انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: فایرفاکس ۲۹ با تغییرات بسیار و ظاهری بسیار شبیه به کروم منتشر شد  (دفعات بازدید: 7093 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
نقل‌قول
سلام این تم رو نصب کردم روی 28 ولی اون بالای صفحه هنوز تم خود xfce رو داره نمیشه کاری کرد مثل ویندوز شیک تر بشه؟
کلا فایرفاکس تو ویندوز خیلی زیباتره چون تایتل‌بار نداره اما تو لینوکس به جز اوبونتو در بقیه توزیع‌ها یه تایتل‌بار هم بهش اضافه میشه که البته جزئی از سیستم عامله و نه فایرفاکس و برا همین حتی با نصب تم هم نه از بین میره و نه با فایرفاکس مچ و هماهنگ میشه. و اگر دقت کنید گوگل کروم هم دقیقا همین وضعیت رو داره.
همین نبود تایتل‌بار تو ویندوز ضمن افزایش زیبایی باعث میشه که فضای بیشتری برای نمایش محتوا در اختیار کاربر باشه. امیدوارم یه روزی کلا تایل‌بارها از لینوکس رخت بربندند. البته همونطور که گفتم اوبونتو در یونیتی این مشکل رو حل کرده.
.:علی آقا:.
وبلاگ من: https://alihzadeh.blog.ir

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
نقل‌قول
سلام این تم رو نصب کردم روی 28 ولی اون بالای صفحه هنوز تم خود xfce رو داره نمیشه کاری کرد مثل ویندوز شیک تر بشه؟
کلا فایرفاکس تو ویندوز خیلی زیباتره چون تایتل‌بار نداره اما تو لینوکس به جز اوبونتو در بقیه توزیع‌ها یه تایتل‌بار هم بهش اضافه میشه که البته جزئی از سیستم عامله و نه فایرفاکس و برا همین حتی با نصب تم هم نه از بین میره و نه با فایرفاکس مچ و هماهنگ میشه. و اگر دقت کنید گوگل کروم هم دقیقا همین وضعیت رو داره.
همین نبود تایتل‌بار تو ویندوز ضمن افزایش زیبایی باعث میشه که فضای بیشتری برای نمایش محتوا در اختیار کاربر باشه. امیدوارم یه روزی کلا تایل‌بارها از لینوکس رخت بربندند. البته همونطور که گفتم اوبونتو در یونیتی این مشکل رو حل کرده.
دوست عزیز اون چیزی که شما احیانا در نظر دارید منو بار هست
راست کلیک کنید در منو برا و تیک menu bar رو بردارید
البته برخلاف کروم فایرفاکس تایتل بار هم نشون میده که تو این نسخه قابل برداشتن هست
برید بخش کاستومایز تیک show title bar رو که اون پایین هست رو روش کلیک کنید بشه hide title bar تایتل بارش حذف میشه
اگر هم صفحه باز هم بزرگتری میخواین با f11 به فول اسکرین (تمام صفحه) تبدیل کنید نمایش برنامه رو
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
البته برخلاف کروم فایرفاکس تایتل بار هم نشون میده که تو این نسخه قابل برداشتن هست
برید بخش کاستومایز تیک show title bar رو که اون پایین هست رو روش کلیک کنید بشه hide title bar تایتل بارش حذف میشه
اگر هم صفحه باز هم بزرگتری میخواین با f11 به فول اسکرین (تمام صفحه) تبدیل کنید نمایش برنامه رو
۱- من اونقدر تازه‌کار نیستم که ندونم منوبار چیه و چطور میشه حذفش کرد.
۲- تو بخش کاستومایز هم چیزی به اسم show title bar وجود نداره تا تیکش رو بردارم.
۳- فول اسکرین هم دیگه از اون حرفا بود!
من منظورم از تایتل‌بار اینه:

و تو کروم:
« آخرین ویرایش: 12 اردیبهشت 1393، 08:58 ق‌ظ توسط MrAli »

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
۱- من اونقدر تازه‌کار نیستم که ندونم منوبار چیه و چطور میشه حذفش کرد.
۲- تو بخش کاستومایز هم چیزی به اسم show title bar وجود نداره تا تیکش رو بردارم.
۳- فول اسکرین هم دیگه از اون حرفا بود!
من منظورم از تایتل‌بار اینه:

و تو کروم:

قصد جسارت نداشتم
عادت دارم وقتی کسی سوال میکنه کامل و ساده توضیح بدم ، منظوری نداشتم
من تو یونیتی که خوب هست اندازه و با کروم یکی هست و هر دوش به یه اندازه فضا رو میگیرن (در حالت تمام صفحه البته وگر نه تو حالت کوچیک کروم کمتر فضا اشغال میکنه
اون تایتل بار و منو بار هم که گفتم تو لینوکس نیست ولی تو ویندوز هست و میشه حذفش کرد که بازم فضا کمتر بشه
تو ویندوز هر دوشون تقریبا به یک اندازه فضا اشغال میکنن
من اون نوار سرچ رو هم منتقل کردم به تنظیمات و فقط یه نوار دارم که خیلی عالی شده
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین Gandu

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
این ویندوز ببین چجوریه اصلا تو لینوکس نمیشه همچین کاری کرد؟

