انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ایجاد یک پایگاه تمام عیار لینوکس  (دفعات بازدید: 4024 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین xendes

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
ایجاد یک پایگاه تمام عیار لینوکس
« : 21 اسفند 1387، 08:42 ب‌ظ »
به نام خدا. سلام. من یک تاپیک توی یکی از قسمت های انجمن گذاشتم . بعد دیدم جالب شد گفتم اون رو تو قسمت عمومی هم بگذارم:

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,7851.0.html

و اما تاپیک من.(فقط از بعضی قسمت های اولیش معزرت می خوام)

به نام خدا.
با سلام خدمت آقا.
من امروز. همین الان و همین ساعت اومدم اینجا ثبت نام کردم.
می دونی یعنی قبلاها هم اموده بودم. البته از توی موتور جستجو به این انجمن کشیده شده بودم.
خوب می دونی من از اوبونتو متنفرم.
میشه گفت چیز هایی که ازشون متنفرم به ترتیب شدت تنفر به شرح زیر هستش:
1.ویندوز
2.مایکروسافت-بیسیک
3.کله پاچه
4.اوبونتو و خانوادش و دار و دستش و زیر مجموعه هاش(دلیلشم بعد میگم)
6.adobe
7.فیلترنت های زغالی
8.درس ادبیات فارسی
9.تاریخ
10.مک اینتاش
11.فدورا کور
12.بوی پای دوستم وقتی میرم خونشون
12.اینتل
(خوب دو تا 12 گذاشتم. چون اینتل رو در حد بوی پای دوستم می دونم.)
13.تذکرات مدیران انجمن

و البته چیزایی که دوست دارم:
1. نماز
2.حسابان
3.برنامه نویسی و حل مساله
4.پای سیب
5.اوپن سوزه
6.دبیان
7.کی دی ای
8.مک بوک
9.پرت کردن سیدی به دیوار

البته من مک رو دوست ندارم. اما اگه روی یه مک بوک باشه از نون خامه ای هم بهتره. ولی خوب گرونه. به علاوه این که من یه ای دینب رو کامفولوترم نصب کردم زیاد خوشم نیومد. ولی اون یه چیز دیگست. دلیلشم اینه که تو فیلم سرزمین فراوانی دختر خوشکله یه دونه مک بوک داشت.

خوب بگزریم. دلیل تنفر من از اوبنتو به خاطر اینه که اولا به نظر من هیچی نداره(دبیان بهتره) و ثانیا انگار از رنگ قهوه ای هم بدم میاد. واسه همین سوزه رو دوست دارم چون سبزه و هم اینکه به نظرم همه چی که به درد بخور باشه داره و البته یاست اون نظیر نداره(البته مندریوا هم مثل اون رو داره که اونم توزیع باحالیه اما خوب دیسکش رو فروختم و دیگه چون ندارمش دوستش هم ندارم.)
به علاوه فکر می کنم یه یارو اومده توزیع دبیان رو چارتا فرم افزار توش گذاشته هی میده بیرون هی میده بیرون.(شاید هم این طورنباشه و لی من بدم میاد. اگه این طور نیست بهم بگید چه خواصی نسبت به توزیع های دیگه داره تا حد اقل تهتر باشه.)

از بحث خارج شدیم.
نظر من اینه:
ببینید یکی از دلایلی که شاید می شه گفت مایکروسافت به خاطر اون زورش زیاده اینه که متحد هستش و یه واحدی اورگان های مختلفش رو به خوبی مدیریت می کنه. مثلا اگه ام اس ان ماله مایکروسافته خود مایکروسافت هم ازش تو سایتش استفاده می کنه.
ببینید. فرض کنید یه کاربر تازه کار باشید. به شما بگن یا لینوکس رو انتخاب کنید یا ویندوز.
شما می رید ویندوز رو بررسی می کنید. میبینید اولا پشتی بانی داره. دوما مرجع کاملا رسمی داره. سوما برنامه های سازگار باهاش راحت گیر میاد. از طرفی انسان های اولیه هم اسمشو شنیدن.

