونی چی میخوای. برا همین کلا نگرفتی حرفمو.
میگی میخوام نصب کنم.اگر میخوای نصب کنی  که راهش همونه که گفتم.
ولی اگر میخوای با فلشت اوبونتو رو لایو بیاری بالا که اصلا این داستانا رو نداره.راحت یه  unetbootin بگیر دانلود کن تو همون ویندوز بزن لایو بساز.
اون dd رو هم طرفش نرو تا مطمئن نیستی عزیز.خطر داره

آفلاین ariaieboy

• Jr. Member
  • *
    • سایت دانلود آریایی
« پاسخ #7 : 08 اردیبهشت 1393، 04:33 ب‌ظ »
اقا خودم مشکل رو پیدا کردم این همه خونریزی نداشت بزرگش کردید

نگاه کنید اولش گفتم من می خوام فایل iso رو بریزم روی فلشم و از طریق فلش نصب کنم اوبونتو رو ولی توی فلش 4 گیگ جا نمی شه بعد الان فهمیدم یک حجمی رو زیاد وارد کرده بودم به هیمن خاطر جا نمی شده روی فلش اون حجم رو کمتر دادم الان قشنگ جا شد

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
« پاسخ #8 : 08 اردیبهشت 1393، 06:24 ب‌ظ »
اقا خودم مشکل رو پیدا کردم این همه خونریزی نداشت بزرگش کردید

نگاه کنید اولش گفتم من می خوام فایل iso رو بریزم روی فلشم و از طریق فلش نصب کنم اوبونتو رو
این رو دقیقا اول چا گفتین؟
به این کار میگن فلش زنده -live- ساختن.
نصب میشه همون که گفتم.