انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: اضافه کردن USB به VirtualBox (بیخیال شد!!)  (دفعات بازدید: 1019 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
اضافه کردن USB به VirtualBox (بیخیال شد!!)
« : 07 اردیبهشت 1393، 11:17 ب‌ظ »
سلام دوستان. آیا راهی  هست که بشه با VirtualBox فلش دیسک رو بوت کرد؟؟
آخه MBR من خراب شده. فلش دیسک رو از بوت، لود نمی کنه. می خوام ببینم میشه با ویرچوال باکس اینکار رو انجام داد؟؟
مرسی.
« آخرین ویرایش: 09 اردیبهشت 1393، 02:57 ب‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
پاسخ : اضافه کردن USB به VirtualBox
« پاسخ #1 : 09 اردیبهشت 1393، 10:47 ق‌ظ »
دوستان خودم راهش رو پیدا کردم. فقط یه مشکل. توی اوبونتو به چه صورته؟؟
مثلا گفته:
نقل‌قول
در پنجره مدیریت دیسک به دنبال درایو USB خود بگردید  و عدد مربوط به آن را یادداشت نمایید. برای مثال در شکل زیر درایو USB با نام Disk 1 نمایش داده شده است.
خب از من sdb هست. مشکلی نیست؟

نقل‌قول
فرمان زیر را در پنجره تایپ نموده و دکمه Enter را بزنید. این فرمان به دایرکتوری نصب پیش‌فرض VirtualBox تغییر خواهد یافت. اگر VirtualBox را در یک دایرکتوری معمولی نصب کرده باشید، لازم خواهد بود که مسیر (یا Path) آن را با مسیر دایرکتوری VirtualBox جایگزین نمایید.
cd %programfiles%\Oracle\VirtualBox
خب این مسیر توی اوبونتو به چه شکله؟؟
بعدی
نقل‌قول
فرمان زیر را در پنجره Command Prompt تایپ کنید و به جای # عدد دیسکی که در بالا مشاهده کرده بودید را بنویسید و سپس دکمه Enter را بزنید.
VBoxManage internalcommands createrawvmdk -filename C:\usb.vmdk -rawdisk \\.\PhysicalDrive#
باید به جای 1 بنویسم sdb؟؟ فرض کنیم ترمینال رو با دستور روت فعال کردیم. اونوخ این دستور توی اوبونتو اصلا کار می کنه؟؟
متن اصلی آموزش:
http://www.shahrekhabar.com/science/139866900010559
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
پاسخ : اضافه کردن USB به VirtualBox
« پاسخ #2 : 09 اردیبهشت 1393، 02:56 ب‌ظ »
عاقا بیخیال. منصرف شدم.
روشش رو خودم پیدا کردم ولی با کاری که می خواستم جور در نیومد.
می خواستم لینوکس رو لایو بوت کنم روی فلش و با ویرچوال باکس بیارمش بالا. ( به خاطر همین مسخره بازی MBR ). ولی دیدم لایوی که پرسیستنت داشته باشه تو این روش جواب نمیده. فقط لایو ساده جواب میده. برای همین بیخیالش شدم. ;)
اگه کسی روشش رو می خواست بره به این سایت:
http://www.shahrekhabar.com/science/139866900010559