حالا لینوکس:
برای تهیش میره یه گشتی تو بازار می زنه اگه چیزی گیرش بیاد معمولا فدوراست. طرف میاد نصب می کنه. بعد اولین کاری که می کنه می خواد اهنگ پخش کنه نمیشه. آخر شب می شه می خواد ادامه ی فیلم آبگوشتی هاشو نگاه کنه میبینه کدک نداره. فردا میره دنبال نرم افزار هاش اگه گیرش بیاد می خره. میبره تازه بلد نیست نصب کنه. به علاوه این چیزایی که هست رو به نظر نمیاد افراد متخصص جمع آوری کرده باشن. تازه اگر هم بشه کتابخونه می خواد. بعد هر کتابخونه یه چیز دیگه میخواد. حالا اگرم این مشکل رفع شه و آقا بتونه بعد یک ماه دوندگی ادامه ی فیلم آبگوشتی شو ببینه(البته این طور زندگی کردنش کله پاچه مالیه و اون ابگوشت های توی فیلمش هم دیگه فاسد شده بعد یک ماه.) تازه میاد یه کاری سیستمی بکنه بلد نیست. این در اون در میزنه.
یه انجمن پیدا میکنه. سوالشو می نویسه. بعد اصلا نمیدونه این انجمنه بهش ربطی داره یا نه. بعد یه چنتا انجمن دیگه هم پیدا می کنه. سوالاشو می نویسه اما آخرش جواب نمیگیره. میاد صورت سوالو پاک می کنه. یه فروش گاه اینترنت لینوکس پیدا می کنه.یه لینوکس میخره. بعد بلد نیست نصب کنه میزنه هر چی داره رو پاک می کنه. میاد بره به به اون سایته بگه اونا بهش می گن ه ما ربطی نداره. خلاصه بعد چند بار نصب کردن و پاک کردن لینوکس به این نتیجه میرسه کنه ویندوز بهتره.
خود من. چندین بار فدورا 1 رو روسیتمم نصب و پاک کردم. سالها پیش تازه فهمیدم به جز فدورا توزیع های دیگه ای هم هست. حالا اگه یه سازمان و سایت مرجع می بود من الان لینوس توروالدز بودم و این همه سر در گم نمیشدم.

من میگم ببینید ما هر چیزمون یه ور افتاده. فروشگاه ها و انجمن ها از هم جدا هستن. هر کدوم یه سازی می زنن واسه خودشون.

راه حل کلی ایجاد یه سایت مرجع هست که شخص با وارد شدن به اون حد اقل 98% از نیاز هاش رفع بشه.

سایتی که این خصوصیات رو داشته باشه:
1.اولا قشنگ باشه.(کسی این جا به عاشق شدن تو نگاه اول اعتقاد داره؟)
ببینید وقتی وارد سایت مایکروسافت و یا ام اس ان می شم و بعد می بینم که عجب طراحی قشنگی داره خوب شیفتش می شم. بعد مثلا یه سری هم تو این انجمن ها میزنم. اصلا نمی فهمم چی به چیه. انقدر قاطی پاطیه که اصلا از خیرش می گزرم. بعدم طراحیش افتظاهه.
2.باید سایتی ایجاد بشه که انجمن های مجتمع داشته باشه.
یعنی این که هر کاربری به هر نوع دسته توزیعی برای سوالاتش فقط به این سایت بیاد. یعنی انجمن های سوزه، فدورا، دبیان، اوبونتو،و... همه و همه رو یکجا داشته باشه. ومهم تر این که به خوبی دسته بندی شده باشه.
3. باید یک فروشگاه مناسب داشته باشه.
اگر شما در یک سایت هم بفروشید و هم آموزش دهید خوب طرف همیشه میاد همون جا. مثل مایکروسافت می شه. تو سایتش هم میفروشه و هم آموزش میده، پس شما به طور معمول نیازی به رفتن به انجمن های متفرقه ندارید. شما چنتا انجمن دیدید که آموزش های معمولی ویندوز رو بدن؟
از طرفی قیمت های فروشگاه باید یک مقدار منصفانه باشه. من می خواستم یه اوپن سوزه بخرم وقتی دیدم اونقدر گرون بود اصلا از خیرش گذشتم.
4.سایت باید یک قسمت برای برنامه نویس ها داشته باشه. در این صورت شما هم مرکزی برای سامان دهی به برنامه نویس های لینوکس دادید و ایجاد ارتباط بین کاربران مختلف با تمام سطوح کردید. برنامه نویسان میتونند نیاز های کاربران عادی رو بررسی کرده و براساس اون برنامه بنویسند. از طرفی با ایجاد یک مرکز برای برنامه نویس ها ما هم می تونیم مثل خیلی از کشور ها برنامه های خوب بنویسیم. مثلا مگر ایینا که کی دی ای رو ساختن از کره ی مرررریخ اومده بودن. تازه ما کلی هم در کسب علم بالا تر از اونا هستیم. مگر پیامبر نفرمودند: مردانی پارسی علم را اگر در ماه هم باشد آن را به دست می آورند. پس چرا خودمونو باور نکنیم.
اگر انجمنی برای سازمان دهی برنامه نویس ها مرکزی ایجاد شود چه بسا توزیع جدیدی نسازیم.
5.ایجاد ایمیل برای کاربران
اینطوری کلی م برای سایت تبلیغ میشه
6.ایجاد ویکی
7.اخبار
چرا آخرین اخبار رو از این یایت و اون سایت بگیریم. خوب خودمون از یه سایت واحد میگیریم. تازه فارسی هم هست و می فهمیم چی نوشته.

خوب. نتیجه این شد که سایتی با مرکز فروش و مرکز انجمن های مجتمع ایجاد شود تا کربران سر در گم نشوند. در ان صورت خواهید دید که چطوری بر تعداد کاربران لینوکس افزوده خواهد شد.

فکر نمیکنم حزینه ی خیلی زیادی بخواد. به علاوه این که فروشگاه می تونه هزینه رو برگردونه. اما برای تولیدش باید توی انجمن های مختلف افراد خبره رو جمع کرد و کار گروهی انجام داد.

