0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
lspci | grep -i wireless
03:00.0 Network controller: Qualcomm Atheros AR9485 Wireless Network Adapter (rev 01)
سوال اولم رو جواب ندادی. فکر نمی کنم درایور چیپ وایرلست مشکلی داشته باشه.
نقلقول از: ساسان در 26 اردیبهشت 1393، 12:08 قظسوال اولم رو جواب ندادی. فکر نمی کنم درایور چیپ وایرلست مشکلی داشته باشه.یعنی تو ویندوز و در همون مکان تمام آنتن های wifi پر هستند!!! ولی تو ubuntu فقط دو تا از اونها پر هست!! درضمن سرعت دانلود هم خیلی کمتر از ویندوز هست!!
more /proc/net/wireless
نقلقول از: amir7944 در 26 اردیبهشت 1393، 08:58 قظنقلقول از: ساسان در 26 اردیبهشت 1393، 12:08 قظسوال اولم رو جواب ندادی. فکر نمی کنم درایور چیپ وایرلست مشکلی داشته باشه.یعنی تو ویندوز و در همون مکان تمام آنتن های wifi پر هستند!!! ولی تو ubuntu فقط دو تا از اونها پر هست!! درضمن سرعت دانلود هم خیلی کمتر از ویندوز هست!!خروجی این بزار دقیقتر نشون می ده کیفیت سیگنال رو:کد: [انتخاب] more /proc/net/wireless
Inter-| sta-| Quality | Discarded packets | Missed | WE face | tus | link level noise | nwid crypt frag retry misc | beacon | 22 wlan0: 0000 51. -59. -256 0 0 0 0 3 0
جستجو که کردم ظاهرا مشکل از کرنل هست و سیگنال دهی مشکل دارد. بعضی جاها یک سری patch برای کرنل دادهاند که به این معنی است که باید کرنل را دستی کامپایل و نصب کنید.