0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,98947.0.html (البته چند تا هم تو سورسشه)
من با اون اولیا که مال خود اوبونتو هستن موافقم ولی شکلکایی مثل صلوات و ... ریخت انجمن رو از حالت علمی خارج میکنه و شبیه انجمنای درپیت که خودتون میدونید میکنه. تو همین شکلکایی هم که داریم چندتاییشون هستن که الحمدلله زیاد کاربرد ندارن!
نقلقول از: MohamadF در 13 مهر 1393، 12:47 بظمن با اون اولیا که مال خود اوبونتو هستن موافقم ولی شکلکایی مثل صلوات و ... ریخت انجمن رو از حالت علمی خارج میکنه و شبیه انجمنای درپیت که خودتون میدونید میکنه. تو همین شکلکایی هم که داریم چندتاییشون هستن که الحمدلله زیاد کاربرد ندارن!جسارتا عرض میکنم. وقتی دوستان به اشکالات تایپی توجه نمیکنن یا بحثهای بیمورد - از جمله دین و ضد دین - رو دنبال میکنن انجمن بیشتر از حالت علمی خارج میشه تا وقتی یه نفر از یه شکلک صلواتی استفاده کنه. البته من هم مخالفم که پای مسائل دینی به فرومهای نامرتبط کشیده بشه. چون جاش نیست. منظورم فقط داشتن فضای علمی یا غیر علمیه.راستی استفاده از شکلک یا اسمایلی (یا هرچی اسمشه) خیلی به علمی بودن انجمن کمک میکنه؟
راستی استفاده از شکلک یا اسمایلی (یا هرچی اسمشه) خیلی به علمی بودن انجمن کمک میکنه؟
نقلقولراستی استفاده از شکلک یا اسمایلی (یا هرچی اسمشه) خیلی به علمی بودن انجمن کمک میکنه؟با صددرصد حرفاتون موافقم. اگه نظر منو بخواید فقط و فقط حال و هوای Askubuntu رو میپسندم. بیش از حد سادهست. هم شکلک نداره هم موضوعات مشابه رو پیدا میکنه، هم گذاشتن تگهایی مثل کد و لینک و اینا توش عالیه. هم درجه میده به کاربراش هم خودشون فعالن میان و سوالات رو از نظر گرامری اصلاح میکنن...واقعا یکی از آرزوهام اینه که یه انجمن ایرانی تو این سطح ساخته شه. اگه در مورد آشپزی هم باشه میرم توش فعالیت میکنم!
نقلقول از: MohamadF در 13 مهر 1393، 08:39 بظنقلقولراستی استفاده از شکلک یا اسمایلی (یا هرچی اسمشه) خیلی به علمی بودن انجمن کمک میکنه؟با صددرصد حرفاتون موافقم. اگه نظر منو بخواید فقط و فقط حال و هوای Askubuntu رو میپسندم. بیش از حد سادهست. هم شکلک نداره هم موضوعات مشابه رو پیدا میکنه، هم گذاشتن تگهایی مثل کد و لینک و اینا توش عالیه. هم درجه میده به کاربراش هم خودشون فعالن میان و سوالات رو از نظر گرامری اصلاح میکنن...واقعا یکی از آرزوهام اینه که یه انجمن ایرانی تو این سطح ساخته شه. اگه در مورد آشپزی هم باشه میرم توش فعالیت میکنم!خب اونا انجمن به معنای واقعی نیستن. همونطور که از اسمش پیداست یه سایت پرسش و پاسخ صرف هست و جایی برای بحث و یا معرفی چیزای جالب و جدید و حتی آموزش کلی نداره.تو ایران هم یه سایت هست برای برنامه نویسی که اینطوری کار میکنه؛ البته نه در اون سطح ولی شباهت داره:http://codenevis.ir/