راستی این کار موازی سازی هم نیست. کار جدیدیه.

نظر؟
خوبه؟

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
پاسخ به: ایجاد یک پایگاه تمام عیار لینوکس
« پاسخ #1 : 21 اسفند 1387، 11:38 ب‌ظ »
متنت بدون در نظر گرفتن مطالب طنز-که البته به ترغیب خواننده کمک میکنه- جالب بود. البته از هر جمله‌اش میشه ایراد گرفت و دلیل آورد که مثلا اینجوری نیست و اونجوریه... اما من با کلیت حرفت موافقم. اون هم یکپارچه سازی و انسجام، حداقل در مورد توزیع اوبونتو است. کاری که بنظر نمیرسه در مورد کل لینوکس قابل پیاده سازی باشه.
Godisnowhere

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #2 : 22 اسفند 1387، 12:37 ق‌ظ »
میشه گفت چیز هایی که ازشون متنفرم به ترتیب شدت تنفر به شرح زیر هستش:

13.تذکرات مدیران انجمن

خیالت راحت. تا وقتی مطالب طنز جنبه توهین نداشته باشن مدیران تذکری نمیدن ;) :

فکر نمیکنم حزینه ی خیلی زیادی بخواد. به علاوه این که فروشگاه می تونه هزینه رو برگردونه.

درخواست من اینه که کمی توی اجتماع کاربران ایرانی نرم‌افزارهای آزاد بیشتر بگردید. :)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین xendes

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 22 اسفند 1387، 02:06 ب‌ظ »
ببینید فاراب جان. دوباره که شما دارید همون حرف رو میزنید. من می گم همه ی کاربران رو یک جا جمع بکنیم. اما شما میگی فقط اوبونتو. از طرفی کی گفته نمیشه. وقتی مایکروسافت تونسته با این ویندوز به درد نخور یه دنیا رو زیر سلطه بیاره اون وقت ما نتونیم یه پایگاه مجتمع بسازیم؟

به نظر من اگر قراره فقط برای یک توزیع باشه، اصلا نباشه بهتره.

و در مورد شما موهی جان. منظورتون رو در مورد گشتن توی جامعه ی کاربران نمیفهمم. یکم بیش تر توضیح بدید.

آفلاین xendes

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 30 اسفند 1387، 11:48 ب‌ظ »
واقعا فکر نمی کردم انجمن انقدر بی بخار باشه.  ???  فکر کردم اینجا جواب آدمو میدن. حد اقل تو انجمن های دیگه یه خویه ای یه دستت درستی. یه چیزی. بابا اینجا فقط ...

آفلاین alis313

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 313
  • هو معکم اینما کنتم
« پاسخ #5 : 01 فروردین 1388، 01:09 ق‌ظ »
خوبه ولی اگه وقتشو بیشتر کنن بهتره.
دوست عزیز جالبه ولی متاسفانه فکر نمی کنم با موفقیت همراه باشه چون من در بعضی افراد نه همه دوستان یه جور تعصب نسبت به توزیع و انتخابشون دیدم که همین موضوع تاسف بر انگیز مانع از عدم اتحاد میشه هر کس می خواد بگه انتخاب خودش بهتره نه اینکه اون انتخاب بهتر باشه ها نه چون اون انتخاب کرده بهتره.
بهر حال من خمایت می کنم ولی .........
این ره که تو می روی به .......
حتی خود شما هم نسبت به انتخابت تعصب داری زمانی این انسجام صورت می گیره که تعصب نباشه.

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #6 : 01 فروردین 1388، 08:44 ق‌ظ »
بهتره به جای این همه حرف و حدیث یه خورده به پیشرفت خودتون و جامعه اپن سورس فکر کنید . این جامعه به حمایتهای شما و توانایی و پیشرفت های شما بیشتر نیاز داره تا تعصبات بیجا و بحثهای چندین صفحه ای که اغلب به حایی نمیرسه مگر بسته شدن تاپیک.
اپن سورس و لینوکس رو چند لحظه ول کنین خودتون، به خودتون چه کمکی کردید ؟

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
« پاسخ #7 : 01 فروردین 1388، 09:39 ب‌ظ »
 آقای xendes میتونی بگی معرفی علایق شما چه ربطی به موضوع داره منم  از خیلی چیزا خوشم میاد و خیلی چیزا متنفرم . ؟ ??? ??? ??? 

آفلاین G99057G1HGEQ

• Full Member
  • *
  • ارسال: 173
    • دالبا.وردپرس.کام
« پاسخ #8 : 17 فروردین 1388، 03:23 ب‌ظ »
بهتره به جای این همه حرف و حدیث یه خورده به پیشرفت خودتون و جامعه اپن سورس فکر کنید . این جامعه به حمایتهای شما و توانایی و پیشرفت های شما بیشتر نیاز داره تا تعصبات بیجا و بحثهای چندین صفحه ای که اغلب به حایی نمیرسه مگر بسته شدن تاپیک.
اپن سورس و لینوکس رو چند لحظه ول کنین خودتون، به خودتون چه کمکی کردید ؟
+1