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
آقا اینا چرا addons bar رو برداشتن اون بالا چسبوندن؟!!
خیلی مسخره شده این داستان برا من.کلی چیز تو اون bar داشتم الان که رفته تمام اون بالا اشغال شده.
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
من تو یونیتی که خوب هست اندازه و با کروم یکی هست و هر دوش به یه اندازه فضا رو میگیرن (در حالت تمام صفحه البته وگر نه تو حالت کوچیک کروم کمتر فضا اشغال میکنه
اون تایتل بار و منو بار هم که گفتم تو لینوکس نیست ولی تو ویندوز هست و میشه حذفش کرد که بازم فضا کمتر بشه
تو ویندوز هر دوشون تقریبا به یک اندازه فضا اشغال میکنن
من اون نوار سرچ رو هم منتقل کردم به تنظیمات و فقط یه نوار دارم که خیلی عالی شده

خب عزیز جان! من هم تو همون پست اول گفتم که تو یونیتی و ویندوز خوبه اما تو سایر توزیع‌های لینوکسی مشکل وجود داره. من هم گفتم که ای کاش لینوکس هم همونطور بود. من دارم در مورد لینوکس صحبت می‌کنم اما شما از ویندوز تصویر میذاری؟؟؟!
تایتل باری که تو توزیع‌های لینوکس (به جبز در یونیتی اوبونتو) وجود داره رو نمی‌تونی با کاستومایز کردن فایرفاکس (یا کروم) حذف کنی چون بخشی از سیستم‌عامله نه فایرفاکس. همیشه هم وجود داره چه تو حالت ماکسیمایز و چه در حالت‌های دیگه. تو ویندوز حذف میشه اما تو لینوکس نه.

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
خیلی مسخره شده این داستان برا من.کلی چیز تو اون bar داشتم الان که رفته تمام اون بالا اشغال شده.

عزیز اینو نصب کن:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/the-addon-bar/

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
نقل‌قول
تایتل باری که تو توزیع‌های لینوکس (به جبز در یونیتی اوبونتو) وجود داره رو نمی‌تونی با کاستومایز کردن فایرفاکس (یا کروم) حذف کنی چون بخشی از سیستم‌عامله نه فایرفاکس. همیشه هم وجود داره چه تو حالت ماکسیمایز و چه در حالت‌های دیگه. تو ویندوز حذف میشه اما تو لینوکس نه.
علی آقا میشه تو کروم تایتل بار رو برداشت کافیه تو یه قسمت خالی تب بار راست کلیک کنی و تیک use system titlebar and borders رو ورداری.
حالا واسه فایرفاکس پلاگین oxygen رو نصب کنی و دو سه تا تنظیم کوچیک انجام بدی تایتل بار از بین میره و از نسخه‌ی ویندوزی هم خیلی قشنگ‌تر میشه. ولی فکر کنم باید میز کار kde باشه.
در ضمن کم‌کم باید لباس آواتارت رو دربیاری
« آخرین ویرایش: 12 اردیبهشت 1393، 03:41 ب‌ظ توسط مجتبی باغبان »

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
علی آقا میشه تو کروم تایتل بار رو برداشت کافیه تو یه قسمت خالی تب بار راست کلیک کنی و تیک use system titlebar and borders رو ورداری.
حالا واسه فایرفاکس پلاگین oxygen رو نصب کنی و دو سه تا تنظیم کوچیک انجام بدی تایتل بار از بین میره و از نسخه‌ی ویندوزی هم خیلی قشنگ‌تر میشه. ولی فکر کنم باید میز کار kde باشه.
در ضمن کم‌کم باید لباس آواتارت رو دربیاری
۱- کروم رو نمی‌دونستم. فکر کنم قبلا اینطور نبود، بود؟ به هر حال ممنون.
۲- اما oxygen قبلا که KDE داشتم روی فایرفاکسم نصب کرده بودم و کلا خوب بود اما برخی مشکلات و باگ‌های کوچیک هم داشت که بیخیالش شدم.
الان افزونه HTitle برای فایرفاکس در گنوم برای همین منظور موجوده. اما سوال اینه که چرا خود موزیلا این مشکل رو رفع نمی‌کنه؟
۳- اروپا برای ما طلسم شده آقا مجتبی.

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
الان افزونه HTitle برای فایرفاکس در گنوم برای همین منظور موجوده.
دمت گرم خیلی لازم داشتم!

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 553
    • بررسی و معرفی توزیع ها و نرم افزارهای گنو/لینوکس
برای حذف تایتل بار توی گنوم شل از این افزونه استفاده کنید:

https://addons.mozilla.org/EN-us/firefox/addon/htitle/
کاملا شبیه به ویندوز میشه.
من دیگه معمولا اینجا لوگین نمیکنم. اگر امری داشتید با ایمیلم تماس بگیرید.
[/color]

آفلاین robotic

• Full Member
  • *
  • ارسال: 176
آیا راهی است که find را مشابه نسخه های ابتدایی فایرفاکس بکنیم؟

یعنی توی یک tab که find می کنیم و به تب بعدی می رویم تو حاظه اش باشد و لازم نباشد دوباره find را اجرا نکنیم
همچنین توی یک tab که عبارت مورد جست و جو را تغییر می دهیم به طور خودکار توی تمام تب ها اعمال شود

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
آیا راهی است که find را مشابه نسخه های ابتدایی فایرفاکس بکنیم؟

یعنی توی یک tab که find می کنیم و به تب بعدی می رویم تو حاظه اش باشد و لازم نباشد دوباره find را اجرا نکنیم
همچنین توی یک tab که عبارت مورد جست و جو را تغییر می دهیم به طور خودکار توی تمام تب ها اعمال شود
از FindBar Tweak استفاده کنید. قابلیت‌های زیادی داره که مورد نظر شما یکی از اونهاست.
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی

عزیز اینو نصب کن:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/the-addon-bar/
ممنون.
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.