0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
منم پیش پیش سال نو رو تبریک می گم امیدوارم همه دوستان موفق باشن پ.ن: برای پدرم که 9 روز پیش از دست دادمش فاتحه ای بخونید متشکرم
منم پیش پیش سال نو رو تبریک می گم امیدوارم همه دوستان موفق باشن Smileyپ.ن: برای پدرم که 9 روز پیش از دست دادمش فاتحه ای بخونید Sad متشکرم
پ.ن: برای پدرم که 9 روز پیش از دست دادمش فاتحه ای بخونید متشکرم
نقلقول از: Alinn در 09 اسفند 1388، 07:41 بظمنم پیش پیش سال نو رو تبریک می گم امیدوارم همه دوستان موفق باشن پ.ن: برای پدرم که 9 روز پیش از دست دادمش فاتحه ای بخونید متشکرمخدا رحمتشون کنه.بچه ها چه جوریاست؟ موقع تحویل سال من به اینترنت وصل بودم و توی انجمن بودم البته سر سفره نشته بودم و کامپیوتر رو به حال خودش رها کرده بودمکه سر موقع تحویل سال این اهنگ سال نو خود به خود پخش شد. کار جالبی بود
نقلقول از: mehrdad91 در 29 اسفند 1388، 09:20 بظنقلقول از: Alinn در 09 اسفند 1388، 07:41 بظمنم پیش پیش سال نو رو تبریک می گم امیدوارم همه دوستان موفق باشن پ.ن: برای پدرم که 9 روز پیش از دست دادمش فاتحه ای بخونید متشکرمخدا رحمتشون کنه.بچه ها چه جوریاست؟ موقع تحویل سال من به اینترنت وصل بودم و توی انجمن بودم البته سر سفره نشته بودم و کامپیوتر رو به حال خودش رها کرده بودمکه سر موقع تحویل سال این اهنگ سال نو خود به خود پخش شد. کار جالبی بودتوجه کردین من چقدر تو این پست از کلمه "بودم" استفاده کردم؟