من برای نصب لینوکسهای مختلف مشکل داشتم، مثلا یکی نصب نداشت یکی live و ...
ولی dd عالیه
dd if=DIRECTORY_OF_ISO of=/dev/sdb
که این b مهمه و اگر a بزنم خطرناکه و البته یه sudo هم قبلش لازمه!
نه.همینطور الکی نمیشه زد b
باید ببینین فلش تو sdb مونت میشه یا نه؟ کلا ازین dd تا مطمئن نیستین استفاده نکینین.
سلام من اوبونتو 14.04 64 بیتی رو گرفتم نمی تونم توی یک فلش 4 جاش بدم دو تا فلش 4 دارم چجوری توی دو تا جا بدم یا حجمش رو کم کنم تا توی یک فلش 4 جا بگیره با نرم افزار yumi هم کار می کنم
سلام.
میشه.
http://askubuntu.com/questions/55984/full-install-ubuntu-on-4gb-usb-drive
اینم راهش.
ضمنا این برا نصب کامله.شما میتونی ازون قابلیت persistent یا همچین چیزی که unetbootin میده هم استفاده کنی که حجم بیشتری برا کار بهت میده فلشت.
فکر کنم اونجوری ۷۰۰ مگ میره و ۳ گیگ برا استفاده میمونه. ولی با اون راهی که لینک دادم که نصب کامل هست شبیه همون که رو هاردت نصب میکنی کمه کم ۳.۵ گیگ حجم میگیره ازت ولی بازم کار میکنه.
ویرایش:
این سبک نوشتن من گنگه آیا؟
از نظر گنگ بودن که فوق العاده گنگ هست ولی خوب لینکی که گذاشتید انگلیسی هست چیز زیادی متوجه نشدم فقط فکر کنم گفته بود که یک فایل iso دیگر رو دریافت کنم که به خاطر این که حالت live رو نداره حجمش کمتره ولی خوب من اونقدر وقت ندارم بخوام دوباره دانلود کنم می رم یک دی وی دی می خرم خودم رو راحت می کنم
ببین شما خودتم نمیدونی چی میخوای. برا همین کلا نگرفتی حرفمو.
میگی میخوام نصب کنم.اگر میخوای نصب کنی که راهش همونه که گفتم.
ولی اگر میخوای با فلشت اوبونتو رو لایو بیاری بالا که اصلا این داستانا رو نداره.راحت یه unetbootin بگیر دانلود کن تو همون ویندوز بزن لایو بساز.
اون dd رو هم طرفش نرو تا مطمئن نیستی عزیز.خطر داره