انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل در اینترنت اکسپلورر palyonlinux حل شد!  (دفعات بازدید: 721 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
مشکل در اینترنت اکسپلورر palyonlinux حل شد!
« : 16 اردیبهشت 1393، 12:20 ب‌ظ »
سلام دوستان. انجمن رو برای این IE لج باز خیلی گشتم تا اینکه یه نفر گفته بود که از playonlinux استفاده کنین. منم همینکار رو انجام دادم.
موقع نصب وقتی ورژن IE رو انتخاب کردم (7) دانلود کرد و نصب کرد. بعد که بالا میاد و می خوام برم به سایت گلستان اون جایی که اررور Certificated میده با زدن دکمه ی ادامه دیگه جلوتر نمیره و صفحه سفید می مونه. توی 7 که این صفحه میومد با زدن دکمه ی ادامه باقی مراحل طی میشد.
حالا این هیچی.
اومدم ورژن 6 رو دانلود کردم. اون دیگه بدتر. وقتی بازش میکنم اول می خواد سایت playonlinux.com رو باز کنه. وقتی یکم سرچ می کنه یه صفحه دانلود باز می کنه و چه بخواهی دانلود کنی و چه نخواهی کل IE بسته میشه. با هر بار باز شدن سریع دوباره بسته میشه. تنها راهی که تونستم اونو باز نگه دارم این بود که تا باز شد Stop رو بزنم تا چیزی سرچ نکنه. ولی خب اینجوری هر سایتی میزنم بازم سرچ نمی کنه و بعضی اوقات دوباره اون صفحه ی دانلود رو میاره:

الآن من چکار کنم خود این؟؟؟ خیلی رو اعصابه.
می دونم بهترین کار استفاده از ویندوز یا نصبش توی ویرچوال باکسه ولی غیر از این دو راه، راه دیگه ای نیست؟؟؟
اون IEs4Linux هم که خدا رحمتش کنه. دیتابیس ایز دد!!  ](*,)
البته بگم. من خودم در کنار اوبونتو، ویندوز 7 هم برای خونواده نصب کردم. خودم مشکلی ندارم. برای بقیه ی دوستانم می خوام. کسانی که غیر از اوبونتو سیستم عامل دیگه ای روی سیستمشون نصب نیست.
هر سیستمی هم قوی نیست که بخواهیم از ویرچوال باکس استفاده کنیم.
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه.
راهی هست که این IE روی اوبونتو کار کنه؟ برای سایت گلستان
مرسی.
« آخرین ویرایش: 03 بهمن 1393، 01:24 ق‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت